5 ресторанів італійської кухні Києва з цікавим меню, яке варто спробувати - PostEat

пошук

5 ресторанів італійської кухні Києва з цікавим меню, яке варто спробувати
04-12-2019 0 4259


Свіжі морепродукти, ароматні трави, пікантні сири та ніжна паста — за все це і не тільки ми щиро полюбляємо італійську кухню. Морозною київською зимою саме ресторани італійської кухні здатні зігріти та смачно нагодувати, тому редакція PostEat ділиться п’ятіркою столичних ресторанів італійської кухні з цікавим меню. Хтось із них нагороджений європейськими преміями, хтось знаходиться не в центрі міста, проте всі вони відзначені любов’ю постійних відвідувачів.

Vino e Cucina. Ristorante/Enoteсa

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Січових Стрільців, 82

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (197–497 грн), домашня паста і ризото (189–397 грн), піца (109–377 грн).

Страви: карпачо з тендерлоіна з хрусткою кіноа та руколою – 278 грн, ризото в головці сиру – 570 грн, артишоки по-римськи – 395 грн, п’ємонтські тальоліні з білим соусом та чорним трюфелем – 355 грн.

Напої: глінтвейн білий – 287 грн, гранатовий лимонад – 79 грн, Prosecco La Famiglia – 1780 грн/150 мл, St-Germain Spritz – 265 грн.

Деталі: заклад сім’ї ресторанів La Famiglia, італійський ресторан з власною енотекою, відзначеною 2 келихами Wine Spectator, триповерховий ресторан, дров’яна піч, страви з органічних продуктів, сніданки, резерв столів, доставка, сезонне меню, kids friendly, хлібна лавка, формат take away, тераса, вечори живої музики, вина за цінами бутика.

Vino e Cucina. Ristorante/Enoteсa — ресторан італійської кухні з власної енотекою, відзначений двома келихами Wine Spectator. У закладі гості можуть влаштуватися на одному з трьох поверхів. На верхньому поверсі гостей чекає простора зала, де вечорами грає жива музика,  на першому поверсі – справжня дров’яна піч, а на цокольному поверсі є велика енотека з окремою сирною кімнатою. Заклад є втіленням головних сімейних італійських традицій, створюючи особливий комфорт для кожного гостя. В меню Vino e Cucina. Ristorante/Enoteсa представлені сім видів моцарели, хліб власної випічки, вишукані закуски, різноманіття домашньої пасти та ризото і понад десять видів піци. У колекції закладу — 1000 вин з усього світу, 100 найменувань шампанських вин, а також колекція грапи. Спробуйте фірмове ризото в головці сиру та ароматні п’ємонтські тальоліні з білим соусом та чорним трюфелем.

Итальянская редакция

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 43

Бюджет: ₴₴₴. Антипасті (89–379 грн), салати (197–315 грн), паста (155–397 грн).

Страви: трюфельна бурата запечена в тісті з песто та томатами – 349 грн, сьомга крудо 50 відтінків цитрусу – 269 грн, спагеті з мідіями – 255 грн, піца мортадела та фісташка – 279 грн.

Напої: Il Fric Casebianche – 1490 грн/750 мл, Abbona, «Tistin», Roero Arneis – 208 грн/150 мл, Daniele от Illuminati – 1100 грн/750 мл.

Деталі: авторська італійська кухня, група ресторанів First Line Group, дизайнерський інтер’єр, бренд-шеф Володимир Ташаєв, паста власного приготування, піца з дров’яної печі, сніданки по буднях з 08:00 до 12:00 (по вихідних з 09:00 до 13:00), коктейльна карта, дижестив меню, у винній карті більше 100 позицій, резерв столів.

«Итальянская Редакция» — це стильний заклад в центрі міста, який приваблює як своєю концепцією, так і смаком італійських страв. Майстерність команди закладу в 2019 році була відзначена «Срібною пальмовою гілкою» на міжнародному конкурсі нових ресторанних концепцій. Класичних смаків італійської кухні в закладі годі чекати — бренд-шеф ресторану «Итальянская Редакция» Володимир Ташаєв переосмислив популярні страви різних регіонів Італії, втіливши їх у власних кулінарних шедеврах. В меню зверніть увагу на одну з найпопулярніших закусок в ресторані — трюфельну бурату запечену в тісті з песто та томатами.

Pizzeria Napule’

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 9

Бюджет: ₴₴₴. Піца (87–469 грн), закуски (192–329 грн), паста і ризото (145–369 грн), десерти (69–162 грн).

Страви: піца Campagnola – 220/145 грн, піца Regina Di Salmone – 469/310 грн, лінгвіне з трюфельним соусом та пармезаном – 269 грн, смажене філе сібаса з томатною сальсою, авокадо, грецькими оливками та базиліковим соусом – 285 грн.

Напої: Prosecco Superiore Valdobbiadene DOCG – 150 грн/125 мл, Vermentino di Sardegna DOC, 2018 – 115 грн/125 мл, Nebbiolo Langhe DOC, 2014 – 979 грн/750 мл.

Деталі: заклад сім’ї ресторанів братів Гусовських, італійський ресторан-піцерія, автентична неаполітанська піч для піци, італійські вина, сертифікат Associazione Verace Pizza Napoletana, головний піцайоло – італієць Джузеппе Іролло, резерв столів.

pizzeria Napule’ — ресторан італійської кухні, але, перш за все, це — піцерія преміум-класу. У ресторані на вас чекає піца від італійського піцайоло Джузеппе Іролло. Піч, в якій готується піца, була виготовлена неаполітанським майстром Стефано Феррара з матеріалів, привезених з околиць Везувію. У 2008 році pizzeria Napule’ отримала сертифікат від Асоціації справжньої неаполітанської піци (Associazione Verace Pizza Napoletana). В меню ресторану більше 25 видів піци, різноманітні закуски та 10 видів пасти і ризото. Спробуйте піцу Regina Di Salmone з лососем, креветками та червоною ікрою і не відмовте собі у задоволенні скуштувати пасту лінгвіне з трюфельним соусом та пармезаном.

POSITANO

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Павла Тичини, 1в

Бюджет: ₴₴. Неаполітанська піца (115–289 грн), домашня паста (119–289 грн), десерти (25–98 грн).

Страви: піца Enzo – 189 грн, бурата з оливковою олією – 245 грн, равіолі з рікотою у червоному соусі – 1149 грн, врашоле з пюре із нута та проволою – 139 грн.

Напої: L’Acino Giramondo 2016 – 105 грн/125 мл, Croci Campedello – 680 грн/750 мл, Cascina Boccaccio Dolcetto di Ovada Celso Zero 2016 – 650 грн/750 мл.

Деталі: проект команди «Сільпо», сніданки з 09:00 до 11:00 по буднях, неаполітанська піца, паста власного приготування, піч на дровах, дитячі розвиваючі майстер-класи по вихідних, сork fee, аперитиви з бренд-шефом ресторану Марко Черветті, натуральні італійські вина від Власного імпорту «Сільпо», унікальна винна карта, панорамні вікна, меню ресторану разом із Марко Черветті розробляв всесвітньовідомий піцайоло – Енцо Кочча, засновник піцерії La Notizia, рекомендованої Червоним гідом Мішлен.

POSITANO — ресторан неаполітанської кухні на Березняках. Столичні гурмани високо цінують пристрасть до італійських гастрономічних традицій, втілену в стравах бренд-шефа Марко Черветті. До POSITANO ви можете прийти всією родиною на корисний та поживний сніданок, пообідати справжньою неаполітанською піцою та повечеряти в компанії друзів. У 2019 році ресторан POSITANO увійшов до списку найкращих піцерій Європи за версією італійського онлайн-гіда 50 Top Pizza, тому на неаполітанську піцу у цьому закладі варто звернути особливу увагу. Спробуйте авторську піцу Enzo з тріо сирів провола, рікота та парміджано і врашоле з пюре із нута та проволою.

Mimosa Brooklyn Pizza

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Басейна, 1/2

Бюджет: ₴₴. Сніданки (65–227 грн), закуски та салати (95–299 грн), піца (195–325 грн).

Страви: равіолі з кроликом в соусі з білого вина та чорним часником – 169 грн, паппарделе з білими грибами – 165 грн, піца бурата з томатами – 195 грн, піца з трюфелем та сиром фантін – 325 грн, лазанья з зеленим салатом – 155 грн.

Напої: коктейль «Мімоза» – 120 грн, Prosecco Martini DOC – 75/500 грн (100/750 мл), апельсиновий фреш – 75 грн.

Деталі: італійська та авторська кухні, проєкт ресторатора Ігоря Сухомлина, сніданки з 09:00 до 12:00 (до 15:00 у вихідні), піцу печуть при гостях в залі, два поверхи, панорамні вікна з видом на Бессарабську площу, дизайнерський інтер’єр, коктейльна карта, вина Нового Світу, сезонні страви в меню.

Mimosa Brooklyn Pizza — піцерія на Бессарабці, яка концептуальним інтер’єром, смачними стравами італійської кухні та відмінним сервісом забезпечила собі велику кількість прихильників. У центрі головної зали стоїть велика дров’яна піч для піци і широка відкрита зона для її приготування, частина якої відведена під барну стійку. Ресторан славиться своїми сніданками і піцою, якої в меню 13 видів — хрустке тісто, оригінальні начинки і смачні соуси для бортиків зробили піцу від Mimosa Brooklyn Pizza справжнім столичним хітом. Окрім піци в закладі пропонують пасту і равіолі, а також корисні сніданки та бранчі. Спробуйте лазанью з зеленим салатом та піцу з трюфелем і сиром фантін.

Фото: Facebook Vino e Cucina. Ristorante/Enoteсa, Итальянская Редакция, pizzeria Napule’, POSITANO, Mimosa Brooklyn Pizza

Головна фотографія: Vino e Cucina. Ristorante/Enoteсa

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi