пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Азійські супи в Києві шукала редакція PostEat. Азійські супи виходять у топ серед осінніх страв — насичені, пікантні та зігріваючі, вони чудово пасують до прохолодної пори. Пікантний тайський Том Ям, ніжний Том Кха, ароматний Фо Бо, гострий гонконгський суп з локшиною та вонтонам, а також справжня зірка азійської кухні — насичений рамен чекають на вас у ресторанах Києва.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Мечникова, 14
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: гострий суп з крабом та сиром тофу – 598 грн, лакса з морепродуктами і рисовою локшиною – 547 грн, гостро-кислий суп з куркою у шанхайському стилі – 297 грн, гонконгський курячий суп з вонтоном – 267 грн, суп з качкою барбекю – 347 грн.
Деталі: ресторан сучасної китайської кухні від Ектора Хіменес-Браво, розташований в центрі Києва, відкрита кухня, страви для вегетаріанців, комунальний стіл, стильний інтер’єр, вина з різних куточків світу, доставка.
BAO • Modern Chinese Cuisine — вишуканий ресторан сучасної китайської кухні від Ектора Хіменес-Браво, який знаходиться в центрі Києва. Всі гості можуть спостерігати за процесом приготування страв на відкритій кухні, яка відокремлена від основних зал панорамними вікнами. У меню представлений великий вибір азійських страв з риби і морепродуктів. Серед різноманіття супів у BAO лакса з морепродуктами, гонконгський курячий суп, гостро-кислий суп з куркою у шанхайському стилі та делікатесний гострий суп з крабом та сиром тофу.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Хрестовий провулок, 8/9; вул. Вадима Гетьмана, 10/37А; вул. Костянтинівська, 2А; Оболонський проспект, 26; проспект Павла Тичини, 20Б; вул. Княжий затон, 10.
Бюджет: ₴₴.
Страви: Shio Ramen – 90/140 грн, Shoyu Ramen – 145/195 грн, Curry Ramen – 185/235 грн, Miso Ramen – 160/210 грн, Spicy Ramen – 195/255 грн.
Деталі: монокафе азійської кухні (раменна), локшина власного приготування, бренд-шеф Євген Михайленко, рис, відсутній резерв столів, доставка.
Раменна Ramen vs Marketing створена компанією Food vs Marketing та шефом Євгеном Михайленком. Зараз в Києві працює шість локацій. У раменній готують пять видів рамену на трьох видах бульйону: веганський, даші (рибний) та подвійний суп (3:1 курячий бульйон та даші). Традиційно в меню є класичний Shio, Shoyu з соєвим соусом, більш солоний Miso з місо-пастою, варіант Curry з олією та пастою карі й фірмовий Spicy або «пекучий рамен» з чилі, гострю олією та кімчі. Заклад готує власну локшину з цільнозернового борошна грубого помолу та авторські соуси. По стандарту в усі миски, крім бульйону та локшини, додають мариноване яйце, листочок норі, зелену цибулю, кунжут та часник-фрі. Рамен подають в стандартній та у бебі-порції.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Золотоустівська, 16; вул. Раїси Окіпної, 8.
Бюджет: ₴₴.
Страви: Фо Бо – 195 грн, Том Ям за нашим старим рецептом – 250 грн, Том Ям Кунг – 240 грн, томатний суп із тофу – 190 грн, гонконгський суп з локшиною та вонтонами – 180 грн.
Деталі: ресторани на лівому і правому берегах Києва; в’єтнамська, тайська, корейська і китайська кухні; в обох ресторанах концептуальний інтер’єр, доставка, формат take away.
Kitaika — це ресторани в’єтнамської, тайської, корейської та китайської кухонь. До концепції ресторанів Kitaika закладено поєднання духу сучасної прогресивної Азії та традиційних смаків паназійської кухні. В меню представлені різні азійські супи: Фо Бо на основі яловичого бульйону з додаванням смаженої яловичини, тайський суп Том Ям із тигровою креветкою та мідіями, тайський суп Том Ям Кунг на основі гострого бульйону на кокосовому молоці, гонконгський суп на курячому бульйоні з вонтонами із тигровими креветками, а також овочевий суп на основі бульйону з тофу із додаванням томатів.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Сковороди, 7
Бюджет: ₴₴.
Страви: чітан – 137/175 грн за baby та стандартну порції, пайтан – 135/175 грн за baby та стандартну порції, місо – 140/185 грн за baby та стандартну порції, пескетаріанський – 140/180 грн за baby та стандартну порції, веган – 135/175 грн за baby та стандартну порції.
Деталі: раменна, знаходиться на Подолі, стильний інтер’єр, 5 видів рамену, локшину готують самостійно, карааге, моті, суші-сендвічі, доставка на Подолі, take away, pets friendly, прцюють щодня з 12:00 до 21:00.
Автентичний рамен — то справа не з простих. Шлях рамену складає 7 днів. Його ключові складові мають настоятися, бути витриманними і виробленими з ювелірною точністю. В Naushi вас нагодують саме таким рамен-супом. Правильна крафтова рамен-локшина, насичені бульони з фермерського м,яса, аромасла та основи виготовлені за японськими технологіямі, імпортовані з Японії та з українських крафтових виробництв топінги. Тут ви можете скуштувати як м,ясні, так і веганські варіації рамену.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Драгомирова, 11; вул. Солом’янська, 15а.
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: Том Ям – 485 грн, кайсен місосіру гострий – 345 грн, кайсен місосіру – 245 грн, каре удон – 265 грн, кані дзіру – 365 грн, набеякі удон темпура – 245 грн, місосіру – 125 грн.
Деталі: шеф Йошихіро Фудзівара, авторська японська кухня, окремий VIP-зал, поставки унікальної риби, морепродуктів і оригінальних японських інгредієнтів до закладу, тунець-меню, акваріум з живими крабами, лобстерами, лангустами і устрицями, меню від шефа, бізнес ланчі.
Fujiwara Yoshi — це ресторани авторської японської кухні шефа Йошихіро Фудзівари. В Києві ресторани Fujiwara Yoshi є на вулиці Солом’янській та на Печерську на Драгомирова. Тут дотримуються високих стандартів якості завдяки ексклюзивним поставкам унікальної риби, морепродуктів та оригінальних японських інгредієнтів. У ресторані Fujiwara Yoshi можна не просто смачно поїсти, а й перейнятися загадковою культурою Японії, долучитися до її гастрономічних традицій.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Хорива, 1/2
Бюджет: ₴₴.
Страви: суп Баксо – 137 грн, місо суп із смаженими грибами та сиром тофу – 133 грн, місо суп із вугрем – 247 грн, Том Ям з морепродуктами – 399 грн.
Деталі: ресторан індонезійської кухні, знаходиться на Подолі, тематичний інтер’єр, відкрита кухні, робата гриль, контактний бар, велика коктейльна карта, різноманітні карі, азійський алкоголь, резерв столів.
Green Bar — ресторан з відкритою кухнею, робата грилем, на якому готують національні індонезійські шашлички сате, а також контактний бар із великим вибором коктейлів, в основі яких азійський алкоголь. У ресторані готують сучасні індонезійські страви: насі горенг, сате, супи сато аям та баксо, різні види карі та веганські десерти. Серед супів — традиційний індонезійський курячий суп Баксо з анісом, свіжим імбиром, локшиною, курячим яйцем та курячими мітболами.
Фото: Facebook BAO • Modern Chinese Cuisine, Ramen vs Marketing, Kitaika, Naushi, Fujiwara Yoshi, Green Bar.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi