Як молоді зіркові шефи готуються до церемонії нагородження James Beard awards? - PostEat

пошук

Як молоді зіркові шефи готуються до церемонії нагородження James Beard awards?
06-05-2019 0 697


В ніч на 7 травня відбудеться одна з найочікуваніших подій у світі гастрономічної індустрії — церемонія нагородження переможців премії James Beard Award 2019. Торжество пройде в одному з найбільших театрів США — Чикагській Лірик-опері. Ведучим заходу став американський актор Джессі Тайлер Фергюсон.

Серед усіх учасників цьогорічної премії чи не найбільше уваги прикуто до номінантів нагороди у категорії «Висхідна зірка» — шестеро молодих і талановити шефів у віці до 30 років. Цього року у перелік претендентів на титул Висхідної зірки входять: 29-річний Kwame Onwuachi, що очолює ресторан Kith/Kin у Вашингтоні; 27-річний Jonathan Yao — шеф лос-анджелеського ресторану тайванської кухні Kato;  Ana Castro, що представляє ресторан південної кухні Coquette у Новому Орлеані; 24-річна Alisha Elenz — шеф-кухар чиказького ресторану іспанської кухні MFK; Alexander Hong з ресторану Sorrel, що у Сан-Франциско та and Jesse Ito — засновник та шеф азіатського ресторану Royal Izakaya у Філадельфії. 

Для підготовки молодих зірок гастрономічної сцени фонд Джеймса Бірда та італійський бренд мінеральних вод S.Pellegrino залучив зіркового стиліста Tan France — експерта з моди у реаліті-шоу Queer Eye, що виходить на Netflix. Дивіться, як номінанти готуються до премії разом зі стилістом:

 

Нагадаємо, премія «James Beard Awards» заснована в 1990 році фондом імені Джеймса Бірда, якого ще за життя удостоїли звання «Батько американської гастрономії». Премія вважається своєрідним «Оскаром» гастрономічної інустрії. Головна мета — нагороджувати і прославляти професіоналів сфери. Ресторани та кухарі можуть номінуватися на премію щорічно. Однак, отримавши нагороду, на кілька років втрачають право номінуватися у тій же категорії, проте можуть брати участь в інших.

Фото: кадр з відео «Red Carpet with Tan France»

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi