Від перепічки до молекулярної кухні: Міша Кацурін і Антон Птушкін випустили фуд-тревел-шоу про київські заклади - PostEat

пошук

Від перепічки до молекулярної кухні: Міша Кацурін і Антон Птушкін випустили фуд-тревел-шоу про київські заклади
27-10-2022 0 3342


Минулого року ресторатор Міша Кацурін та тревел-блогер Антон Птушкін запустили спільне фуд-тревел-шоу, щоб показувати світ, людей та культуру через їжу. Але зараз – найкращий час, щоб показувати кухню рідних міст. Почати вирішили із Києва, оскільки це “улюблене місто” Міші і Антона. Відео можна переглянути в YouTube.

Я дуже давно мріяв розповісти про Київ, бо страшенно захоплююсь містом. Для мене Київ – нереально гастрономічне місце світового рівня. Ми тут живемо, то часто цього просто не помічаємо і сприймаємо як даність. Але у випуску я не зміг показати і 10% від того, що хотів би, бо дуже багато видатних місць. Якщо показувати все, буде епізод на 8 годин. Тому я зробив окремий гід з улюбленими місцями, – розповідає Міша Кацурін.

З останнього випуску на каналі пройшло два місяці. Тоді Кацурін і Птушкін їли шашлик із крокодила. А сьогодні презентують випуск про українську кухню і вже рідною мовою. У новому випуску, присвяченому їжі Києва, Міша і Антон розповідають, де найкраща шаурма у місті, чому сирники – це суто українська страва, де їсти котлету по-київськи, а де – фісташковий “Київський торт”.

“Це мій перший випуск, який я повністю записував українською. Через обмежений словниковий запас, я відчував себе першокласником вечірньої школи. Бекав, мекав, соромився і нічого не міг сформулювати. Але я навчаюся”, – додає Кацурін. 

У серії про їжу Києва ви побачите найкращі гастро-міста міста, дізнаєтесь про культовий ресторан “Струмок” та дуже контрастний із ним трендовий Mirali. Про ресторан “Молодість”, який до війни відвідали понад 80 тисяч людей за місяць, та про те, як українські ресторатори працюють під час війни.  

“Усі мої співрозмовники були дивовижними. Усі допомагають країні, всі створюють, донатять, відбудовують, вірять, підтримують. Максимальна гордість за кожного. У нас дивовижні люди!”

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Під час зйомок помітили, що в Києві складніше значно складніше домовлятися з бізнесами, щоб потрапити на кухню і показати процес, на відміну від тих же тайців. Це особливість нашої ментальності. Авторам фуд-тревел-шоу не вдалося потрапити всюди, куди хотіли, не дивлячись на зв‘язки.

“Під час зйомок траплялися несподіванки. Наприклад, ми зняли сюжет про найкрутішу шаурму міста на Бесарабці. Усі її знають. Але коли я був на Мусульманському ринку їжі, то раптово спробував сірійську шаурму. Вона залишила шаурму з Бесарабки нескінченно позаду! То ж ми замінили сюжети і я із великим подивом на 34-му році життя дізнався, де ж у столиці насправді знаходиться шава намбер ван”, – каже Міша Кацурін.

Куди ж їхати по шаурму? Відповідь у фуд-тревел-шоу на YouTube-каналі Міші Кацуріна. 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi