Бранчі в ресторанах Києва: пізні сніданки в столиці - PostEat

пошук

Бранчі в ресторанах Києва: пізні сніданки в столиці
24-03-2023 0 3378


Традиція бранчу прийшла до нас з Великобританії, де бранчем назвали недільний прийом їжі, що починається після ранкових годин для сніданку й трансформується в обід. Цей факт і сформував назву з частин слів breakfast (сніданок) і lunch (обід). Бранч починали з легких закусок, потім подавали ситні м’ясні страви і завершували коктейлем або келихом шампанського.

Столичні ресторани пропонують бранчі не тільки в неділю, щоб подарувати киянам можливість приємного початку будь-якого дня в колі сім’ї за смачним сніданком-обідом, який може тривати годинами.

Aroma espresso bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Ділова, 5

Бюджет: ₴₴.

Страви: капучино — 70 грн, круасан вершковий — 75 грн, омлет з салатом — 165 грн, сирники з чорничним джемом — 195 грн, шакшука — 245 грн, круасан з лососем — 255 грн, англійський сніданок — 299 грн.

Деталі: міжнародна мережа кав‘ярень, multi-cuisine, сніданки, сендвічі, швидке обслуговування, свіжа випічка, формат take away, доставка, працює щодня з 9:00 до 20:00.

Aroma espresso bar — міжнародна мережа кав‘ярень родом з Ізраїлю, що поєднує у собі якісну здорову їжу, смачну каву та швидке обслуговування, зустрічає своїх гостей кожного дня на вулиці Діловій вже понад десятиліття. Багато в чому Aroma espresso bar була законодавицею тенденцій у кав’ярній індустрії України як от, наприклад, тренду на «сніданки цілий день». В Aroma великий вибір комплексних сніданків, які є цілком збалансованими раціонами та їх можна куштувати не лише вранці. Вже традицією є проведення в Aroma бранчів з залученням різних спікерів та майстрів як у робочі дні, так і на вихідних. Для більш детальної інформації по організації вашого бранчу звертайтеся за телефоном +380442016633.

JACUZZI

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Житомирська, 25/2

Бюджет: ₴₴

Страви: бріош з лососем та авокадо — 265 грн, бріош з беконом — 180 грн, бріош з авокадо та в’яленими томатами — 205 грн, американськи сніданок — 205 грн, сирники з кремом та журавлиновим соусом — 175 грн.

Деталі: фонтан-бар і бріош-бістро, знаходиться в центрі, бранчі з 12:00 до 16:00, гарячі та безалкогольні коктейлі, 

JACUZZI — «фонтан-бар і бріош-бістро», це проєкт від від команди кафе «Косатка». В закладі зробили акцент на булочках бріош, з якими подають бранчі та бургери, а також на фірмові коктейлі, які щотижня розливають зі справжнього фонтану. Також в меню кілька салатів та видів пасти, шніцель та фішболи з макреллю. На бранч можна замовити англійський сніданок, сирники з кремом або бріоші (омлет та сирний соус — у кожній страві з бріош).

Satori restaurant & bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 44а

Бюджет: ₴₴.

Страви: бранч малий (салат (на вибір), перша страва (на вибір), брускетта с печеним перцем та томатами, подарунок на вибір: ігристе, чай, кава, коктейль) — 488 грн, бранч середній (перша страва (на вибір), основна страва (на вибір), брускетта с печеним перцем та томатами, подарунок на вибір: ігристе, чай, кава, коктейль) — 525 грн, бранч великий на двох (асорті мезе, основна страва (на вибір), салат (на вибір), хлібний кошик, подарунок на вибір: ігристе, чай, кава, коктейль) — 799 грн.

Деталі: ресторан близькосхідної та середземноморської кухні з змістовною чайною картою, тераса, roof-top, бар, стильний сучасний інтер’єр, простір з вініловою музикою та коктейлями, кілька зал, авторські коктейлі.

Satori Lounge — ресторан близькосхідної і середземноморської кухні з цікавими чайною та коктейльною картами. В інтер’єрі використано багато дерева і природних кольорів. На стелі – дерев’яні люстри у формі квітів, а стіни прикрашені зображеннями птахів і рослинними орнаментами. Щодня з 12:00 до 16:00 ви можете спробувати унікальний бранч зі східних страв. Обравши першу, основну страву та салат ви створюєте бранч за своїми вподобаннями. Напій (ігристе, чай, кава або коктейль на вибір) ви отримуєте за рахунок закладу. Ціна на бранч формується залежно від розмірів порцій.

Публіцист

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Січових Стрільців, 25

Бюджет: ₴₴.

Страви: шакшука з кебабом та яйцем пашот — 340 грн, шакшука з яйцем пашот — 270 грн, омлет з сиром — 165 грн, омлет зі смаженим беконом — 165 грн, тост авокадо з печеними чері та козячим сиром — 320 грн, тост ростбіф з соусом із печеного часнику — 285 грн, сирники з полуничним кюлі — 140 грн.

Деталі: м’ясний ресторан, стильний інтер’єр, сніданки, страви на грилі, відкрита кухня, бранчі, вина келихами, коктейльна карта, резерв столів.

«Публіцист» — м’ясний ресторан, який знаходиться у стінах колишнього видавництва. Інтер’єр закладу стильний та сучасний, особливо приємно відпочивати за столиками біля великих вікон. У меню ви знайдете кілька стейків та видів піци, бургер з олениною, салати, десерти. Сніданки готують з 11:00 до 16:00 — можна замовити шакшуку з кебабом, омлет з беконом, тости з ростбіфом або  з авокадо.

UnderWu

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 44а

Бюджет: ₴₴

Страви: Meat With You Brunch — 675 грн, I Fish You Brunch — 725 грн, Veggie Wu Brunch — 555 грн.

Деталі: меломанський бар, вінтажний інтер’єр, вінілова колекція, музичні вечори, авторська коктейльна карта.

UnderWu — «місце меломанської сили» на Великій Васильківській. Вінтажні меблі, зібрані по світу дрібнички, панорамні вікна та ретро-програвачі, відреставровані та «прокачані», щоби звучання було сучасним і дійсно якісним. В UnderWu є музичні сомельє, що допомагають гостям отримувати той музичний контент, на який відгукується їхня душа. В коктейльній карті представлені коктейлі, натхненні легендарними музикантами та їхніми творами. Кожні вихідні з 12:00 до 17:00 в UnderWu проходять бранчі «У Тіффані» — пропонують три види м’ясний, рибний та вегетаріанський. Кожному гостю на бранч коктейль «Рамазотті» від шефа бармена /келих ігристого

Avangarden gallery & wine bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Січових Стрільців, 23а

Бюджет: ₴₴

Страви: скрембл з в’яленими томатами та артишоками — 205 грн, ліниві вареники зі згущенкою та карамелізованою фісташкою — 245 грн, мелт-чіз з шинкою та печеним перцем — 255 грн, цільнозерновий тост з тунцем та арахісовим баклажаном — 210 грн, авокадо-краш на цільнозерновому хлібі — 230 грн, каша із зеленої гречки з яйцем пашот та трюфельною пастою — 185 грн, льняна каша на кокосовому молоці — 185 грн, зелена шакшука з яйцем пашот та всім зеленим, що знайшли на Житньому — 230 грн.

Деталі: галерея сучасного мистецтва та винний бар, виставки, бранчі, закуски до вина, благодійні виставки, коктейлі, винна карта.

Avangarden — галерея сучасного мистецтва та винний бар Avangarden. Це проєкт про світ візуального мистецтва та гастрокультури, про пристрасть жити, пізнавати нове; про те, що надихає та надає сили боротися далі за нашу свободу і волю. Меню закладу складається з різноманітних закусок, салатів, закусок до вина, десертів. Щодня з 11:00 до 17:00 в закладі готують бранчі — можна замовити мелт-чіз з шинкою, цільнозерновий тост з тунцем, авокадо-краш на цільнозерновому хлібі.

Головна фото: Aroma espresso bar 

Фото: Facebook Aroma espresso bar, JACUZZI, Satori restaurant & bar, Публіцист, UnderWu, Avangarden gallery & wine bar.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi