пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Банкети в ресторанах Києва — тема добірки редакції PostEat. Якщо ви плануєте незабаром відзначати особливу подію в родинному колі, наш матеріал стане у пригоді. У цих закладах, які підібрала редакція, комфортно відзначати будь-яке свято — як невелике весілля, так і дні народження, ювілеї чи сімейні свята. Ми підібрали заклади в різних куточках міста з різною кухнею, щоб ви обрали для себе оптимальний варіант.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: пр-т Лобановського, 6А
Бюджет: ₴₴.
Страви: салат «Дедіко» з запеченою фореллю – 235 грн, рулетики з баклажанів з кремом баже – 145 грн, хачапурі «Дедіко» 4 сири з імеретинським, адигейським, сиром сулугуні та сиром дор блю – 210 грн, хінкалі з телячим язиком та грибами в вершковому соусі – 43 грн/1 шт., картопля, смажена по-домашньому з салом та цибулею – 95 грн, шашлик зі свинини – 245 грн.
Деталі: ресторан грузинської кухні, знаходиться на Солом’янці, два поверхи, 5 залів, страви у хоспері, VIP-зала, сніданки до 16:00, грузинські та європейські вина, спеціальні пропозиції, резерв столів.
Ресторан грузинської кухні DEDIKO (Дедіко) знаходиться на Солом’янці, поруч з Севастопольською площею на проспекті Валерія Лобановського. Назва ресторану з грузинської перекладається як «Матуся». На двох поверхах ресторану DEDIKO розташувались 5 залів, чотири з яких ідеально підходять для проведення банкетів від 10 до 50 гостей. У меню ресторану представлено традиційну грузинську кухню, деякі популярні українські страви та фірмові страви від DEDIKO.
Для дня народження, хрестин, ювілею чи незабутнього весілля в ресторані DEDIKO підготували банкетну пропозицію «Матусине застілля», яка діє від 10 гостей. Її особливість — фіксована ціна за гостя (від 1250 грн) в залежності від виходу страв (від 1200 г на 1 особу) та, головне, — безлімітний алкоголь (червоне або біле вино). Також є можливість принести свої алкогольні напої. Деталі за номером +380933086121.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Є. Коновальця, 36в
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: тартар із телятини з гуакамоле – 485 грн, мідії, томлені в білому вині з тосканськими травами – 490 грн, запечений баклажан з курячим філе – 280 грн, ризото quattro formaggi – 440 грн.
Деталі: італійська кухня, сніданки, кілька зал, страви на грилі, велика винна карта, паркінг, доставка, формат take away, тераса, kids friendly, дитячі майстер-класи, дитяче меню, жива музика, резерв столів.
Montecchi Capuleti — ресторан-траторія, який поєднує домашню і високу італійську кухні. Заклад розділений на дві зали: траторію Capuleti зі зрозумілими домашніми стравами і ресторан Montecchi – з кухнею для особливих нагод. Оригінальний інтер’єр закладу доповнений автентичними італійським декором, авторськими світильниками і стилізованою ліпниною. В меню Montecchi Capuleti — вишукані страви з морських делікатесів, класична неаполітанська піца на тонкому тісті, паста власного виробництва і незвичайні десерти. Відзначаючи свій банкет тут, ви відчуєте справжню турботу італійської сім’ї і отримаєте задоволення від різноманітних страв традиційної італійської кухні.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: проспект Берестейський, 40
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: тепла закуска з обпалених артишоків з тахіні кремом — 390 грн, салат Цезар з хрусткою куркою та фірмовою заправкою – 390 грн, перепілка з грибами бернуазет та ніжним пюре з пастернака – 540 грн, піца Pulled Beef з корнішонами та соусом BBQ – 450 грн.
Деталі: сімейний ресторан, знаходиться у парку Пушкіна, дизайнерський інтер’єр, локальні продукти, дров’яна піч і відкритий мангал; сніданки будні 12:00-14:00, вихідні 11:00-14:00; власна кондитерська, дитяче меню, коктейльна карта, резерв столів.
«Бelkin» — сімейний ресторан у парку Пушкіна з атмосферою заміського відпочинку в межах міста. В інтер’єрі використані натуральні матеріали, а багатьом речам надано друге життя. Простора територія, дитяча зона, власна кондитерська, дров’яна піч і відкритий мангал та європейська кухня з локальних продуктів. Ресторан у парку, можливість зонування закладу, вишукані страви та різномастість алкогольної карти в ресторані «Бelkin» зроблять ваше свято особливим.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Левка Лук’яненка, 18
Бюджет: ₴₴.
Страви: брускета з паштетом курчати та в’яленими томатами — 219 грн, гуакамоле з кукурудзянии чипсами — 299 грн, проволета — 485 грн, чилі кон карне — 255 грн, пательня з яловичою щокою — 439 грн.
Деталі: мережа сучасних ресторанів аргентинської кухні, індустріальний інтер’єр в фірмових бірюзово-сірих тонах, аргентинський гриль Parrilla, бізнес-ланчі, сніданки, хоспер, дитяче меню, винна і коктейльна карти, резерв столів.
Argentina Grill — мережа концептуальних м’ясних ресторанів, яка знайомить гостей з особливостями та оригінальними смаками аргентинської кухні. В окремому asado-меню ресторану представлені стейки з української та американської яловичини сухої та вологої витримки, які готують на аргентинському грилі Parrilla та у хоспері. Банкети в Argentina Grill відбуваються яскраво та атмосферно. В закладі можуть розмістити до 150 гостей та організувати приватне свято (можливість зачинити ресторан під ваш захід), також пропонують розширене спеціальне банкетне меню та гнучкі умови по алкоголю.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: просп. Відрадний, 103
Бюджет: ₴₴.
Страви: тартар з лосося з ікрою летючої риби – 325 грн, брускета з салямі та соусом романеско – 140 грн, салат с пармою, грушею та сиром фета – 195 грн, піца вітелло з телятиною та пряним вершковим соусом – 355 грн, медальйони з телятини з грибним міксом та трюфельним соусом – 455 грн.
Деталі: сімейний ресторан італійської та авторської кухні, піца з дров’яної печі Stefano Ferrara, страви на грилі, сніданки, бізнес-ланчі, сезонне меню, шоу-подача страв, змістовна винна карта, коктейльна карта, дитяче меню, дитяча кімната, резерв столів, доставка.
Ресторан «Сито-П’яно Italiano» пропонує гостям спробувати традиційні страви різних італійських регіонів. Улюблені італійські та авторські страви вам приготують на відкритій кухні, піцу подадуть з дров’яної печі Stefano Ferrara, а рибу і м’ясо обсмажать на відкритому грилі. Для особливих подій в ресторані є велика банкетна зала (до 35 гостей), камінна банкетна зала (до 20 гостей) та мала банкетна зала (до 16 гостей). Для іменинників і їх компаній від 12 гостей діє знижка 20% на меню ресторану. Також можна замовити банкет all inclusive — пропозиція для 10 гостей за 9950 грн.
Головна фото: Dediko
Фото: Facebook Dediko, Montecchi Capuleti, Бelkin, Argentina Grill, Сито-П’яно Italiano.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi