6 локацій для теплого вечора з другою половинкою: місця, наповнені романтикою - PostEat

пошук

6 локацій для теплого вечора з другою половинкою: місця, наповнені романтикою
07-05-2019 0 1971


6 локацій для теплого вечора з другою половинкою шукала редакція PostEat. Кращим завершенням весняної прогулянки містом із коханою людиною стане романтична вечеря в одному зі столичних закладів. Ми знайшли 6 локацій для теплого вечора з другою половинкою, де на вас чекатиме затишна атмосфера, смачні страви та вишукане вино — не чекайте особливої нагоди для романтичної вечері, а влаштуйте свято почуттів просто сьогодні.

Citronelle

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Богдана Хмельницького, 23.

Бюджет: ₴₴. Салати (195 – 595 грн), гарячі закуски (195 – 415 грн), страви з м’яса і птиці (168 – 1550 грн), десерти (59 – 580 грн).

Страви: ризото з лісовими грибами – 358 грн, авокадо з горіховим соусом – 275 грн, мус із сиру шерве з хрусткими овочами та соусом пісту – 195 грн, кролик, фарширований в савойській капусті з соусом бланкет – 168 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо в закладі.

Деталі: знаходиться в центрі Києва, французька кухня, сучасний інтер’єр у пастельних тонах, панорамні вікна, сніданки, винна карта, еногастрономічні вечори, винотека з великим вибором французьких вин, двомовне меню (українською та англійською мовами).

Citronelle — ресторан у форматі bistro noveau, де представлено найкращі страви французької гастрономії. Вишуканий інтер’єр та першокласне обслуговування створюють у закладі ідеальну атмосферу для побачення. Висока французька кухня у Citronelle присутня в оновленому, легкому форматі без будь–яких обмежень. Шеф подбає про винятковість подачі, а досвідчений сомельє порекомендує вино, яке найкраще підкреслить смак обраних страв.

Al Faro

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 49а.

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (190 – 380 грн), домашня паста і ризото (185 – 1850 грн), піца та хліб (65 –320 грн).

Страви: півдюжини запечених новозеландських мідій – 345 грн, тартар із лосося з каперсами – 215 грн, карпачо з телятини з руколою та пармезаном – 189 грн, салат з качкою, карамелізованою грушею та ягідним соусом – 215 грн, ризото з чорнилом каракатиці та морепродуктами – 325 грн.

Напої: еспресо – 55 грн, лате – 75 грн, мохіто – 85 грн, імбирний чай – 100 грн.

Деталі: італійська кухня, сезонні пропозиції в меню, піца з дров’яної печі, бізнес–ланчі, винна карта, гастрономічні вечері, формат take away, тераса, чайна карта, дитячі майстер–класи, доставка.

В ресторані Al Faro створена атмосфера затишної провінційної італійської вілли: світлі кольори і велика кількість дерева в інтер’єрі, аромат свіжої випічки. Всі страви в ресторані готують з натуральних продуктів, в тому числі, привезених з Італії. Романтична вечеря в Al Faro неодмінно має складатися з автентичних італійських страв — рекомендуємо замовити ризото з чорнилом каракатиці та морепродуктами й карпачо з телятини з руколою та пармезаном.

Guramma

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Дніпровський узвіз, 1

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (108 – 495 грн), дім сами (175 – 234 грн), салати (163 – 696 грн), страви на грилі робата (198 – 2600 грн), десерти (75 – 595 грн).

Страви: севіче сібас з ананасовим Лєче де Тігре – 345 грн, дім сами з гребінцем та королівським крабом – 294 грн, салат з креветкою, манго та авокадо з солодким чилі соусом – 357 грн, курча антікучо з сальсою з батату – 355 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо в закладі.

Деталі: ресторан сучасної азійської кухні з панорамним видом, вишуканий інтер’єр з контрастними елементами декору, літня тераса, вегетаріанські страви, меню ресторану від шефа Томаса Кетлі, велика винна карта, колекція японського віскі, жива музика і тематичні вечірки, резерв столів, можливість проведення банкетних заходів, парковка.

Guramma Modern Asia — ресторан сучасної азійської кухні із захоплюючим панорамним видом на столичні краєвиди. В закладі вдало поєднали гастрономію Сходу та вишуканий інтер’єр, створивши неповторну атмосферу. Авторське меню ресторану розробив Томас Кетлі, який вчився кулінарному мистецтву у мішленівських шефів Гордона Рамзі та Натана Аутло. Романтична вечеря в азійському стилі буде сповнена яскравих смаків та неординарних поєднань. Доповнити страви можна тихими або ігристими винами з найкращих винних регіонів світу.

Рыба в Огне

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Петра Сагайдачного, 23а.

Бюджет: ₴₴. «Вилов дня» (130 – 780 грн), салати (90 – 320 грн), десерти (95 – 150 грн).

Страви: устриця «Біла перлина №2» – 140 грн/1 шт., устриця «Остра регал №2» – 180 грн/1 шт., камбала калакан – 240 грн/100 г, золота форель – 230 грн/100 г.

Напої: Prosecco Spumante Zonin – 210 грн/150 мл, Vicente Gandia Cava Brut – 850 грн/750 мл, Brachetto Spumante Castello del Poggio – 1200 грн/750 мл.

Деталі: Одеський рибний ресторан на старому Подолі. Вітрина зі свіжою рибою в центрі залу, з якої гості можуть обрати рибу на свій смак. Рибу запікають в дров’яній печі в присутності гостей. Страви на компанію, резерв столів, винна карта.

«Риба у Вогні» — камерний рибний ресторан на старовинному Подолі, де ви можете обрати затишний столик в одному з двох залів. Лаконічний інтер’єр ресторану та приємні кольори створюють теплу атмосферу. Для початку романтичної вечері тут пропонують обрати устриці з ігристим вином. Також пропонуємо спробувати в «Рибі у Вогні» камбалу — її запечуть до рум’яної скоринки в дров’яній печі. До камбали вам допоможуть обрати гідне доповнення з великої винної карти

MOCCO Boutique Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Хрещатик, 15/4.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (220 – 495 грн), м’ясні страви (196 – 330 грн), десерти (60 – 2500 грн).

Страви: іспанські мідії в соусі шері – 268 грн/24 шт., качина грудка з вишневим соусом – 270 грн, чорні равіолі з м’ясом кролика, еспумою з пармезану й трюфелем – 240 грн, філе лаврака на пару з картоплею вітелоте – 326 грн.

Напої: апельсиновий фреш – 120 грн, еспресо – 60 грн, лате на мигдальному молоці – 120 грн.

Деталі: страви азійської та європейської кухонь, страви на лава–грилі, сніданки з 07:00 до 13:00, працює цілодобово, кальяни на екзотичних фруктах, коктейльна і кавова карти, тераса, винна карта, вечірки.

MOCCO boutique restaurant в київському Пасажі зустрічає гостей високим сервісом і авторським меню більше 15 років. MOCCO — один з небагатьох закладів преміум–класу в Києві, який працює цілодобово. В меню сніданків, які тут подають з 7 ранку, представлено багато корисних позицій без глютену і цукру. А ввечері заклад перетворюється в party–place з приглушеним світлом, запальними сетами від ді–джеїв та ароматними коктейлями.

Хинкали на Оболони

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Героїв Сталінграда, 24, секція 11а.

Бюджет: ₴₴. Хінкалі (128 – 185 грн), салати (125 – 195 грн), м’ясні страви (95 – 325 грн), гриль–меню (215 – 425 грн), «кавказьке застілля» (1850 – 3250 грн).

Страви: курча тапака з часниковим соусом – 95 грн / 100 г (вагова страва), хачапурі по–аджарськи – 225 грн, хінкалі з креветкою в вершковому соусі – 155 грн, люля–кебаб з телятини – 215 грн.

Напої: Tsitska Khareba – 70 грн/100 мл, Alazani Valley Wine Man – 55 грн/100 мл, Mtsvane Qvevri Khareba – 950 грн/750 мл, Goruli Mtsvane Chateau Mukhrani – 700 грн/750 мл.

Деталі: ресторан грузинської кухні на Оболоні, автентичні та авторські страви, сучасний авторський інтер’єр, кілька залів, зал для заходів з окремим входом, контактна барна стійка, дві літні тераси, багата колекція грузинських вин, гриль–меню, бізнес–ланчі в будні дні з 12:00 до 17:00, готові бенкетні пропозиції для компаній, наливки власного виробництва, спеціальні пропозиції, вина побокально, резерв столів.

«Хінкалі на Оболоні» — ресторан грузинської кухні, який нещодавно відкрився поруч із Оболонською набережною. В ресторані на Оболоні втілили все краще, що напрацьовано за 14 років існування ресторану «Хінкалі на Шота Руставелі»: щиру гостинність, повагу до гостя і смачну кухню. Інтер’єр «Хінкалі на Оболоні» авторський і сучасний — всі чотири зали оформлені в теплих кольорах. Для романтичної вечері радимо резервувати окремий затишний столик для двох персон у залі «Батумі» — ніхто не буде заважати вам насолоджуватися стравами та спілкуванням з коханою людиною.

Фото: Facebook Citronelle, Al Faro, Guramma, Рыба в Огне, MOCCO Boutique Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi