Внимание. На сайте действуют возрастные ограничения.

Я подтверждаю что мне исполнилось 18 лет
Брют у винних картах закладів Києва: де шукати? - PostEat

пошук

Брют у винних картах закладів Києва: де шукати?
07-06-2019 0 494


Брют у винних картах закладів Києва шукала редакція PostEat. Брют – це шампанське, що містить мінімальний відсоток (0,3 – 1,5 %) цукру. Раніше ми детально розповідали про історію шампанських вин, а також писали про їх особливості в цьому матеріалі. Повторимо лише, що брют виник завдяки виноробу Віктору Ламберу, який у 1874 році розробив технологію ферментації, що перетворює яблучну кислоту в молочну. Завдяки цьому з’явилося дуже сухе ігристе вино, яке невдовзі стало найпопулярнішим сортом в світі. А фахівці виноробного дому «Лоран-Перр`е» пішли ще далі і випустили екстра-брют, суперсухе ігристе.

Радимо вам спробувати брют у винних картах закладів Києва, а також прочитати наші статті про органічні та натуральні вина у закладах Києва.

Corvina

Де: пр-т Героїв Сталінграда, 4а.

Бюджет: ₴₴₴. Крудо бар (120 – 2432 грн), карпачо і тартари (208 – 384 грн), салати (110 – 540 грн), піца (179 – 290 грн).

Страви: сирне асорті – 432 грн, плато морепродуктів – 2432 грн, тартар з телятини – 256 грн, салат зі свіжими овочами та сиром страчатела – 260 грн.

Напої: Cardinal Brut Gran Rose “Christina” Foss Marai – 154 грн/ 150 мл, Bollinger Speciale Cuvee Brut – 3200 грн/ 750 мл, Billecart-Salmon Rose Brut – 2400 грн/ 375 мл, Henriot Souverain Brut – 2100 грн/ 375 мл.

Деталі: ресторан сучасної італійської кухні, знаходиться на Оболоні, стильний інтер’єр, кілька зал, велика кількість місць для гостей, традиційна тосканська піца, крудо-бар, страви у хоспері, велика винна карта, дві винні кімнати, послуги професійного сомельє, літня тераса, резерв столів.

Ресторан сучасної італійської кухні Corvina відкрився на Оболоні у травні 2019 року. Тут ви знайдете змістовну винну карту з цікавими винами (у тому числі й багато позицій брюта). Вам запропонують вибрати смачні італійські закуски до вина – ми радимо звернути особливу увагу на крудо-бар, а також карпачо і тартари.

Smartass Kitchen & Bar

Де: вул. Жилянська, 41а.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (180 — 220 грн), основні страви (195 — 530 грн), десерти (55 — 230 грн).

Страви: кальмар в арахісовому соусі – 235 грн, креветки з пряним тофу – 290 грн, гаспачо – 135 грн, зелений салат з кейлом – 180 грн.

Напої: Lanson Black Label Brut – 3100 грн/ 750 мл, Drappier Rose Brut – 2750 грн/ 750 мл, Vallfofmosa Origen Cava Brut – 900 грн/ 750 мл.

Деталі коктейль-бар і ресторан в форматі healthy food, знаходиться в спортклубі Smartass, гостям пропонують сніданки, авторську коктейльну карту, а також барне меню.

Smartass — це простір, який поєднує кілька напрямків: спортклуб Smartass, ресторан Smartass Kitchen & Bar та салон краси. У ресторані Smartass Kitchen & Bar вам запропонують смачні та корисні закуски, страви з морепродуктів, десерти. При бажанні ви можете доповнити обрані страви келихом брюта.

Georgian Bar WINE & BREAD

Де: вул. Михайлівська, 22а.

Бюджет: ₴₴. Салати (85 – 130 грн), хачапурі (95 – 160 грн), гарячі страви (87 – 215 грн).

Страви: салат з телятини – 130 грн, фірмовий хачапурі – 160 грн, оджахурі – 141 грн, чашошулі – 148 грн.

Напої: Чхавері брют – 1150 грн/ пляшка, Гранд Куві брют — 1150 грн/ пляшка.

Деталі: грузинський ресторан, бренд-шеф Гіві Цамалашвілі, стильний інтер’єр, автентичні страви, українські продукти, власна випічка, страви в глиняному посуді кеці, кілька зал, невелика літня тераса, грузинське вино та чача, резерв столів.

Georgian Bar WINE & BREAD – грузинський ресторан у центрі міста, що здивує вас своєю гостинною атмосферою. Заклад відкрився на початку травня 2019 року. Радимо вам покуштувати тут не лише брют, а й кілька видів чачі в тандемі з ароматними хінкалі та хачапурі. До речі, щочетверга у закладі проводять «Фестиваль хінкалі»! На вас чекає великий асортимент смаків та вино/лимонад (базилік, малина, тархун, інжир) або грузинський чай у подарунок при замовленні від 15 шт. хінкалі після 15:00!

Champion Hall

Де: Паркова дорога, 16а (КВЦ «Парковий»).

Бюджет: ₴₴₴. Антипасті та салати (75 – 455 грн), карпачо і тартари (255 – 455 грн), хоспер-страви (250 – 1500 грн), десерти (95 – 250 грн).

Страви: тартар з яловичини – 255 грн, дорадо з зеленим гарніром – 350 грн, тигрові креветки – 255 грн, овочі гриль – 95 грн.

Напої: Moët & Chandon Brut Imperial – 890 грн/ 200 мл, Louis Roederer Brut – 3700 грн, Cava Brut Campo Viejo – 790 грн.

Деталі: entertainment-простір преміум-рівня, знаходиться на 3 поверсі КВЦ «Парковий», шеф-кухар Армен Манукян, американська та європейська кухні, авторська подача, денне та нічне меню, спеціальне спорт-меню для вболівальників, велика винна карта, вина побокально, класичні та авторські коктейлі, караоке, кейтеринг, підходить для організації заходів різного формату, резерв столів.

Champion Hall – це унікальний простір в Україні та в Східній Європі, що об’єднує спорт-HUB, ресторан авторської американської та європейської кухонь, караоке та event-локацію. Тут ви знайдете брют та інші вина із різних країн, а офіціанти запропонують цікаві закуски до вашого напою. Вина ви можете замовити як побокально, так і у пляшці.

Fabius

Де: Столичне шосе, 70.

Бюджет: ₴₴₴. Плато морепродуктів (3250 – 5950 грн), м’ясні антипасті (95 – 165 грн), салати і закуски (195 – 480 грн).

Страви: мале плато морепродуктів – 3250 грн, телячі щоки з гарбузовим пюре – 320 грн, канадський лобстер – 440 грн, тріо кокосових десертів – 330 грн.

Напої: Prosecco “Argeo” Ruggeri Brut – 1150 грн, Franciacorta “61” Guido Berlucchi Brut – 1800 грн, Deutz Classic Brut – 2600 грн.

Деталі: власна сироварня, пекарня, екотеплиця, винна карта, барне меню, коктейльна карта, дитяче меню, вишуканий сучасний інтер’єр, 5 зал, літні тераси й альтанка, панорамна тераса з лісовим пейзажем, двоповерховий ігровий будиночок і великий відкритий майданчик для дітей, жива музика, великий камін.

Fabius – це ресторан із дуже змістовною винною картою, в якій представлені позиції на будь-який смак. Радимо доповнювати вибране вами вино сирами з власної сироварні ресторану, а також ароматним хлібом з власної пекарні. Крім того, якщо ви плануєте сімейне свято чи весілля, зверніть увагу на Fabius – ресторан надає гостям великий спектр послуг, а територія закладу дуже простора та живописна.

Good Girl

Де: вул. Мечникова, 7.

Бюджет: ₴₴₴. Сніданки (145 – 270 грн), салати денного меню (169 – 215 грн), основні страви денного меню (210 – 315 грн).

Страви: паста з цукіні – 210 грн, салат з манго – 215 грн, авокадо тост – 210 грн, смузі боул – 179 грн.

Напої: Brut Reserve, біле, De Sousa, Франція – 136 грн/ 50 мл, 1770 грн/ 750 мл.

Деталі: концептуальний ресторан здорової їжі, знаходиться на Печерську, два види меню — денне і вечірнє, стильний дизайнерський інтер’єр, страви з суперфудів, смузі, формат take away, резерв столів.

Good Girl – це новий інстагенічний заклад на Мечникова, де подають смачну та здорову їжу. Барна карта закладу доволі велика – у ній знайдете не лише вина, а й смузі, фреші, каву та інші смачні напої. Радимо зайти до закладу зранку та спробувати смачні корисні сніданки, що налаштують вас на продуктивний день!

Фото: Facebook Corvina, Smartass Kitchen & Bar, Georgian Bar WINE & BREAD, Champion Hall, Fabius, Good Girl

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi