Бранчі в Києві: куди йти за смачною їжею на вихідних - PostEat

пошук

Бранчі в Києві: куди йти за смачною їжею на вихідних
25-08-2021 0 1829


Бранчі в Києві шукала редакція PostEat. Традиція бранчу прийшла до нас з Великобританії, де бранчем назвали недільний прийом їжі, що починається після ранкових годин для сніданку й трансформується в обід. Бранч починали з легких закусок, потім подавали ситні м’ясні страви і завершували коктейлем або келихом шампанського. Редакція PostEat розповідає, де шукати бранчі в Києві та чим у закладах пропонують неспішно смакувати.

Food Couture

Де: вул. Велика Васильківська, 98

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: зелене ризото з аспарагусом – 120 грн, картопляне рості з марнованим лососем та буряковим кремом – 210 грн, гречані млинці з кроликом та соусом з білими грибами – 190 грн, круасан з качкою та трюфельним соусом – 230 грн, скрембл на бріоші з креветками – 210 грн, сирники з рікоти, фісташковий крем та морозиво лемонграс – 230 грн.

Деталі: концептуальний ресторан, знаходиться в центрі міста, автор інтер’єру Денис Беленко, авторські страви, вишукана подача, винна карта, класичні коктейлі з авторськими акцентами, літня веранда, резерв столів.

Концептуальний ресторан Food Couture знаходиться в центрі міста навпроти костелу святого Миколая — кожна деталь ресторану створена для натхнення та святкового настрою в будь-який день. В інтер’єрі команда архітектора Дениса Беленка втілила творчу атмосферу і яскраву стилістку, притаманну витворам haute couture. В меню представлені вишукані авторські варіації знайомих столичним гурманам страв. Бранчі в ресторані подають в суботу та неділю з 12:00 до 16:00.

Fish Fetish

Де: вул. Московська, 2; проспект Правди, 47 (ТРЦ Retroville, 1 поверх, 4 вхід)

Бюджет: ₴₴. 

Страви: Омлет з крабом. Піднімає настрій. І не тільки – 199 грн, Шакшука з лососем гарячого копчення. Але не такого гарячого, як учора – 199 грн, Cheese peach – 175 грн, Сашимі авокадо – 169 грн, Кокосова каша – 149 грн.

Деталі: рибні ресторани, належать до міжнародного холдингу Bulldozer Group, крижана вітрина, великий вибір морепродуктів, моредоги, гарячі плато для компаній, морські делікатеси, сніданки, ланчі, винна карта, класичні та авторські коктейлі.

Fish Fetish — заклади від Bulldozer Group Ukraine, що дозволяють з головою зануритись в улюблені смаки. На Арсенальній або в ТРЦ Retroville — на кожній з локацій вас зустрічатимуть головні герої ресторану — свіжі риба та морепродукти. Концептуальний інтер’єр дозволить повірити, що ви відправляєтесь в далеку гастромандрівку. Оформлення відсилає нас в динамічні світові столиці — railway stations Лондона, Парижа і NYC, де кожна деталь продумана з метою максимізувати комфорт гастрономічного мандрівника.

І якщо ви любите денні відправлення — бранч у Fish Fetish з друзями або коханими — чудова ідея. Ранкові фетиші в кожного свої: на Арсенальній з п’ятниці до неділі з 11:00 до 13:00 гостям відкриваються нові смаки з меню сніданків. У Fish Fetish в ТРЦ Retroville пропонують улюблену шакшуку, омлет з крабом та кокосову кашу з меню сніданків щодня з 10:00 до 12:00. Також щонеділі у Fish Fetish на Арсенальній проходить устричний бранч. Особлива пропозиція на двох з 11:00 до 16:00 — дюжина устриць Фін де Клер та безлімітне бочкове просеко коштують 650 гривень (ціна за двох). Розслаблений ранок перед робочим тижнем, свіжі смаки та грайливий настрій — місце зустрічі — Fish Fetish.

Coco Japanese

Де: вул. Мечникова, 16

Бюджет: ₴₴.

Страви: скрембл з фуа-гра та зеленою цибулею – 285 грн, ранковий рамен з курячим кебабом та яйцем пашот – 245 грн, солоні сирники в карі, мариновані томати в саке, гриби – 185 грн, боул з зеленою гречкою, лососем, карі з цукіні – 245 грн, Бенедикт з місо-голандезом, шпинатом, авокадо гриль, слабосолоним лососем – 280 грн.

Деталі: ресторан японської кухні, new japanese, знаходиться в центрі міста, проєкт рестораторів Ігоря Сухомлина та Валерія Гальперіна, шеф Олексій Краковський, тематичний інтер’єр від Дениса Беленко, відкрита кухня, два поверхи, страви на грилі, авторські страви, натуральні вина, резерв столів.

Coco Japanese — ресторан японської кухні від ресторатора Ігоря Сухомлина та шефа Олексія Краковського. Архітектор Денис Беленко відтворив концепцію закладу, створивши яскравий інтер’єр з безліччю цікавих деталей. В меню представлені страви new japanese — тобто не автентична японська кухня, а трансформовані під європейським впливом авторські страви. Бранчі в Coco Japanese чекає на вас у вихідні з 10:00 до 15:00.

B Boutique Bar

Де: вул. Басейна, 6 (ТЦ Mandarin Plaza)

Бюджет: ₴₴₴. 

Страви: омлет, скрембл, яєшня, пашот з додатками (гуакамоле, лосось, шинка, мус з індички, сир чедер), панкейки з додатками (мед, ягідний соус, карамельний соус, горіхово-шоколадна паста).

Деталі: коктейльний бар, знаходиться в центрі міста, космополітичне меню, тераса, аперитиви, стильний інтер’єр, класична та авторська коктейльна карта, сніданки.

B Boutiquebar — ресторан та World Class Bar з 2008 року, раніше відомий як boutiquebar Biancoro. Коктейльний бар знаходиться в торгівельному центрі Mandarin Plaza. В закладі подають класичні сніданки та космополітичні страви. Також щонеділі з 11:00 до 15:00 в B Boutique Bar проводять бранчі: різноманіття страв, приємна музика та атмосфера. Вартість бранчу 600 грн.

Амстер Дамстер — Amster Damster

Де: вул. Велика Васильківська, 111/113

Бюджет: ₴₴.

Страви: сморреброд з гуакамоле, скремблом та кіноа – 135 грн, шакшука з марокканським соусом матбуха – 135 грн, гаазькі вафлі з начинкою з трьох сирів, яйцями пашот та куркою панко – 145 грн, сирники з білим шоколадом та фруктами – 118 грн.

Деталі: знаходиться в центрі Києва, ресторан-бар, західноєвропейська кухня, сніданки, стильний інтер’єр, тераса, формат take away, kids friendly, винна і коктейльна карти, авторські коктейлі.

Amster Damster — це європейський ресторан, в якому подають авторські інтерпретації традиційних голландських страв і популярні страви європейської кухні. В Amster Damster варто приходити у будь-яку годину дня, щоб познайомитись із розмаїттям смаків голландської кухні. По вихідним з 10:00 до 15:00 ви можете скуштувати на пізній сніданок сморреброд з гуакамоле, шакшуку з марокканським соусом матбуха, гаазькі вафлі, а також солоні та солодкі сирники.

TRÈs french gastrobar

Де: вул. Миколи Лисенка, 4

Бюджет: ₴₴.

Страви: пательня з ковбасками, печеною квасолею та яєшнею – 165 грн, бранч Famille Très FRANÇAIS – 232 грн, сніданок по-ельзаськи – 217 грн, бранч веган – 232 грн.

Деталі: французький гастробар, знаходиться в центрі міста, мережа ресторанів Famille Très FRANÇAIS, сирна лавка, тематичний інтер’єр, власна випічка, сніданки та бранчі, класична французька кухня.

TRÈs french gastrobar — оновлений закладі мережі ресторанів Famille Très FRANÇAIS. Наразі основний акцент у французькому гастробарі — сніданки та XXL бранчі, різноманітні вафлі та свіжоспечені круасани впродовж дня, а увечері суто французькі хіти та десерти. Також тут багато вина на розлив, крафтовий сидр та кава від ONE LOVE roastery. Ви можете обрати поживні бранчі на пательні, фірмовий бранч зі скрасблом, рататуєм т цибулем кішем або сніданок по-ельзаськи.

Фото: Facebook Food Couture, Fish Fetish, Coco Japanese, B Boutique Bar, Amster Damster, Très Français.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi