Винний застосунок Vivino отримав 155 мільйонів доларів інвестицій - PostEat

пошук

Винний застосунок Vivino отримав 155 мільйонів доларів інвестицій
08-02-2021 0 998

Автор


Міжнародний винний застосунок Vivino за останній раунд фінансування зібрав 155 мільйонів доларів. За даними компанії Vivino, залучення фінансування супроводжувала шведська інвестиційна компанія Kinnevik, новим інвестором виступила компанія Sprints Capital. Серед інших інвесторів названо компанію GP Bullhound, а також компанію Creandum, що виступила інвестором на початковій стадії залучення інвестіцій.

У 2010 році був запущений винний застосунок Vivino, який вже 10 років допомагає всім поціновувачам вина насолоджуватися кращими винами.

У 2018 році користувацька база Vivino налічувала біля 29 мільйонів користувачів.

У 2021 році Vivino пропонує вибір вин від більше ніж 700 партнерів з всього світу, а кількість користувачів збільшилась до 50 мільйонів.

Нещодавно залучені інвестиції (155 мільйонів доларів), вдвічі перевищують всі попередні раунди фінансування.

Завдяки інвестиціям додаток Vivino планує значно посилити свої позиції на ринку за рахунок вдосконалення технологічної бази, запровадження більш персоналізованого механізму рекомендацій, а також розширити свою присутність на ключових ринках з найбільш зростаючим потенціалом, включаючи США, Німеччину, Великобританію, Італію, Японію, Португалію та по всьому світі.

З точки зору маркетплейсу, Vivino надає можливість придбавати будь-яке вино, яке сподобалось користувачу безпосередньо через додаток, завдяки ретельно побудованим партнерськім відносинам, які компанія підтримує з великими та малими виробниками по всьому світу. Vivino прагне підтримувати високі стандарти якості партнерської продукції, оскільки досвід, який користувач отримує від вина, значною мірою відображається на самому Vivino, оскільки застосунок забезпечує можливості для придбавання.

«Залучений капітал дозволить Vivino вдосконалити технологічну базу та платформу штучного інтелекту, щоб створити кращі та більш персоналізовані рекомендації для користувачів Vivino. Компанія також детальніше сфокусує свої зусилля на ринках з найбільш зростаючим потенціалом, включаючи США, Німеччину, Великобританію, Італію, Японію та Португалію», — повідомляє компанія .

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi