Азійські страви від Марко Черветті. Про поєднання продуктів у одній страві, які вражають своєю гармонією і винятковістю смаку - PostEat

пошук

Азійські страви від Марко Черветті. Про поєднання продуктів у одній страві, які вражають своєю гармонією і винятковістю смаку
18-06-2019 0 4094


Азійські страви від Марко Черветті підібрала для вас редакція PostEat. Кухня Азії – загадкова та багатогранна. Поєднання продуктів у одній страві вражають своєю гармонією і винятковістю смаку. Ми вибрали смачні рецепти страв японської, корейської та китайської кухонь, що розміщені на YouTube-каналі  найхаризматичнішого шеф-кухаря із сонячної Італії, бренд-шефа ресторанних проектів «Сільпо» Марко Черветті, щоб ви могли приготувати азіатські страви вдома і відчути всю багатогранність їхнього смаку. Спробуйте приготувати рамен, спрінг-роли чи китайські закуски – і ви не зможете жити без цих східних страв.

Рамен

А ви знаєте, що таке рамен? Рамен — це страва, яку готують з наваристого бульйону та пшеничної локшини. За словами шефа Марко Черветті, в Японії, Кореї та Китаї страва вважається фаст-фудом. Рамен має високу енергетичну цінність і відмінний смак. Як же готувати простий рамен, і які інгредієнти найкраще підібрати, розповість Марко Черветті!

Гостра свинина по-китайськи

«Приготувавши цю страву раз, ви більше не зможете без неї жити!» — стверджує шеф Марко Черветті. Таку гостру свинину в соєвому соусі готують в провінції Сичуань в Китаї. Італійцям така страва  теж підходить, адже вони люблять все гостре. Завдяки гостроті перцю чилі, смак страви вразить вас! Краще подавати свинину з гарніром — рисом або овочами, щоб екстремальна гострота не відбила у вас бажання поласувати м’ясом.

Смажений рис з яйцем і креветками

Чи знаєте ви, як правильно готувати рис? А шеф Марко Черветті знає про рис усе, і охоче розповідає про рисові лайфхаки в своєму відео-рецепті. Марко навчить вас готувати смажений рис з креветками і овочами — ситну і корисну китайську основну страву. Смажений рис можна їсти як на обід, так і на вечерю. Дотримуйтесь інструкцій мастро Черветті — і ваш рис буде приготований ідеально!

Спрінг-роли

Спрінг-рол – це традиційна азіатська закуска. Вид начинки, спосіб приготування і подача спрінг-ролів залежить від країни, регіону і місцевих кулінарних традицій. Цього разу шеф Марко Черветті вирішив показати підписникам рецепт приготування вегетаріанських овочевих спрінг-ролів. Пам’ятайте, що ви завжди можете експериментувати й додавати до страви сезонні продукти!

Китайські снеки

Як ви думаєте, які закуски їдять китайці, дивлячись вдома трансляції футбольних матчів? Шеф Марко Черветті навчався в Китаї і разом з іншими студентами готував традиційні китайські закуски для перекусу між таймами напружених матчів. Марко розкаже, що таке «биті огірки», і чому в якості закуски підійде саме омлет з помідорами. Дивимось!

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi