5 рецептів від Марко Черветті для вечері з тещею: що приготувати, щоб вразити тещу? - PostEat

пошук

5 рецептів від Марко Черветті для вечері з тещею: що приготувати, щоб вразити тещу?
18-07-2019 0 8399


5 рецептів від Марко Черветті для вечері з тещею зібрала редакція PostEat. Хочете вразити маму своєї дружини своїми кулінарними здібностями але довго стояти біля плити бажання нема? Не біда! На YouTube-каналі найхаризматичнішого шеф-кухаря із сонячної Італії, бренд-шефа ресторанних проектів «Сільпо» Марко Черветті представлено рецепти багатьох легких та швидких страв з небанальними поєднаннями інгредієнтів, що вразять навіть найвибагливіших гурманів. Дивіться рецепти від мастро Марко та запрошуйте тещу на вечерю!

Aperol Spritz

Aperol Spritz – це один із найбільш популярних літніх напоїв. Він прекрасно смакує в якості аперитиву завдяки свіжому цитрусовому смаку з легкою гірчинкою. Завдяки аперолю ви зможете освіжитися навіть у найспекотніший літній вечір. А як готувати Aperol Spritz, розкаже шеф Марко Черветті!

Салат з кавуном та фенхелем

Розпочати вечерю з тещею можна з легкого сезонного салату з кавуном і фенхелем. Марко розповість про те, з якими ще продуктами, крім кавуна, краще поєднувати ароматний фенхель. Також Марко розповість про те, як краще обрати ідеальний кавун, м’якоть якого є одним із ключових інгредієнтів салату. Ваша теща гарантовано здивується такому незвичному смаковому поєднанню!

Курка «Гунбао»

Якщо ви живете у приватному будинку чи маєте можливість виїхати всією родиною на природу, ловіть смачний рецепт від Марко Черветті. Марко пропонує вам приготувати смачну страву з курки під назвою «Гунбао». Цю страву, за словами Марко, готують в провінції Сичуань у західному Китаї. Оскільки Марко жив у Китаї тривалий час, то навчився віртуозно готувати класичну китайську страву. Спробуйте і ви!

Navy Noodles

Якщо ваша теща любить рибу, приготуйте для неї смачну пасту з тунцем за рецептом Марко Черветті! Два головних інгредієнти страви – консервований тунець та спагеті – ви можете придбати у найближчому магазині. До речі, Марко готував пасту разом із співзасновником гастропорталу PostEat Михайлом Парапаном, тому говорили чоловіки не лише про гармонію смаків у Navy Noodles, а й про гастрономію України.

Фаршировані персики

На десерт для любої тещі радимо приготувати смачні фаршировані персики. За словами шефа Марко Черветті, смак цих персиків неможливо забути. Зверніть увагу, що персики треба буде запікати, але воно того справді варто! Гарантуємо, що теща точно запитуватиме вас про рецепт цього вишуканого десерту від мастро Черветті!

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi