Вийшов тизер-трейлер документального фільму «Тісто» - PostEat

пошук

Вийшов тизер-трейлер документального фільму «Тісто»
17-04-2024 0 210

Партнери

Автор


Дивіться гастрономічну подорож Україною з 2 травня в кіно! Кінотеатральну дистрибуцію та промо здійснює FILM.UA Distribution.

Хліб — це символ родинного затишку та добробуту українців. Кожен з нас має свої приємні спогади, пов’язані зі стравами з тіста: смак та запах хрусткої скоринки хлібини, солодкого пундика чи галушок, вареників з вишнями чи паски, домашнього печива… Знімальна група фільму «Тісто» вирушила в мандрівку Україною, щоби поспілкуватися з кулінарами, дослідниками традицій і рестораторами й розповісти про філософію хліба, борошна та тіста.

У тизері творці фільму демонструють, як спокусливо-смачно виглядають традиційні страви, а ще знайомлять з ентузіастами, які зберігають та поширюють їх рецепти: зіркові шеф-кухарі, власники малих бізнесів та звичайні люди, але всі — об’єднані любов’ю до тіста.

Основою документальної стрічки стали дослідження автентичних українських страв з борошна. У різних куточках країни їх намагаються зберегти та відродити, щоб передати нащадкам національний гастрономічний код. Українське кулінарне надбання є справжнім скарбом, яким захоплюється цілий світ. І нам варто цим пишатися.

Команда фільму побувала у різних куточках України та розповіла про різноманіття автентичних рецептів від Слобожанщини до Закарпаття, від Полісся до Бессарабії. Із кожним героєм стрічки глядачі перенесуться в іншу локацію — старовинна хата, народний ринок, столичний ресторан чи навіть військовий полігон. Усе це — аби показати, що ми усі з одного тіста.

Дивіться «Тісто» у кінотеатрах країни з 2 травня й досліджуйте кулінарні традиції свого регіону та всієї України!

Проєкт cтворено ТОВ «ФІЛЬМ Ю ЕЙ ТЕЛЕВІЖН» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та бренду «Хуторок».

ДОВІДКА

Жанр: документальний

Хронометраж: 95 хвилин

Ведучі: Володимир Ярославський, Ольга Мартиновська

Креативний продюсер: Сергій Гулейков

Режисер-постановник: Дмитро Кочнев

Оператор-постановник: Дмитро Муленко

Сценарист: Антон Базелінський

Консультант проєкту: Олександр Веремієнко

Композитор: CEPASA

Синопсис:

Творча група відправляється у мандрівку Україною, аби поспілкуватися з унікальними людьми: кухарями, пекарями, кондитерами, рестораторами, та й просто фанатами гастрономічних досліджень. Ці люди — автори, дослідники і хранителі рецептів, вартові традицій, пов’язаних із виробами з тіста. Глядач дізнається понад два десятки рецептів. А за допомогою знаменитих українських кухарів вдасться зрозуміти, якою є філософія хліба, борошна, тіста. І як вона насправді всіх нас зв’язує між собою.

Текст та фото надані партнером.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу.

Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi