Зірка серіалу «Секс і місто» випустила вино під власним брендом - PostEat

пошук

Зірка серіалу «Секс і місто» випустила вино під власним брендом
24-09-2019 0 1297


Сара Джессіка Паркер, відома роллю Керрі Бредшоу у серіалі «Секс та місто» випустила вино X, SJP. Вино виготовлено у співпраці з винним стартапом Invivo & Co із сорту винограду «совіньон блан» з долини Мальборо у Новій Зеландії.

Виготовленням вина займались власник винарні Тім Лайтборн Invivo & Co та винороб Роб Камерон. 2019 року вони зібрали взірці вина з врожаю різних ділянок долини Мальборо та привезли їх у Нью-Йорк. Разом з Сарою Джессікою Паркер обрали найкращий.

Сара дала вину назву X, SJP — так вона зазвичай підписує свої пости в Instagram, що означає дружній поцілунок. Та власноруч намалювала логотип X, обравши синій колір улюбленого взуття власного бренду SJP. Сара презентувала вино в Instagram та отримала позитивні відгуки — пост  вже зібрав 438 тис. вподобань.

Очікується, що вино з’явиться цього місяця у магазинах США, Великої Британії, Японії, Нової Зеландії та Австралії. Прогнозована ціна пляшки — $18-$20.

Нагадаємо, що також власні винні бренди були запущені екс-подружжям Анджеліни Джолі та Бреда Пітта — рожеве вино Miraval (Прованс, Франція), співаком Джоном Бон Джові — рожеве вино Hampton Water (Лангедок, Франція), Стінгом — винарня Tenuta il Palagio (Тоскана, Італія), Мадонною — Ciccone Vineyard & Winery та Дональдом Трампом — Trump Winery.

Фото: Invivo & Co

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi