Валерій Созановський відкриває відразу три заклади у Львові - PostEat

пошук

Валерій Созановський відкриває відразу три заклади у Львові
14-03-2023 0 903


16 березня підприємець та ресторатор Валерій Созановський відкриває бургерну Fami, італійську траторію Fami й кондитерську Mavka у новому львівському комплексі Leoland на вулиці Мельника, 18.

“16 березня ми відкриваємо відразу три заклади. І якщо б мені написали таке років 7-10 років тому, я б у відповідь надіслав найсмішніший стікер, а сьогодні це моя, ні, наша реальність. Бо тоді, якби я взявся за такий процес, то заміть кави пив би заспокійливі, а сьогодні це нагадує прогулянку під час шторму з вмінням приймати та обіймати. 

Можливо, секрет у тому, що я вже знаю, що буде важко, та досвід додає: «Але ми впораємось». Якщо хтось скаже, що він без фейлів та факапів відкрив ресторан, то я згадаю отой смішний стікер і відправлю його ще раз. Ми з командою вже так любимо наших майбутніх гостей, що готові розрулювати будь-які лажі. 

Я навіть впевнений, що нас чекають сварки та суперечки, проте чітко розумію, що це нам потрібно лише для нових рішень та втілення ідей. Бо після того ми обов’язково повечеряємо, вип’ємо вина і порадіємо, що дійшли до спільності”,розповів він у Facebook. 

За його словами, у нього є крута команда, чудове меню в закладах та неймовірне бажання стати класним і улюбленим місцем у Львові.

Фото: Facebook Valeriy Sozanovskiy

Читайте також: 

У Болгарії фермери протестують проти імпорту українського зерна

АРМА оголосило управителя для арештованих активів «Моршинської»

Алекс Купер відкриє у Києві ресторан кримськотатарської кухні «Селям»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi