Вина «Шато Чизай» отримали дві срібні медалі на престижному конкурсі Mundus Vini - PostEat

пошук

Вина «Шато Чизай» отримали дві срібні медалі на престижному конкурсі Mundus Vini
10-03-2023 0 601


Виноробня «Шато Чизай» з Закарпаття отримала дві срібні медалі на престижному конкурсі Mundus Vini 2023 у Німеччині. Про це йдеться на сайті компанії.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

“Престижний. Професійний. Строгий. І все в ступені «най». Це про найбільш консервативний конкурс у винному світі, за що його люблять, бояться, поважають.

Mundus Vini – одне з найбільш суворих змагань вин зі всього світу. Журі – 300 визнаних експертів виноробства, торгівлі, гастрономії, винного бізнесу, ЗМІ.

Як усі елітні винні змагання, Mundus Vini проходить у форматі дегустації наосліп. Журі з усього світу тестує вино за багатьма параметрами, і не знає нічого: як виглядає пляшка чи етикетка, походження вина, витримане чи ні, якого вінтажу…”, — розповіли про конкурс у «Шато Чизай».

Срібні медалі Mundus Vini 2023 отримали такі вина «Шато Чизай»: 

  • сухе червоне витримане вино Merlot 2018 (89 балів зі 100). У виноробні додали, що у Мерло міжнародні експерти насамперед високо оцінили гармонійність вина, яскраві тони червоних ягід і сухофруктів. Журі припали до душі помірні димчасті ноти аромату та виразні відтінки спецій у смаку. Це саме те, за що так багато людей у світі і любить сорт Мерло.
  • сухе червоне витримане вино Pinot Noir 2018 (89 балів зі 100). У компанії розповіли, що це вино отримало свої високі бали, зокрема, за виразну комплексність, довершеність букету. Чисті й приємні ноти сухофруктів та ягід також сподобалися суддям, як і властиві сорту гарні кислотність та терпкість. Чудових балів додали смаковиті вишневі та джемові тони благородного вина.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

“Нагороди цього конкурсу – найкращий сигнал про якість вина і високий рівень виноробні для всіх у винній справі в світі.

Найнижчі нагороди Mundus Vini вважають ціннішими, ніж золоті медалі багатьох міжнародних конкурсів.

І тому так багато значать високі 86 балів для ігристих вин Carpathian Sekt: брютів Черсегі і Блауфранкіш. Офіційно: наші секти – у вищій лізі світового виноробства!”, — додають у виноробні.

Фото: «Шато Чизай»

Читайте також: 

Фільм «Borsch. The Secret Ingredient» з Євгеном Клопотенком вийде на Netflix

У Великій Британії випустили каву в упаковці, яку можна здати для повторного наповнення

В кафе у Черкаській області безоплатно готують їжу для захисників

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi