«Битва Шефів» в ресторанах «Руккола»: обирайте кращі авторські страви італійської кухні - PostEat

пошук

«Битва Шефів» в ресторанах «Руккола»: обирайте кращі авторські страви італійської кухні
24-12-2019 0 2756


Натхнення домагає кухарю створювати оригінальні авторські страви, а дух суперництва стимулює до створення справжніх гастрономічних шедеврів. Шеф-кухарі кожного з ресторанів «Руккола» постійно експериментують, щоб радувати гостей новими смаками — прийшов час з’ясувати, хто з них найкраще готує страви вашої улюбленої італійської кухні.

Щоб визначити наймайстернішого, в ресторанах «Руккола» розпочали «Битву Шефів» — кожен з шеф-кухарів створив авторську страву, яка потрапила до спеціального шефського меню. Місію обрати найкращу страву покладено на головних суддів, гостей ресторанів «Руккола». Обираючи страву від шефа, ви віддаєте за неї свій важливий голос. В «Битві Шефів» беруть участь салат, три закуски, піца, два супи, паста та дві основні страви.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Знайомство з особливим меню можна почати з салату з теплим ніжним лососем (199 грн) — поєднання салату «Бостон», руколи, огірків та філе лосося, заправлене вустерширським соусом з тростинним цукром та соусом з журавлини. В якості закуски шеф-кухар ресторану «Руккола» на Подолі Іван пропонує апетитні брускетти з карамелізованим гарбузом, вишнею, сиром горгонзола, крем-бальзаміком, волоськими горіхами та м’ятою (79 грн). Чудовою зимовою закускою стануть баклажани в паніровці запечені під сиром моцарела (149 грн), які презентує шеф-кухар Дмитро з ресторану «Руккола» на Троєщині — пікантні ноти страв додає гострий східний соус шрірача. Вишуканий дует лосося з креветками під сиром філадельфія (345 грн) з вершковим смаком та цитрусовими нотами створив шеф-кухар ресторану «Руккола» на Хрещатику Андрій.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Традиційний суп буйабес з морепродуктами (289 грн) також авторства шеф-кухаря ресторану «Руккола» на Хрещатику Андрія — до наваристого рибного бульйону додають креветки, кальмарів, філе лосося, мідії та анчоуси. Тетяна, шеф-кухар ресторану «Руккола» на Олімпійській, пропонує спробувати свою фірмову страву гострий сирний суп (139 грн), в якому поєднуються сири янтар та чеддер, шампіньйони, томати, кабачки та азійський соус шрірача. Якщо ви шанувальник гострих страв, неодмінно спробуйте чілі-піцу зі спеком та сиром моцарела (175 грн), яку створив шеф-кухар ресторану «Руккола» на Борщагівці Володимир.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Максимально сирний смак з вершковими нотами та легкою гостринкою — це про пасту Quattro formaggi (149 грн), до якої додають сири чеддер, янтар, горгонзола та моцарела. Основною стравою вашої незабутньої вечері може стати лосось в оригінальній паніровці з овочами (325 грн) — шеф-кухар ресторану «Руккола» в «Океан Плазі» Ірина доповнила ніжне рибне філе картоплею, томатами, лисичками, капустою броколі та шпинатом. Яловичина у вишневому соусі з овочами (299 грн) від шеф-кухаря ресторану «Руккола» на Богдана Хмельницького Аліни стане справжнім гастрономічним відкриттям — соковита яловича вирізка доповнена лисичками, початками кукурудзи, броколі, бебі-морквою та насиченим вишневим соусом.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Кожна страва з особливого меню «Битви Шефів» гідна бути зіркою, а яка з них буде фаворитом, вирішувати лише вам, любі гості. Спробувати оригінальні страви зі спеціального меню ви можете у всіх ресторанах «Руккола», завітайте до найближчого:

  • вул. Б. Хмельницького, 16-22;
  • вул. Велика Васильківська, 57/3;
  • вул. Антоновича, 176;
  • вул. Гната Юри, 13;
  • пр-т В. Маяковського, 43/2;
  • вул. Будівельників, 40;
  • вул. П. Сагайдачного, 22/1;
  • вул. Хрещатик, 24;
  • пр-т Перемоги, 33/1.

Фото: Руккола

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi