Бранчі в ресторанах Києва: де шукати пізній сніданок - PostEat

пошук

Бранчі в ресторанах Києва: де шукати пізній сніданок
12-03-2020 0 242


Бранчі в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Традиція бранчу прийшла до нас з Великобританії, де бранчем назвали недільний прийом їжі, що починається після ранкових годин для сніданку й трансформується в обід. Цей факт і сформував назву з частин слів breakfast (сніданок) і lunch (обід). Бранч починали з легких закусок, потім подавали ситні м’ясні страви і завершували коктейлем або келихом шампанського.

Столичні ресторатори вводять бранчі в своїх закладах, щоб подарувати киянам можливість приємного початку вихідного дня в колі сім’ї — за смачним сніданком-обідом, який може тривати годинами.

Де шукати бранчі в ресторанах Києва, читайте в нашому матеріалі.

Très Branché — brunch café à la mode

Де: вул. Лисенка, 4

Бюджет: ₴₴. Тости та бургери (150–193 грн), страви з яєць (132–170 грн), бранчі grand (158–192 грн), легкі сніданки (125–142 грн), сирники, вафлі та панкейки (128–169 грн).

Страви: тост з авокадо, козиним сиром «Шевр» та медом – 168 грн, сирна вафля з рум‘яною куркою, беконом, медово-гірчичним дрессінгом та кленовим сиропом – 150 грн, сирники з кропом, запеченими овочами та солодким чилі соусом – 169 грн, каша сорго з горіхами, домашнім ягідним конфітюром та гранолою з зерен коноплі, льону й амаранта – 142 грн, grand-бранч «a la BRANCHE» – 175 грн, яйця Бенедикт на хрусткому бріоші з авокадо та оливковим тапенадом – 138 грн, запечений сендвіч «Крок-месьє» з шинкою, сиром та соусом бешамель – 155 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: бранч-кафе, заклад сім’ї ресторанів Très Franсais, розташований у центрі Києва, французькі спеціалітети, свіжа випічка, оригінальний яскравий інтер’єр, майстер-класи для дітей, фестивалі та тематичні заходи, тераса, барне меню, винна карта, працює з 08:30 до 23:00.

Très BRANCHÉ — повноцінне бранч-кафе в центрі міста, де можна смачно поснідати з самого ранку і до пізнього вечора. Різноманіття страв задовольнить бажання кожного гурмана — тости, круасани, сендвічі, сирники, вафлі, панкейки, бургери та каші. До 18:00 можна поснідати стравами з яєць: яйцем пашот омлетом із шпинатом, скремблом із авокадо або яйцями Бенедикт. Тим, хто звик починати ранок корисно, варто звернути увагу на кашу сорго з горіхами, домашнім ягідним конфітюром та гранолою з зерен коноплі, льону й амаранта. Також в Très BRANCHÉ можна скуштувати особливі фірмові grand-бранчі, яких в меню чотири види — наприклад, a la BRANCHE з легким йогуртом, фермерським сиром, авокадо, житнім хлібом, шпинатом, скремблом або «яйцем у мішечок», круасаном, джемом, маслом та грейпфрутом. Окрему увагу в закладі приділяють напоям до сніданку — поруч з деякими стравами є позначки, що вони чудово смакують з Bloody Mary.

Bassano Ristorante

Де: вул. Велика Васильківська, 100

Бюджет: ₴₴₴. Супи (130–210 грн), салати (210–370 грн), холодні закуски (240–390 грн).

Страви: круасан з яєчнею/скремблом/яйцем пашот, мортаделою та соусом бешамель – 195 грн, авокадо тост з томатною сальсою – 180 грн, сирники з рикоти зі сметаною та апельсиновим соусом – 110 грн, крок-мадам – 180 грн, вівсяна каша з яйцем пашот, рикотою, шпинатом, в’яленими томатами та соусом песто – 115 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись в закладі.

Деталі: кулінарні традиції італійської та середземноморської кухонь, паста домашнього приготування, енотека з великим вибором ексклюзивних вин, спеціальні страви від шеф-кухаря, мальовничий вид на костел святого Миколая, кондитерська-пекарня при ресторані.

Ресторан Bassano Ristorante має унікальну винотеку з понад двохсот позицій вин, більшість з яких в Україні не представлені. Понад два десятки років поспіль в ресторані Bassano Ristorante роблять ставку на унікальність та якість. Меню ресторану складається з авторських та традиційних страв середземноморської кухні та оновлюється щосезону. Сніданки в ресторані готують у вихідні з 09:00 до 13:00 — пропонують авокадо тост, сирники з рикоти, круасан з яйцем, солону вівсянку та сендвіч крок-мадам.

Villa Riviera

Де: Дніпровська набережна, 14д

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (125–595 грн), салати (1055–395 грн), паста і ризото (195–395 грн).

Страви: яйця Бенедикт з лососем і голландським соусом – 170 грн, сендвіч із ростбіфом і медовою гірчицею – 275 грн, шакшука – 85 грн, омлет із лососем та авокадо – 265 грн, сирники по-київськи – 160 грн, млинці з ванільним сиром, журавлиною і родзинками – 115 грн.

Напої: апельсиновий фреш – 98 грн, малиновий лимонад – 60 грн, лате – 69 грн.

Деталі: сімейний ресторан, авторська та італійська кухня, італійські сири з власної сироварні, власна випічка, шоу-кухня, два каміни, велика винна шафа, дитяче меню, винна карта, великі вітражні вікна з видом на затоку Дніпра, тераса, відкрита галявина для весільних церемоній, жива музика, дитяча кімната, кальян, підходить для банкетів, парковка, резерв столів.

Villa Riviera — сімейний ресторан авторської та італійської кухні на Осокорках. Меню ресторану розроблене відповідно до сімейної концепції закладу — в ньому представлені авторські страви італійської та європейської кухонь. Пізні сніданки в ресторані подають щодня з 11:00 до 15:00 — ви можете почати свій день із яйця Бенедикт з лососем і голландським соусом, омлету із лососем та авокадо або млинців з ванільним сиром, журавлиною і родзинками.

Satori restaurant & bar

Де: вул. Велика Васильківська, 44а

Бюджет: ₴₴. Бранчі (105–165 грн), мезе (115–245 грн), основні страви (175–559 грн).

Страви: ранковий хумус боул з м’яким яйцем, фалафелем та сиром фета – 130 грн, фірмова шакшука з сиром фета та оливками – 125 грн, авокадо тост з яйцем пашот на цільнозерновому хлібі – 155 грн, піта у новому стилі з соковитою куркою та свіжими овочами – 125 грн, авторська піцетта з шакшукою та кебабом з яловичини – 145 грн.

Напої: до кожного бранча подають келих ігристого, чорну каву або чай.

Деталі: ресторан близькосхідної та середземноморської кухні зі змістовною чайною картою, чайний сомельє, тераса, roof-top, бар, бранчі щодня з 11:00 до 16:00, стильний сучасний інтер’єр, кілька зал, послуга cork fee.

Satori restaurant & bar — ресторан близькосхідної і середземноморської кухні з цікавими чайною та коктейльною картами. Заклад знаходиться у внутрішньому дворі, має дві великі зали та простору терасу на даху. В інтер’єрі багато дерева і природніх кольорів, на стелі – дерев’яні люстри у формі квітів, а стіни прикрашені зображеннями птахів і рослинними орнаментами. Бранчі в Satori restaurant & bar подають щодня з 11:00 до 16:00 — до кожного бранча подають келих ігристого, чорну каву або чай.

Chicken Kyiv

Де: вул. Хрещатик, 15/4

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (39–989 грн), основні страви (139–239 грн), десерти (49–99 грн).

Страви: київський комплексний сніданок – 129 грн, яйця-пашот з лососем – 109 грн, чікен клаб сендвіч з куркою та беконом – 109 грн, шакшука з тхіною та зеленню – 89 грн, омлет із сиром, томатами та руколою – 99 грн, вафлі зі скремблом, беконом та сирним соусом – 109 грн.

Напої: малиновий чай з базиліком – 79 грн, домашній томатний сік – 49 грн, капуоранж – 79 грн.

Деталі: заклад сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, міський ресторан; комплексні сніданки, винна і коктейльна карти, сезонні коктейлі в меню, паркінг, kids friendly, тераса, резерв столів, формат take away, сніданки з 08:00 до 13:00 (у вихідні з 09:00), винна карта.

Chicken Kyiv — гастрономічна локація сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, де панує приголомшлива атмосфера. Ресторан відрізняється стилізованим інтер’єром в дусі «радянського модернізму», тематичними стравами, концептуальною музикою і особливим підходом до гостей. Снідають в Chicken Kyiv щодня з 08:00 до 13:00 (у вихідні з 09:00) — багато гостей замовляють київський комплексний сніданок. Для початку вам запропонують на вибір келих вина, чай або каву. Потім подадуть етажерку з декількома видами свіжоспеченого хліба і закусками: курячим паштетом, ікрою оселедця, сирним соусом, свіжим фермерським маслом, а також запропонують домашній пиріг. Основну страву до сету ви можете обрати самі — один з найпопулярніших варіантів яйця-пашот з лососем-гравлакс, спаржею і сирним соусом.

Bootlegger

Де: просп. Соборності, 5

Бюджет: ₴₴. Стартери (49–355 грн), паста (119–235 грн), основні страви (115–798 грн).

Страви: авокадо гриль із хумусом, яйцем і чіпсами – 125 грн, англійський сніданок – 149 грн, бельгійські вафлі з сиром філадельфія та лососем – 147 грн, яйця Бенедикт на тостах зі смаженим беконом під соусом голландез – 125 грн, сирники з малиновим джемом та сметаною – 117 грн.

Напої: безліміт ігристого – 99 грн, безліміт коктейлю «Мімоза» – 99 грн, безліміт кави, чаю, соку – 69 грн.

Деталі: авторські бургери, велике гриль-меню, великий асортимент алкоголю, smoking-friendly тераса, авторські коктейлі, cork fee, підходить для банкетів, можливість зонування зали, контактна барна стійка, спеціальні пропозиції, резерв столів.

Bootlegger Restaurant & Bar — ресторан американської та італійської кухонь, розташований біля житлового комплексу «Комфорт Таун». В меню пропонують різні стартери, пасту, авторські хот-доги, бургери, а також піцу в американському стилі. Бранч у Bootlegger відбувається в суботу та неділю з 10:00 до 18:00. У меню бранчів ви можете вибрати будь-який спосіб приготування яєць з різними доповненнями на ваш смак, кілька варіантів бельгійських вафель, сирники і, звичайно, традиційну вівсянку, яку в закладі готують на коров’ячому або кокосовому молоці. Також на напої з меню бранчів діють спеціальні ціни — за фіксовану суму можна безлімітно насолоджуватися кавою, чаєм, соком, ігристим вином і коктейлем «Мімоза».

 

Фото: Très Branché — brunch café à la mode, Bassano Ristorante, Villa Riviera, Satori restaurant & bar, Chicken Kyiv, Bootlegger

 

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi