5 рецептів напоїв від Марко Черветті: проводжаємо літо смачно! - PostEat

пошук

5 рецептів напоїв від Марко Черветті: проводжаємо літо смачно!
22-08-2019 0 3543


5 рецептів напоїв від Марко Черветті підібрала редакція PostEat. Бренд-шеф ресторанних проектів «Сільпо» Марко Черветті на своєму YouTube-каналі ділиться із підписниками не лише рецептами смачних та поживних страв на будь-який випадок життя, а й рецептами цікавих напоїв. Не знаєте, які пропорції потрібні для ідеального апероля? Шукаєте рецепт смачного лимонаду для дитини? Дивіться відео-рецепти від Марко Черветті та готуйте смачні напої для всієї родини вже сьогодні!

Aperol Spritz

Марко Черветті каже, що Aperol Spritz – це один із найбільш популярних літніх напоїв. Цей коктейль прекрасно смакує в якості аперитиву завдяки свіжому цитрусовому смаку з легкою гірчинкою. Варто насолодитися цим коктейлем в останні тижні літа! А як готувати Aperol Spritz, розкаже шеф Марко Черветті!

Piña colada

Чи знаєте ви, як готувати один із найпопулярніших літніх коктейлів на ромі – Piña colada? Карибський алкогольний коктейль Piña colada, який входить в число офіційних коктейлів Міжнародної асоціації барменів (IBA), а також оголошений національним напоєм Пуерто-Ріко. Марко Черветті розкриває у своєму відео усі секрети та детально розповідає про те, як приготувати Piña colada вдома.

Кава у джезві

Спокійний літній вечір можна провести не лише за бокалом вина чи коктейлем. Марко Черветті та його друг, Дмитро Слукін (байєр/рессерчер зеленого зерна для компанії !FEST COFFEE MISSION) розкажуть, як правильно приготувати каву у джезві, щоб ви могли влаштувати теплі «кавові посиденьки» з родиною. Перегляньте відео від шефа та дізнайтеся, як правильно готувати каву в джезві, щоб вона була ароматною та насиченою.

Лимонад «Тархун»

Легкий, швидкий та корисний спосіб вгамувати спрагу в останні дні літа – лимонад «Тархун» від шефа Марко Черветті! Готувати смачний лимонад Марко буде не один – йому допоможе Михайло Парапан (співвласник профільного видання «PostEat», а також засновник першої української барної премії «Ukrainian Bar Awards») та його син Данило. Які інгредієнти використати для лимонаду? Чому варто додати до лимонаду мед? Відповіді – у відео-рецепті від Марко Черветті!

Смузі

Чим ви зазвичай снідаєте? Шеф Марко Черветті пропонує забути про банальні сніданки з вівсянки або яєчні і приготувати два види смузі. До смузі можна додати лід і освіжитися ними навіть у спекотний день! Змішуйте улюблені продукти і експериментуйте зі смаками – готуйте смузі за рецептами Марко Черветті щодня!

Читайте також:

Страви нашвидкуруч від Марко Черветті: need for speed!

Страви з фруктами та ягодами від Марко Черветті: enjoy your summer season!

Cider mood: Марко Черветті та Віталій Карвига дегустують український сидр!

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi