Банкет чи сімейне свято просто неба: локації для святкових подій на терасах Києва - PostEat

пошук

Банкет чи сімейне свято просто неба: локації для святкових подій на терасах Києва
18-07-2019 0 5523


Локації для святкових подій на терасах Києва шукала редакція PostEat. Урочисті події в житті гідні найяскравіших святкувань, щоб запам’ятатися на довгі роки. Весілля, хрестини, ювілеї, річниці та дні народження варто відзначати в особливому колі гостей і особливому місці, де кожному буде затишно і смачно. Влітку святкувати урочистості найкраще на свіжому повітрі, тому ми знайшли і розповідаємо про локації для святкових подій на терасах Києва.

SANPAOLO

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Музейний провулок, 4.

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (135–270 грн), салати (124–450 грн), страви з риби і морепродуктів (320–970 грн).

Страви: мус з курячої печінки в хрусткому ролі – 159 грн, вітело тонато – 245 грн, тигрові креветки темпура з солодким васабі – 257 грн, сібас по-тосканськи з молодою картоплею – 440 грн, соковита качина грудка з п’яною грушею – 398 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан в центрі столиці, сучасна європейська кухня, паркінг, доставка, літня тераса, формат take away, коктейльна карта, широкий вибір міцного алкоголю і вин, вечори живої музики, хліб власної випічки.

Ресторан сучасної європейської кухні SANPAOLO знаходиться в історичному центрі Києва. У закладі дотримуються концепції натуральності — інтер’єр ресторану виконаний з натурального каменю, дерева і вдало доповнений живими рослинами. Відсвяткувати урочисту подію в закритому форматі ви можете на просторій терасі, яка знаходиться на другому поверсі ресторану. Затишність простору підкреслює безліч живих рослин та декоративних дерев. Довірити організацію свята ви можете досвідченій команді ресторану SANPAOLO, яка враховує усі побажання гостей. До ваших послуг різноманітне меню з позиціями на будь-який смак та сезонна пропозиція від шеф-кухаря. Середня вартість банкету в ресторані SANPAOLO становить 1200–1500 грн з людини.

Il Riccio Italian Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Контрактова площа, 8.

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (165–375 грн), пасти і ризото (180–825 грн), гарніри (80–245 грн).

Страви: томатне карпачо з авокадо під соусом з оливок та кедрових горіхів – 165 грн, салат з ростбіфом, моцарелою та запеченою паприкою під соусом песто – 225 грн, антрекот з грибним рагу та картоплею з печі – 410 грн.

Напої: є винна кімната з більш ніж 500 позиціями, за цінами винного бутику.

Деталі: італійська кухня, комунальний стіл, raw-бар, акцент на рибі та морепродуктах, відкрита кухня, антипасті, неаполітанська піца з італійських продуктів, затишний внутрішній дворик, тераса, три VIP-зали, винна кімната, контактна барна стійка, дві дитячі кімнати для дітей різного віку, ексклюзивна винна карта, авторська коктейльна карта, резерв столів.

Il Riccio Italian Restaurant — вишуканий ресторан італійської кухні у серці старовинного Подолу, який, безперечно, є ідеальною локацією для урочистостей. Літня тераса ресторану розташована у внутрішньому дворику — прихована від міського шуму і наповнена сонячним світлом, вона стане чудовим місцем для проведення незабутньої виїзної церемонії та сімейного банкету. На святковому столі будуть найяскравіші страви різних регіонів Італії, багато риби та морських делікатесів, сири з власної сироварні та вишукані вина, які ідеально доповнюють смаки страв.

Atmosfera Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: б-р Тараса Шевченко, 5-7/29.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (255–675 грн), пасти і ризото (257–595 грн), хоспер меню (265–2925 грн).

Страви: авторський форшмак з копченим буряком – 135 грн, салат з японським вугром та манго – 675 грн, ескалопи з фуа-гра в стилі нобу з імбирною грушею – 595 грн, індичка фарширована креветкою з вершковим біском – 365 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан середземноморської кухні, знаходиться у готелі Premier Palace, шеф-кухар Вікторія Ончева, страви з морепродуктів, хоспер меню, raw bar, акваріум, тематичні вечірки, резерв столів.

Atmosfera Restaurant знаходиться на 8 поверсі п’ятизіркового готелю Premier Palace в самому центрі столиці. Крізь панорамні вікна лаунж-зони відкривається гарний вид на місто. Формат відкритої тераси дозволяє відчути себе на відпочинку, не покидаючи межі міста. Шеф-кухар Вікторія Ончева цього літа представила в меню авторські страви з риби і морських делікатесів, а також сезонні позиції. Вдале розташування, захоплива панорама та авторська кухня Atmosfera Restaurant — запорука незабутнього свята.

Ресторан «Терраса» (Бутик-готель «Воздвиженский»)

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Воздвиженська, 60а, б.

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (175–457 грн), салати (198–905 грн), основні страви (260–555 грн).

Страви: обсмажені морські гребінці з кремом з цвітної капусти та сицилійським соусом з апельсину і каперсів – 755 грн, рієт з макрелі з томленим пореєм, кардамоном і маковою булочкою – 374 грн, салат зі слайсами карпатського шовдаря з аспарагусом, руколою, полуницею та малиново-медовим соусом – 310 грн, татакі з яловичини із сальсою з копченої вишні – 485 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: класичний ресторан європейської кухні, шеф-кухар Антон Тимченко, авторські страви від шефа, українське меню, вина побокально, дитяче меню, банкетне меню, у тому числі вегетаріанські страви, сад і панорамна тераса на даху, сніданки з 07:00 до 11:00 у будні та з 08:00 до 12:00 у вихідні, стріт-фуд меню для внутрішнього дворика у літню пору, резерв столів.

Ресторан «Тераса» в бутик-готелі «Водзвиженський» розташований на мальовничій алеї біля Андріївського узвозу. Така локалізація дозволить відчути атмосферу заміської вілли у серці міста. У ресторані ви зможете організувати будь-яке святкування у бажаному форматі — до послуг гостей затишна тераса у саду та панорамна тераса на даху готелю, з якої відкривається прекрасний вид на місто. Для банкету шеф-повар Антон Тимченко може організувати гурме-вечерю за спеціальним меню.

ПРАГА

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Академіка Глушкова, 1.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (182–397 грн), основні страви (327–840 грн), десерти (70–468 грн).

Страви: соте з морепродуктів – 798 грн, салат з вугром, авокадо та горіховим соусом – 397 грн, тюрбо з овочами бланш – 335 грн/100 г, ризото з креветками та аспарагусом – 385 грн.

Напої: лате – 85 грн, апельсиновий фреш – 115 грн, лимонад – 220 грн/1 л, Old fashioned – 245 грн.

Деталі: сімейний ресторан з багаторічною історією, multi–cuisine, акцент на м’ясі, винна карта, понад 160 видів вин Нового і Старого Світу, мальовнича територія і стильний інтер’єр у світлих тонах, тераса на воді, жива музика, меню спеціальних пропозицій, сніданки з 9:00 до 12:00, дитяче меню, банкетні пропозиції.

Ресторан «Прага» знаходиться в старовинному особняку на березі озера в Голосіївському парку. Це затишний ресторанний комплекс, де для гостей створили найкомфортніші умови відпочинку. Ресторан має кілька зал з індивідуальною стилістикою, відкриту галявину та терасу на воді. Весільну церемонію можна зробити на мальовничій галявині ресторану, в тіні паркових дерев. Меню ресторану з більш ніж 60–річною історією складається зі страв європейської, італійської та японської кухонь.

Villa Riviera   

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Дніпровська набережна, 14д.

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (120–395 грн), карпачо і тартари (170–335 грн), салати (105–390 грн), паста і ризото (165–390 грн).

Страви: мідії по-неаполітанськи – 255 грн, бурата з томатами чері, соусом песто і руколою – 185 грн, карпачо з тунця з соусом кімчі – 295 грн, восьминіг по-сицилійськи – 470 грн.

Напої: Chablis Domaine du Colombier 2016 – 230 грн/150 мл, Brunello di Montalcino Tiezzi Vigna Soccorso 2013 coravin – 210 грн/50 мл, Prosecco Maschio dei Cavalieri Extra Dry – 1190 грн/750 мл.

Деталі: сімейний ресторан, авторська та італійська кухня, італійські сири з власної сироварні, власна випічка, шоу-кухня, два каміни, велика винна шафа, дитяче меню, винна карта, великі вітражні вікна з видом на затоку Дніпра, тераса, відкрита галявина для весільних церемоній, жива музика, дитяча кімната, кальян, підходить для банкетів, парковка, резерв столів.

Villa Riviera — сімейний ресторан авторської та італійської кухні на Осокорках. Ресторан підходить для святкування особливих сімейних подій та розкішного весілля. Можливість трансформування зал, стильний інтер’єр, різноманітне меню, велика винна карта та бездоганне обслуговування — не єдині переваги локації. Для молодят у Villa Riviera є особливий приємний бонус — із зали на першому поверсі ресторану можна потрапити на затишну зелену галявину з чудовим краєвидом, на якій можна провести виїзну церемонію та організувати фотозону.

Фото: Facebook Ресторан SANPAOLO, Il Riccio Italian Restaurant, Atmosfera Restaurant, Бутик-отель «Воздвиженский», Ресторан ПРАГА, Villa Riviera

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi