Сніданки на лівому березі: снідати із задоволенням - це прекрасно! - PostEat

пошук

Сніданки на лівому березі: снідати із задоволенням - це прекрасно!
11-01-2020 0 3089


Сніданки на лівому березі — знайшла для вас редакція PostEat. Тепер вам непотрібно їхати до центру міста, аби скуштувати свої улюблені сирники, яйця пашот чи вівсянку. Ми обрали для вас локації з різноманітною ціновою політикою та кухнею, та їх об’єднує одне – наявність сніданків, котрі у деяких закладах підбірки можна замовити протягом усього дня. Enjoy!

POSITANO

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Павла Тичини, 1в

Бюджет: ₴₴. Неаполітанська піца (115–289 грн), домашня паста (119–289 грн), десерти (25–98 грн).

Страви: солодкі ньокі – 72 грн, фокаччіна з лососем – 97 грн, омлет сальсіча та броколі – 99 грн, класична вівсяна каша – 43 грн.

Напої: капучино на рослинному молоці – 62 грн, чай вишнево-смородиновий – 50 грн, молочний шейк – 65 грн, фреш апельсиновий – 70 грн.

Деталі: проєкт команди «Сільпо», сніданки з 09:00 до 11:00 по буднях, неаполітанська піца, паста власного приготування, піч на дровах, дитячі розвиваючі майстер-класи у вихідні, сork fee, аперитиви з бренд-шефом ресторану Марко Черветті, натуральні італійські вина від Власного імпорту «Сільпо», унікальна винна карта, панорамні вікна, меню ресторану разом із Марко Черветті розробляв всесвітньовідомий піцайоло – Енцо Кочча, засновник піцерії La Notizia, рекомендованої Червоним гідом Мішлен.

Ресторан неаполітанської кухні POSITANO розташований на БерезнякахДо POSITANO ви можете прийти всією родиною на корисний та поживний сніданок, пообідати справжньою неаполітанською піцою та повечеряти в компанії друзів. Замовляйте улюблений кавовий напій та поєднуйте його, наприклад, з омлетом чи ніжною вівсянкою.

Italist Pizza Pasta Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Соборності, 17

Бюджет: ₴₴. Закуски (50–185 грн), паста (145–185 грн), піца (95–215 грн).

Страви: вівсяна каша з пармезаном та в’яленими томатами – 80 грн, сирники зі сметаною та полуничним кюлі – 105 грн, скрембл з лососем та авокадо – 145 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо у закладі.

Деталі: ресторан італійської кухні, знаходиться на лівому березі Києва (ЖК «Комфорт Таун»), мережа закладів Italist Family, дизайн — брати Юдіни (YUDIN Design), сніданки щодня (з 09:00 до 14:00 по буднях, до 16:00 по вихідних), піца, літня тераса, резерв столів, take away.

Ресторан італійської кухні Italist Pizza Pasta Bar відкрився на початку вересня 2019 року . Заклад розташований на лівому березі столиці у житловому комплексі «Комфорт Таун». Це вже другий заклад мережі Italist Family. Стильний дизайн ресторану створювали брати Юдіни (YUDIN Design). Завітайте сюди за класичними смачними сніданками: поласуйте скреблом з лососем чи ніжними сирниками.

Soul Cafe

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 10

Бюджет: ₴₴. Закуски (75–180 грн), салати (99–157 грн), основні страви (69–150 грн), десерти (57–75 грн).

Страви: запечений омлет з сьомгою, рікотою та шпинатом – 135 грн, «Русанівський сніданок» — 120 грн, «Англійський сніданок» — 120 грн.

Напої: еспресо – 25 грн, американо – 35 грн, флет вайт – 49 грн.

Деталі: міське кафе на набережній мікрорайону Русанівка, сніданки протягом усього дня, сніданок-конструктор по буднях з 08:00 до 11:00, є фіксований сніданок дня, страви для вегетаріанців і веганів, винна карта, настільні ігри, pets friendly, столики на вулиці, формат take away, кейтеринг, резерв.

Soul Cafe – стильне та затишне міське кафе. Тут ви можете куштувати сніданки цілий день. Крім того, у закладі ви можете скористатися послугою «Сніданок-конструктор» та буквально скласти з улюблених інгредієнтів вашу ідеальну ранкову страву. Також тут діє сніданок дня.

Bootlegger

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: просп. Соборності, 5

Бюджет: ₴₴. Стартери (49–355 грн), паста (119–235 грн), основні страви (115–798 грн).

Страви: авокадо гриль – 125 грн, «Англійський сніданок» — 149 грн, сирники – 117 грн, яйця пашот, яєчня або омлет – 39 грн.

Напої: кава або чай до кожного сніданку.

Деталі: авторські бургери, велике гриль-меню, великий асортимент алкоголю, smoking-friendly тераса, авторські коктейлі, cork fee, підходить для банкетів, можливість зонування зали, контактна барна стійка, спеціальні пропозиції, резерв столів.

У Bootlegger радо зустрічають гостей та частують смачними сніданками. Приходьте до закладу по буднях з 09:00 до 12:00 та насолоджуйтеся повітряними сирниками, вівсянкою, авокадо гриль та іншими стравами, а також кавою чи чаєм. У вихідні у закладі діє меню бранчів.

Евразия — японська та європейська кухня

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: просп. Григоренко, 22/20, вул. Драгоманова, 40г, пр-т Володимира Маяковського, 44а, пр-кт Маяковського, 5в, вул. Раїси Окіпної, 3.

Бюджет: ₴₴. Салати (84–180 грн), роли (38–250 грн), піца (75–210 грн).

Страви: англійський сніданок – 145 грн, сирники – 62 грн, тост з авокадо та вершковим сиром – 115 грн, тост з шинкою та перепелиними яйцями – 115 грн, італійський сніданок – 135 грн, вівсянка з фруктами – 80 грн, яєчня з помідорами – 55 грн.

Напої: кава, чай, узвар або келих вина.

Деталі: мережа ресторанів японської та європейської кухонь, бренд-шеф Денис Кравченко, сучасний дизайн, японські, європейські та паназійські страви, сніданки та бізнес-ланчі до 15:00 щодня, формат take away, дитяче меню, постійні акції та спеціальні пропозиції, доступна послуга «Заберу сам»; щоденна акція «Щасливі години» в усіх ресторанах мережі: з 15:00 до 18:00 при замовленні будь-якої страви, друга така ж — в подарунок; також можна замовити страви по акції «Червона ціна» (по одному блюду зі знижкою 25%).

«Евразія» – мережа ресторанів японської та європейської кухонь. В меню ресторанів – великий вибір ролів, суші, а також страв європейської кухні. Сніданки в закладі подають до 15:00. В ранковому меню є класичні сирники, вівсянка з фруктами, англійський та італійський сніданки, а з напоїв у «Евразії» пропонують каву, чай, узвар або келих вина на вибір.

Фото: Facebook POSITANO, Italist Pizza Pasta Bar, Soul Cafe, Bootlegger, Евразия.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi