В Україні з'явились два перших сомельє із сертифікацією Міжнародної Асоціації Сомельє ASI - PostEat

пошук

В Україні з'явились два перших сомельє із сертифікацією Міжнародної Асоціації Сомельє ASI
18-05-2020 0 1341


Сомельє львівського ресторану Park. Art of Rest. Богдан Павлюх та сомельє київського ресторану Lucky Restaurant Vinoteque Станіслав Борисов стали першими сомельє України, які отримали сертифікацію Міжнародної Асоціації Сомельє ASI.

У дописі Богдана Павлюха сказано, що 2 березня він склав такі екзамени:

• письмовий іспит
• повний органолептичний опис вина
• сліпа дегустація вина
• сліпа дегустація міцного алкоголю
• декантація і подача вина
• презентація та продаж вина
• гастрономічне поєднання з обґрунтуванням

Згідно з результатами екзаменів Богдан Павлюх отримав сертифікацію та документ Gold Diploma від ASI. Сомельє Станіслав Борисов отримав Silver Diploma.


Міжнародна Асоціація Сомельє ASI — організація, створена 1969 року у Реймсі для популяризації та розвитку професії сомельє. Кожні три роки ASI проводить міжнародні конкурси та називає найкращого сомельє світу.

Сподобався матеріал? Підтримай нас донейтом на Patreon, щоб читати більше!

Читайте також:
Японський сомельє вперше отримав титул «Магістр Вина». Тору Такамацу 24 роки
«Вино як привід»: чому формат винних барів став таким популярним
Иван Бачурин: «Я никогда не искал работу, я всегда делал своё дело, работа сама меня находила»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi