В Україні з'являться онлайн-курси «Управління баром» від експертів барної сфери - PostEat

пошук

В Україні з'являться онлайн-курси «Управління баром» від експертів барної сфери
22-07-2020 0 1165


Онлайн-курс «Управління баром» від ресторатора та консультанта у сфері HoReCa Олександра Мусатова та бар-менеджера Надіра Кучкарова (Hendricks’s bar, True Burger Bar) складатиметься з тематичних блоків, наприклад, «Меню» або «Витрати бару». Кожен блок можна буде придбати та пройти окремо відповідно до потреб слухача.

«Надір Кучкаров вже 15 років працює у барній сфері та входить у ТОП-20 найкращих барменів світу. Я працюю у цій сфері більш як 20 років. Вирішили, що наші знання будуть корисними та допоможуть розв’язати поширені проблеми барів», — розповів у коментарі PostEat Олександр Мусатов.

За словами Олександра ідея створити онлайн-курс «Управління баром» виникла після успішного запуску курсу «Управління рестораном». В межах ресторанного курсу було відзнято 5 годин навчального відео, підготовано матеріали для самостійного опрацювання та домашніх завдань.



«Щоб зробити навчання доступнішим вирішили розбити барний курс на тематичні блоки. Кожен блок буде присвячений конкретному питанню. Наприклад, контролю витрат бару, ціноутворенню або укладанню та запуску нового меню. Тобто слухачу не треба буде купувати цілий курс. Він зможе придбати окремі блоки під конкретні задачі», — ділиться планами Олександр Мусатов.

За його словами один блок коштуватиме $12-15. Авторам курсів важливо, щоб ціна була доступною для барменів. Слухач отримає постійний доступ до купленого курсу.

Надір Кучкаров розповів, що до кожного блоку ним будуть розроблені домашні завдання. Після виконання завдань слухач отримає зворотний зв’язок від Надіра з коментарем чи порадами.

Очікується, що перші блоки курсу «Управління баром» будуть доступні на початку серпня. Курс розмістять на одній з найбільших платформ для онлайн-освіти Udemy.

«Головна ідея — популяризувати знання про барну справу та зробити їх доступними не тільки для управлінців, але й для барменів. Це буде якісний продукт з якими слухачі зроблять level up своїх вмінь», — підсумовує Олександр Мусатов.


Фото: Facebook Hendricks’s bar

Вже понад три роки ми розповідаємо вам про світ гастрономії. Будемо вдячні за підтримку на Patreon!

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi