Зооактивіст ледь не загинув, намагаючись зупинити роботу птахівницької ферми - PostEat

пошук

Зооактивіст ледь не загинув, намагаючись зупинити роботу птахівницької ферми
05-12-2019 0 565


Влітку 2019 року активісти зоозахисної організації Direct Action Everywhere проникли на птахівницьку ферму з метою заблокувати її роботу. Один з активістів Томас Чанг (Thomas Chiang) прикув себе замком до конвеєру, а коли той запустився — ледь не загинув.

Інцидент стався на качиній фермі Reichardt в окрузі Сонома (Каліфорнія), де щорічно забивають близько мільйона птахів. Активіст увійшли до цеху виробництва та прикули себе U-замками до конвеєру, щоб заблокувати його роботу.

Коли конвеєр все ж запрацював, то прикуте тіло Томаса почало рухатись вперед, а голова застрягла між механізмом та опорою цеху. Поки активісти шукали ключі від замка, потерпілий почав втрачати свідомість. Момент затиснення на 6-й хвилині відео.

Робітники ферми зупинили конвеєр, а активісти звільнили Томаса. Після інцидента чоловіка ушпиталили і діагностували забій шиї. За словами лікарів зоозахисник був за крок до серйозної травми хребта. Після лікування Томас продовжив діяльність по захисту тварин. 

Інцидент набув розголосу у США і телеканал Fox зняв пародію на акцію зоозахисників. У нього активістів зобразили «мисливцями за лайками» та небезпечними для самих себе.

Фото: https://sentientmedia.org/

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi