Від лимонаду до ice cream tea — дивовижні літні напої - PostEat

пошук

Від лимонаду до ice cream tea — дивовижні літні напої
19-07-2019 0 991

Автор


До середини літа містяни встигають скуштувати лимонади в половині закладів і визначитись із фаворитами. Після цього настає час барменам проявити фантазію! Цікаві літні напої зараз можна знайти у Mister Cat.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Фрапучіно із лічі, бананом або матча. Цей кавовий коктейль — винахід мережі Starbucks, що розійшовся світом. У класичному рецепті використовують охолоджене еспресо, молоко, крафтове морозиво та лід. В кав’ярнях на цьому не зупинились і додали пюре фруктів і пудру матча. Краще смакує, якщо перемішати.

Ice cream tea — що це таке? У цьому коктейлі чорний чай відповідає за тонку гірчинку. Решту роблять фруктові фреші, морозиво та лід. Серед київських закладів напій у цьому сезоні подають тільки у Mister Cat. 

Сангрія. Хороша спроба літнього винного коктейлю. В Іспанії з рецептом поводяться вільно, додаючи до червоного вина стиглі цитруси, ягоди та лікери. Справжнім хітом сангрія стала під час Всесвітньої виставки в Нью-Йорку 1964-го. З того часу найбільш помітною зміною було те, що її почали готувати також з білого вина. 

Кір. Витончений французький аперитив з білого вина. Міжнародна асоціація барменів вважає його сучасною класикою. До рецепту входить лікер, але його можна замінити фруктами у вигляді пюре або шматочків. Це робить кір більш легким і прийнятним для спеки. 

Слаш. Веганський десерт з Сицилії, що складається тільки з льоду та фруктів. Технологія приготування дуже схожа на морозиво: фруктово-ягідне пюре та лід завантажують у гранітор, який постійно охолоджує и перемішує десерт. Для смаку у слаш додають м’яту, сиропи або улюблений вид алкоголю. Він може бути самостійною стравою, а також добре поєднується із випічкою, яку готують до сніданку. Подають слаш у склянках, але зручніше їсти ложкою. 

Вип’ємо по коктейлю!

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi