Бізнес-ланчі в ресторанах Києва: осінні оновлення - PostEat

пошук

Бізнес-ланчі в ресторанах Києва: осінні оновлення
03-10-2019 0 7073


Бізнес-ланчі в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Поняття бізнес-ланчу стало чимось звичним для нас, так як є неодмінною складовою багатьох ресторанів і кафе. Швидкий та повноцінний обід відмінно підійде для ділових людей, а також для тих, у кого немає можливості заїхати додому. Але у цього поняття теж є своя історія, яка своїм корінням йде до Туманного Альбіону. У 1706 році в Англії ресторатор Томас Твайнінг зауважив, що добре б поєднати корисне з приємним — завжди мати можливість перекусити, не відриваючись від справ. Традиційно в Англії чоловіки не мали своїх офісів і вважали за краще проводити ділові переговори за чашкою кави і сигарами. Жінки до цих переговорів не допускалися, і шанували більше чаювання. Твайнінг буквально зробив гастрономічну революцію, коли відкрив власну чайну «Золотий лев» і популяризував серед чоловічого товариства чай, а до напоїв додатково пропонував легкі закуски і десерти. Таким чином своєму закладу він створив репутацію ділового центру — там не подавали алкоголь, а відповідно, не було галасливих компаній, і скоро весь Лондон знав, що саме в цій спокійній атмосфері можна вдало провести ділові переговори.

Любчик на Бессарабці

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Бессарабська площа, 7

Бюджет: ₴₴. Бізнес-ланч – 129 грн. Салати (89–108 грн), супи (89–109 грн), страви на компанію (119–189 грн).

Страви (з меню ланчів): борщ український, уха, курячий бульйон з локшиною та куркою, салат з томатами, вареники з камбалою, печена картопля зі смаженими грибами та куркою, котлети з індички з картопляним пюре.

Деталі: одеський ресторан та інтелігентний пивбар, зали для банкетів, фуршетів, родинних та корпоративних свят, мідії та раки, kids friendly, pets friendly, сніданки, сезонні пропозиції в меню, тераса, формат take away.

«Любчик на Бессарабці» — сімейний ресторан в центрі міста з традиційною одеською кухнею. Акцент в меню закладу зроблений на рибу і морепродукти за демократичними цінами. Інтер’єр задуманий таким чином, щоб відтворити атмосферу затишної і теплої одеської квартири. Щотижня меню ланчів, які в «Любчику» подають по буднях з 12:00 до 16:00, оновлюється, тому кожного дня на вас чекають нові страви.

Very Well Cafe

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Леваневського, 2а

Бюджет: ₴₴. Бізнес-ланч – 135 грн. Салати (110–169 грн), сніданки (48–119 грн), основні страви та гриль (125–420 грн), десерти (58–92 грн).

Страви (з меню ланчів): суп-пюре овочевий з броколі та індичкою, рис з овочами, устричним соусом та лососем, качина ніжка з гречаною кашею, курячий бульйон.

Напої: еспресо – 32 грн, американо – 32 грн, лате – 42 грн, капучино – 42 грн.

Деталі: мережа міських кафе з простою і зрозумілою їжею, італійська кухня, затишний інтер’єр, сніданки з 11:00 до 13:00, бізнес-ланчі по буднях з 12:00 до 16:00 (130 грн), винна карта, хоспер-страви, kids friendly, дитяча кімната, банкетні пропозиції, резерв столів.

Very Well Cafe — затишний сімейний ресторан зі смачною і зрозумілою їжею. Спокійний інтер’єр доповнили милим декором, який додає закладу домашньої атмосфери. Натхнення для меню черпали на гастрономічних просторах Італії, тому більшість страв у Very Well Cafe – італійські. Бізнес-ланч в ресторані подають по буднях з 12:00 до 16:00 — кожного дня гостям пропонують дві нові страви, до яких можна обрати морс або фірмовий чай.

Італієць із Бейрута

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: провулок Ярославський, 1/3

Бюджет: ₴₴. Бізнес-ланч – 135 грн. Салати (119–149 грн), кебаби (175–799 грн), основні страви (159-299 грн).

Страви (з меню ланчів): окрошка по-ліванськи, салат табуле, лахмабажин, хумус, плов, скумбрія мер мез.

Напої: еспресо – 38 грн, лате – 65 грн, кава по-східному – 48 грн.

Деталі: ліванська кухня з італійським акцентом, сніданки, ланчі з 12:00 до 16:00 по буднях, стильний сучасний інтер’єр в теплих тонах, сезонні, класичні та авторські коктейлі, доставка, страви з суперфудами.

«Італієць Із Бейрута» знаходиться на тихій подільській вулиці. В закладі затишний інтер’єр з квітчастими меблями, а повітря наповнене ароматами кави і спецій. У ресторані використовують кращі локальні продукти і традиційні лівано-італійські кулінарні секрети, щоб надати стравам неперевершеного смаку. У меню представлені найкращі страви ліванської та італійської кухонь. Бізнес-ланчі в ресторані подають по буднях з 12:00 до 16:00 — гостям пропонують обрати закуску та основну страву, які доповнять комбучею.

ПТАХА

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Ігорівська, 5

Бюджет: ₴₴. Бізнес-ланч (125-155 грн). Закуски (105–195 грн), салати (98–155 грн), основні страви (155–860 грн).

Страви (з меню ланчів): люля-кебаба з індика, ароматний шашлик з курки, куряча гомілка в пряному маринаді, томатний крем-суп, суп харчо, солянка.

Напої: еспресо – 35 грн, лате – 45 грн, чай – 60 грн, лимонад – 85 грн.

Деталі: м’ясний ресторан, знаходиться на Подолі, страви з птиці, сніданки з 08:00 до 16:00, свіжа паста, хліб та печиво власної випічки, соуси власного виробництва, крафтове пиво, літній майданчик, авторська коктейльна карта, лаконічна винна карта.

«ПТАХА» — м’ясний ресторан відкрився на Подолі. За кухню у закладі відповідає Євген Вишневський — співзасновник київського ресторану-мітерії «В ребро», а за бар — Віталій Кириченко та Антон Стрельченко з Pink Freud KYIV. У меню — страви з птиці: курки, качки, індички та навіть страуса. Меню ланчів в ресторані діє кожен будній день з 12:00 до 16:00 — можна обрати L варіант з основної страви з салатом та напоєм або XL варіант, до якого також входить перша страва. В «ПТАХА» L-ланч коштує 125 грн, а XL-ланч 155 грн.

Sam’s Steak House

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Жилянська, 37

Бюджет: ₴₴. Бізнес-ланч (155–335 грн). Холодні закуски (105 – 435 грн), основні страви(195 – 585 грн), десерти (55 – 185 грн).

Страви (з меню ланчів): паштет овочевий, філе скумбрії з овочами, спагеті болоньєзе, бургер з яловичою котлетою.

Напої: ягідний компот +20 грн, кава та чай +25 грн, келих вина +70 грн.

Деталі: м’ясний ресторан, акцент на стейках, в будні дні з 12:00 до 16:00 діє спеціальна ланч-пропозиція, американські стейки всесвітньо відомої фірми Creekstone Farms, колекція ексклюзивного односолодового віскі та енотека, резерв столів, ранкові страви.

Sam’s Steak House — перший ресторан в Україні, що в 1996 році впровадив вдосконалену технологію вологого дозрівання стейків. Також в ресторані є американські стейки всесвітньо відомої фірми Creekstone Farms. По буднях з 12:00 до 16:00 в Sam’s Steak House великий вибір ланчів: стейк-ланч за 295 грн (за дві страви) та 335 грн (за три страви), бургер-ланч за 190 грн (за дві страви) та 215 грн (за три страви), альтернативний ланч за 155 грн (за дві страви) та 190 грн (за три страви). До кожного ланчу подається хліб і вода з лимоном і м’ятою.

Citronelle

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Богдана Хмельницького, 23

Бюджет: ₴₴. Бізнес-ланч (300–350 грн). Салати (195–595 грн), гарячі закуски (195– 415 грн), страви з м’яса і птиці (168–1550 грн), десерти (59–580 грн).

Страви (з меню ланчів): салат з кольоровими томатами, паростками редису і имбирно-соєвим соусом, прованський овочевий суп і філе дорадо з лисичками і гарбузовим пюре, салат з сиром chevre, динею, персиком і соусом з кедровими горішками, осінній грибний суп і телячі щічки буртуньон з полентой і соусом хойсін.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: знаходиться в центрі Києва, французька кухня, сучасний інтер’єр у пастельних тонах, панорамні вікна, сніданки, винна карта, еногастрономічні вечори, винотека з великим вибором французьких вин.

Citronelle — ресторан у форматі bistro noveau, де готують найкращі страви французької гастрономії. Вишуканий інтер’єр та першокласне обслуговування створюють у закладі ідеальну атмосферу, а французька кухня у легкому форматі без будь-яких обмежень задовольнить будь-якого гурмана. У будні дні ресторан Citronelle пропонує гостям меню Formule Midi або «Формулу дня». Шеф Ігор Крамаренко на обід пропонує сезонні гастрономічні страви — меню «Формули дня» періодично оновлюється. Ланч з двох страв з напоєм коштує 300 грн, три страви та напій – 350 грн. До ланчу можна замовити келих вина за 80 грн.

Фото: Facebook Любчик на Бессарабці, Very Well Cafe, Італієць із Бейрута, ПТАХА, Sam’s Steak House, Citronelle

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi