Виноробня «Колоніст» презентувала свої вина на престижній виставці ProWein 2023 - PostEat

пошук

Виноробня «Колоніст» презентувала свої вина на престижній виставці ProWein 2023
20-03-2023 0 613


Вина «Колоніст» з Одещини презентовані на найбільшій та найвідомішій міжнародній виставці вин та алкогольних напоїв ProWein 2023, яка з 19 по 21 березня відбувається у Дюссельдорфі, Німеччина. Про це виноробня «Колоніст» повідомляє у Facebook. 

“Наша компанія буде розташована на загальному Українському стенді «Wines of Ukraine» разом з іншими кращими виноробнями України. Маємо впевненість, що наші українські вина вкотре підкорять найвибагливіших споживачів Європи та світу!”, — йдеться у повідомленні виноробні.

Додамо, ProWein 2023 — найбільша та найвідоміша міжнародна виставка вин та алкогольних напоїв, яка проходить в Дюссельдорфі 19-21 березня 2023 року. На виставці буде представлено 10 українських виноробів (Beykush Winery; Father’s Wine VВ; Виноробня князя Трубецького; Chateau Chizay; Stakhovsky Wines; Крафтова виноробня Biologist; Виноробня Колоніст; Villa Tinta; My Wine by Eduard Gorodetsky; 46 Parallel Wine Group) які представлять свою продукцію під брендом Wines of Ukraine. Українські вина вже неодноразово брали участь у ProWein. Але вперше Асоціація крафтових виноробів України, котра є ініціатором створення бренду Wines of Ukraine, представить відвідувачам виставки більш широку перспективу українського виноробства. Участь українських виноробів на міжнародній виставці ProWine 2023 організовує Асоціація крафтових виноробів України за підтримки Програми USAID “Конкурентоспроможна економіка України” за сприяння Генерального консульства України в м. Дюссельдорф, Німеччина.

Фото: Facebook Wine Kolonist

Читайте також:

На Тернопільщині правоохоронці викрили підпільний цех з виготовлення «елітного» алкоголю

У період пізнього неоліту люди робили сир та йогурти

Безпілотний фургон розвозить продукти в Швейцарії

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi