6 локацій для новорічного корпоративу: party time - PostEat

пошук

6 локацій для новорічного корпоративу: party time
14-12-2021 0 2451


Редакція PostEat продовжує пошук ресторанів, адже грудневий party time триває! Ми підібрали 6 локацій для новорічного корпоративу в Києві, що підійдуть для будь-якого формату святкування: розповідаємо про всі деталі, на яку кількість гостей розраховані зали та про різноманіття страв та напоїв. У сьогоднішньому огляді читайте про затишні італійські кафе з власною сироварнею, ресторани класичної та сучасної української кухні, рибне місце для посиденьок по-одеськи, ресторан авторської сучасної японської кухні та грузинський ресторан на лівому березі міста.

Буффаліно

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Московська, 8; вул. Тимошенко, 18.

Бюджет: ₴₴.

Страви:  брускета з пастрамі з яловичини – 148 грн, равіолі з качкою – 225 грн, піца з лососем та шпинатом – 269 грн, ризото неро з чорнилами каракатиці та гребінцем – 345 грн, салат з тунцем та обсмаженою французькою картоплею – 256 грн, морське плато – 1460 грн, ягня з крокетами із сочевиці – 298 грн.

Деталі: італійські кафе, входять до мережі закладів Tarantino Family, авторські рецепти, стильний інтер’єр, дров’яна піч, власна сироварня, кімната для витримки сирів, сніданки, паста власного виробництва, неаполітанська піца, страви на грилі, хліб власної випічки, сири можна придбати із собою, дитяче меню, дитяча кімната, літня тераса, винна шафа, велика винна карта.

До щирих привітань felice anno nuovo залишилось трохи більше двох тижнів, тож треба встигнути яскраво провести старий рік з друзями та колегами! В італійському кафе «Буффаліно» ви зможете легко організувати особливе свято — тут врахують усі ваші побажання та влаштують незабутню італійську вечірку. Молоді італійські сири, піца, hand made паста, банкетне меню та страви на компанію — всі найулюбленіші італійські позиції в одному ресторані!

Ви можете обрати просторі загальні зали для великих і маленьких компаній, формат вашого святкування може бути фуршетним або класичним банкетним —  на Арсенальній святкувати банкет можуть 120 гостей (фуршет – 150 гостей), на Оболоні банкет влаштують на 70 гостей (фуршет – 120 гостей). Корпоратив у «Буффаліно» — це зручні локації, окремі банкетні зали, різноманітне меню та жива музика в п’ятницю та суботу. Зарезервувати дату свого свята можна за номерами: +380504684244 (вул. Московська, 8); +380504405433 (вул. Тимошенко, 18).

BARVY

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 3

Бюджет: ₴₴.

Страви: паштет з ікри риб холодних морів та форшмак «Портофіно» — 210 грн, тартар з слабосоленої карпатської форелі та ікрою щуки – 235 грн, теплий салат «Barvy» з м’ясом оленя – 280 грн, фарширований короп з грибним соусом та пюре із селери – 265 грн.

Деталі: сучасна українська кухня, знаходиться в центрі міста, спеціалітети в меню, страви на грилі, формат take away, авторська карта напоїв, доставка.

BARVY — ресторан сучасної української кухні на Печерську, який гармонійно об’єднує гастрономічний та арт-простори. В меню BARVY представлені національні страви у сучасному прочитанні, спеціалітети з різних куточків України та авторські страви з дичини. Корпоратив у BARVY — це сучасна українська кухня, відмінний коктейльний бар та атмосферна музика. В закладі обіцяють взяти всі турботи за ваше корпоративне свято «під ключ» на себе. Дізнатися про спеціальні умови святкування та забронювати дату свята можна за номером +380983063333.

Mr. ZUMA

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: площа Спортивна, 1а

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: баклажан у соусі ден-місо – 165 грн, салат з тунцем та імбирно-соєвим соусом – 485 грн, тірадіто із лосося з кіноа – 335 грн, тушкована качина грудинкав стилі сукіякі – 485 грн, філе міньйон з грибами – 815 грн.

Деталі: японська кухня, морські делікатеси, севіче і тірадіто, устриці, широкий вибір вин з різних винних регіонів світу, тераса, доставка, take away.

Mr. ZUMA — сучасний ресторан японської кухні в ТРЦ «Гулівер». Стильний концептуальний інтер’єр ресторану в приємних тонах створює особливу лаунж-атмосферу. Mr. ZUMA запрошує провести вашу святкову подію в основній залі ресторану, з панорамним видом на центр Києва, стильним інтер’єром та вишуканою японською кухнею. Основна зала розрахована на 80 осіб, за умови фуршету на 150 осіб. Прорахувати бюджет та дізнатися деталі можна за номером: +380674007552.

Patio. Georgian food

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Бальзака, 7а

Бюджет: ₴₴.

Страви: салат із запечених овочів з горіховою пастою та грінками – 155 грн, рулетики з лосося із сиром фета – 235 грн, аджапсандалі – 125 грн, чебуреки з бараниною – 115 грн, хачапурі зі шпинатом та сиром сулугуні – 170 грн, шашлик курячий в апельсиновому маринаді – 115 грн/100 г.

Деталі: ресторан грузинської кухні, знаходиться на Троєщині, сучасний інтер’єр, кілька зал, 8 видів хачапурі, власна випічка, страви на вугіллі, літня тераса, винна карта, резерв столів.

Ресторан грузинської кухні Patio. Georgian food знхаодиться на лівобережному масиві Троєщина. Стильний та сучасний інтер’єр ресторану виконаний з натуральних матеріалів. Кухнею ресторану керують досвідчений шеф-кухар Віра Перепеченко та молодий амбіційний грузинський су-шеф Лаша Авазашвілі. У ресторані представлені як традиційні грузинські страви, так і європейська кухня, приправлена ноткою Грузії. В ресторані Patio ви можете обрати комфортну залу для корпоративу: велика зала до 80 осіб, камінна зала до 30 гостей, зала «Кабінет» до 18 гостей, зала «Тропіки» до 12 гостей, утеплений будиночок на 30, 20 осіб, закриті альтанки з обігрівачем та панорамними вікнами на 7-15 гостей. Деталі та резерв за номером: +380975474444.

Ресторація Petrus-ь

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Еспланадна, 28

Бюджет: ₴₴.

Страви: гаряча сковорідка закарпатських грибів – 94 грн, салат зі телятини з овочами та східною заправкою – 224 грн, тарілка українських делікатесів – 434 грн, філе сьомги з лимонно-лаймовим соусом – 388 грн.

Деталі: українська та європейська кухні, працює цілодобово, пропозиції для банкетів, бізнес-ланчі з 12:00 до 15:00 у будні дні, сніданки, сезонне оновлення меню, великий асортимент алкоголю, вареники і пельмені ручного ліплення, настоянки домашнього приготування.

Київський ресторан української кухні Petrus-ь заходиться в центрі столиці та є наступником легендарної «Варенична №1». Ресторан залишається вірним кращим національним традиціям, доповнюючи їх нотками європейських гастрономічних віянь. В меню закладу зроблено акцент на домашню українську кухню. Передноворічний корпоратив можна провести в одному з 5 залів, в ресторані створили затишний інтер’єр для душевних зустрічей, святкове меню складатиметься з класичної української кухні та популярних страв різних країн світу. Перевагою є й те, що локація знаходиться у самому центрі столиці. Подробиці про вільні дати та умови проведення корпоративів, дізнавайтесь у адміністратора +380672326979.

Одеса-мама

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Верхній Вал, 30; вул. Московська, 8.

Бюджет: ₴₴.

Страви: асорті одеських закусок – 210 грн, салат з морепродуктами – 218 грн, млинці з лососем та крем-сиром – 119 грн, восьминіг з овочами та вершково-сирним соусом – 398 грн, судак у хлібній скоринці з гарніром з кіноа та лечо – 299 грн.

Деталі: ресторани одеської кухні, рибне місце для посиденьок по-одеськи, входять до мережі закладів Tarantino Family, тематичний інтер’єр, свіжа риба та морепродукти, сніданки, власні наливки, тихі й ігристі вина, спеціальні пропозиції, резерв столів.

«Одеса-мама» — ресторани одеської кухні, які працюють біля станції метро «Контрактова площа» та поруч з метро «Арсенальна». Акцент в меню зроблено на рибні страви та домашню кухню — в «Одеса-мама» ви можете спробувати форшмак, ікру щуки з оладками, тюлечку з цибулькою, биточки з рапанів та мідії у різних соусах. В тематичному ресторані «Одеса-мама» на Подолі два поверхи: на першому можуть розташуватись 45 гостей, а на другому 50 гостей. Також на 2 поверсі є окрема зала, де можна організувати банкет на 20 людей. «Одеса-мама» на Арсенальній має три зали, розташовані на першому поверсі — вінтажна архітектура, великі вікна створюють атмосферу для проведення свята. Ви можете обрати окрему залу, розраховану на 45 гостей, більшу залу для 80 гостей чи залу біля входу на 30 гостей. Деталі та резерв можна здійснити за номерами телефону: +380663907889 (вул. Московська, 8), +380952806430 (вул. Верхній Вал, 30).

Головна фото: Буффаліно

Фото: Facebook Буффаліно, BARVY, Mr. ZUMA, Patio. Georgian food, Ресторація Petrus-ь, Одеса-мама.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi