Азійські страви з м'ясом птиці у Києві: які варіанти спробувати у листопаді - PostEat

пошук

Азійські страви з м'ясом птиці у Києві: які варіанти спробувати у листопаді
18-11-2019 0 1855


Азійські страви з м’ясом птиці у Києві шукала редакція PostEat. Раніше ми писали про особливості страв із качки, а також цікаві факти про індичку й розповідали про локації, де можна спробувати страви з ними. Сьогодні ж розповімо вам про курку:

  1. Курка є найпоширенішим птахом планети.
  2. На 2003 рік у світі налічувалося близько 24 мільярдів курей.
  3. Вважається, що домашні кури походять від диких банківських курей (Gallus gallus), що мешкають в Азії.
  4. Ранні свідоцтва, на які посилався в своїх працях і Чарлз Дарвін, вказували на одомашнення курки в Індії близько 2000 років до н. е. Сьогодні ж є ряд фактів, що свідчать про давнішу історію одомашнення курей – 6000-8000 років до н. е. в Південно-Східній Азії та Китаї.
  5. Кури й півні є невід’ємним елементом культури багатьох країн і народів. У США курка породи Rhode Island Red Chicken обрана офіційним пташиним символом штату Род-Айленд, а півень блакитної породи (Blue Hen Chicken) – штату Делавер.
  6. З курей готують різноманітні перші і другі страви, холодні та гарячі закуски, куряче м’ясо використовують також для приготування різних салатів.
  7. Для приготування бульйону краще використовувати тушку дорослої, але не дуже старої курки. З курчат і зі старих курей бульйони виходять недостатньо прозорими і незапашними.

А де шукати азійські страви з м’ясом птиці у Києві, розкаже PostEat.

Meiwei

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 23; Новокостянтинівська, 4а; пл. Спортивна, 1а, ТРЦ Gulliver, 5 поверх; вул. Дніпровська набережна, 12, ТРЦ River Mall

Бюджет: ₴₴. Вок-страви (109 — 165 грн), супи (99 — 189 грн), роли (119 – 199 грн), салати (69 — 139 грн), десерти (69 — 75 грн).

Страви (закуски): курка теріякі з овочами – 119 грн, рамен з качкою – 139 грн, том кха з куркою – 139 грн, бао-бургер з качкою –  95 грн, бао-бургер з куркою – 75 грн, салат з качкою та сливовим соусом – 119 грн.

Напої: імбирний чай – 37 грн, саке – від 56 грн

Деталі: паназійська кухня; доступні замовлення через чат-боти у Facebook, Telegram та Viber, а також через сайт; вегетаріанські страви; доставка Glovo, Uber Eats.

Meiwei – мережа ресторанів швидкої та смачної паназійської кухні. Тут подають страви тайської, китайської, японської кухонь. У Meiwei практично в кожному розділі можна знайти страви з м’ясом птиці (курки та качки). Радимо звернути увагу на курку теріякі з овочами, wok-страви (скляна локшина, пад тай, смажений рис з куркою), а також дім сами, баоцзи та бао-бургери з куркою та качкою. Посмакувати стравами можна у закладі, замовити з собою, або ж скористатися зручною доставкою через сайт http://meiwei.com.ua, чат-бот або сервіси доставки Glovo та Uber Eats.

Пян-Се бар

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Нижній Вал, 33Б, вул. Січових Стрільців, 81.

Бюджет: ₴₴. Ккочі (59–159 грн), рамен (129–149 грн), основні страви (119–149 грн).

Страви: пян-се з куркою та грибами – 89 грн, ккочі курка – 69 грн, рамен з куркою – 129 грн, тхвигим курка – 129 грн.

Напої: «Палаючий какао» — 149 грн, «Білий кореєць» — 129 грн, «Лонг Айленд» — 149 грн.

Деталі: бар в історичній частині Києва зі стравами корейської кухні, паркінг, резерв столів, формат take away, органічні та домашні вина, страви для вегетаріанців, дегустації.

«Пян-Се бар» — це атмосферний корейський бар на затишному Подолі. У меню закладу – цікаві страви корейської кухні, що вражають своїм розмаїттям. Спробуйте апетитний рамен, пян-се з куркою та грибами або шашличок на шпажці під назвою «ккочі» з курки. Доповнити трапезу варто авторськими коктейлями від закладу.

KIN KAO

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Андріївська, 9а

Бюджет: ₴₴. Закуски (30–285 грн), основні страви (115–260 грн), десерти – 96 грн.

Страви: спрінг-роли з качкою – 165 грн, теплий салат з курячим філе, стручковою квасолею та паростками – 119 грн, чорни рис з качиним філе – 94 грн, локшина рисова з куркою – 94 грн, рамен з качиним філе – 87/ 159 грн.

Напої: Phi Рhi – 149 грн, Tom Yam – 149 грн, Hugo – 149 грн.

Деталі: ресторан азійської кухні, авторські коктейлі, кілька зал, стіни прикрашені розписом, крафтові лимонади, коктейльна карта, великий вибір міцного алкоголю.

Заклад KIN KAO позиціонує себе як ресторан азійської кухні з авторськими коктейлями. У закладі стильний ненав’язливий інтер’єр, а фішкою закладу можна сміливо назвати корейський гриль, розташований прямо у залі. Ви знайдете у меню ресторану великий вибір страв з курки та качки – це рамен, салати та закуски й поживні основні страви.

Asiatique

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Житомирська, 21

Бюджет: ₴₴. Супи (140–220 грн), салати (110–180 грн), карі (140–240 грн).

Страви: спрінг-роли з качкою – 160 грн, салат із гострою куркою – 150 грн, рамен з качкою – 190 грн, зелений карі з куркою – 160 грн, курка в кисло-солодкому соусі – 185 грн.

Напої: еспресо – 34 грн, індійський чай масала з молоком – 60 грн, манго Ласі – 65 грн.

Деталі: ресторан паназійської кухні від Вікторії Пархоменко, концептуальний інтер’єр, азійські сніданки, гастроланчі, великі винна і коктейльна карти, регулярні тематичні вечірки, резерв столів.

Asiatique — ресторан азійської кухні від Вікторії Пархоменко. Тут точно знаються на смаках багатогранної Азії – Вікторія Пархоменко є рестораторкою і гастроексперткою, яка 24 роки подорожувала південно-східною Азією та втілила смаки у стравах свого ресторану. Спробуйте страви, у яких основним інгредієнтом є птиця, та розкрийте свої улюблені продукти з нового гастрономічного боку.

Kitaika

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Золотоустівська, 16; вул. Раїси Окіпної, 8.

Бюджет: ₴₴. Салати (85–165 грн), спрінг-роли (105–150 грн), основні страви (100–225 грн).

Страви: бань бао з куркою – 80 грн, бао з куркою теріякі – 80 грн, спрінг-рол з куркою – 195 грн, нем з куркою – 125 грн, «Салат Га» — 125 грн, Том Кха Гай – 130 грн.

Напої: пунш – 76 грн, апельсиновий фреш – 68 грн, обліпиховий чай – 46 грн, еспресо – 25 грн.

Деталі: ресторани на лівому і правому берегах Києва, в’єтнамська, тайська, корейська і китайська кухні, в обох ресторанах концептуальний світлий інтер’єр з дерев’яними елементами оздоблення, червоними лампами з бахромою, картинами на стінах і великою кількістю живих рослин, доставка, формат take away.

Kitaika – це затишні ресторани азійської кухні на обох берегах Києва. Тут ви знайдете страви в’єтнамської, тайської, корейської і китайської кухонь, а також великий вибір різноманітних коктейлів до них. На закуску варто замовити спрінг-роли чи неми з куркою, а от обираючи страву на обід – звернути увагу на салати з птицею, бань бао чи Том Кха Гай.

CHINA MA

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Георгія Кірпи, 5Б

Бюджет: ₴₴. Дім сами (78-118 грн), салати (78-188 грн), рис та локшина (58-168 грн).

Страви: дім сами з качкою/ куркою, китайським водяним каштаном і соусом карі – 108 грн, спрінг-роли з качкою та соусом хойсін – 118 грн, салат з хрусткої качки та серцем грейпфрута – 188 грн, курячий суп з вонтонами – 88 грн, смажений рис з куркою і ананасом – 158 грн, качка по-пекінськи – 588/ 1108 грн, карі з куркою по-китайськи – 198 грн.

Напої: з напоєм вам допоможуть визначитися безпосередньо у закладі.

Деталі: китайська гастрономія, знаходиться навпроти Південного вокзалу, інтер’єр — YOD Design, шеф-кухар Олександр Сізов, шеф-бармен Ольга Корнейчук, sharing plates, два поверхи, цікавий дизайн, рідкісна колекція чаю, авторські коктейлі, винна карта — виключно позиції з Австралії та Нової Зеландії, резерв столів.

Ресторан CHINA MA відкрив двері для гостей у тестовому режимі 8 жовтня. У меню закладу є окремий розділ, присвячений стравам з птиці, але й у інших розділах меню ви знайдете страви з куркою та качкою. Радимо спробувати ароматну та смачну качку по-пекінськи, а також смажений рис з куркою та ананасом. Якщо ж ви завітали до закладу великою компанією, замовляйте різноманітні дім сами, у тому числі з птицею – їх можна замовити «в стіл», аби кожен в компанії міг скуштувати.

Фото: Facebook Meiwei, Пян-Се бар, KIN KAO, Asiatique, Kitaika, CHINA MA

Головна фотографія: Meiwei

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi