пошук
Николай Бат
Автор
пошук
Николай Бат
Автор
В рамках підготовки до запуску друкованого видання «Гастрономічний Космос», яке буде презентовано у Києві 12 квітня 2018 року в Міжнародний День Польоту Людини в Космос, продовжуємо знайомити вас з шефами та їх цікавими думками щодо розвитку української гастрономії, її виходу на світову орбіту.
КСЕНІЯ АМБЕР / SLOW PIGGY
Сьогодні у нас середній вік шефа – це 40-45 років. І це добре, адже я вважаю, що кухар може стати шефом десь у 30-35 років, маючи певний досвід і освітній бекграунд. Я стала шефом у 30 років, будучи вже готовою очолити кухню. У мене було пекло під час навчання, адже навчання – це завжди на межі приниження, особливо коли тобі викладають французи. І ось тут цілком проявилася ця гендерна історія. Мені розмазували пашот по голові, який я неправильно приготувала. Формула була проста: «Направильний пашот – в їба#####». Тому моя улюблена фраза: «Лише не на обличчя!». Це дуже стимулювало.
KSENIA AMBER / SLOW PIGGY
Today, the average age of a chef is 40-50 years. And it’s good because I think a cook can become a chef at around 30-35 after obtaining some experience and educational background. I became a chef when I was 30 and was ready to be in charge of the kitchen. My learning was pure hell because cooking education is always on the verge of humiliation, especially when you’re taught by the French. And here, gender relations showed themselves in full. They smeared my poached eggs on my head if I cooked them wrong. The formula was simple – “Wrongly cooked poached eggs go on your face”. That’s why my favorite phrase was “Please not on my face!” It was very stimulating.
Вже 12 квітня 2018 року в Міжнародний День польоту людини в космос відбудеться презентація унікального професійного друкованого видання «Гастрономічний Космос», метою якого виступає популяризація української гастрономічної культури, її ефективна та почасти ефектна інтеграція до світового простору гастрономії.
Замовити журнал можна за посиланням
Читайте також в журналі Гастрономічний космос. vol.1: «Поїхали»:
Запуск унікального друкованого журналу «Гастрономічний космос»
CHRISTIAN WIEGAND CLAUSEN / RAY
COSTANTINO PASSALACQUA / OSTERIA PANTAGRUEL
СЕРГІЙ БАЙСАРЕВИЧ /BARVY vs ІЛЛЯ СЬОМІН / TIN TIN
ЖЕНЯ МИХАЙЛЕНКО / Noodle vs Marketing / Bánh mì vs Marketing
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi