пошук
Юлия Зверькова
Автор
пошук
Юлия Зверькова
Автор
Бургери в закладах Києва шукала редакція PostEat. Раніше ми детально розповідали вам про різноманітні бургери: історію страви писали у цьому матеріалі, а тут розповідали про особливості рибних бургерів. Також ми радили вам скуштувати бургери з салатом замість булки. Сьогодні повернемося до теми та розкажемо про те, де в столиці скуштувати бургери з цікавими інгредієнтами.
Бургер з м’ясом краба чи, можливо, з рослинним м’ясом? Обирати вам!
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Набережне шосе, 25
Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски і салати (245–1700 грн), гарячі закуски (300–690 грн), краб-меню (450–4500 грн).
Страви: Beyond burger – 570 грн.
Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.
Деталі: багатофункціональний комплекс, знаходиться на набережній Дніпра, входить до мережі Bulldozer Group; видова тераса, dinner show, жива музика, концерти популярних артистів, десертна карта, ресторанний концерт-хол; вишуканий інтер’єр, панорамний вид на Дніпро, шеф-кухар Володимир Болібрух, шеф-сомельє Максим Ісаков, шеф-бармен Олег Якобенко; страви японської, української та авторської кухні; Lobby Bar, караоке, камін, італійська кухня, італійська та руська печі, кухня відкритого вогню та льодова вітрина зі свіжими морепродуктами, крудо-бар, велика винна карта з вишуканими позиціями, авторські коктейлі, кальян, парковка, резерв столів.
Ресторан QUEEN – це локація на березі Дніпра, де ви знайдете страви на будь-який смак. Гостям пропонують морепродукти з льодника, стейки на відкритому вогні та багато страв приготованих в італійській та руській дров’яній печі. А також, в меню ресторану Queen в одному із перших в Україні, представлений бренд Beyond meat. Beyond meat вже зараз називають їжею майбутнього. Рослине м’ясо на 100% складається з рослин. Його основними інгредієнтами є: горох, рис, вода, картопляний крохмаль і рапсова олія. Слід зазначити, що для виробництва рослинних бургерів використовується на 99% менше води, на 93% менше землі, створюється на 90% менше викидів парникових газів і потрібно на 46% менше енергії, ніж для виробництва м’ясних бургерів. Тож обов’язково замовте та скуштуйте Beyond Burger – хрумка булочка в поєднанні з соковитою котлетою з рослинного м’яса, зеленим салатом бостон і топленим сиром чедер, подарує вам неперевершений смак фірмового бургера закладу.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Антоновича, 81
Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (185–350 грн), страви з м’яса (175–500 грн).
Страви: рваний бургер з беконом – 355 грн, чорний бургер Nikolay із мармуровою яловичиною – 350 грн, vegan burger – 450 грн.
Напої: уточнюйте безпосередньо у закладі.
Деталі: арт-ресторан, стильний концептуальний інтер’єр, авторські коктейлі, контактна барна стійка, резерв столів, вечірки, концерти, кальяни, сніданки весь день, літня тераса.
Normal Art Restaurant — це стильний арт-ресторан на Антоновича. Гостей вражає контактна барна стійка, унікальне освітлення, стріт-арт на стінах та кут із 3D-mapping. Спробуйте тут vegan burger з рослинним м’ясом, або обирайте чорний бургер Nikolay із мармуровою яловичиною – буде смачно.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська, 68.
Бюджет: ₴₴. Салати (95–185 грн), основні страви (110–335 грн), десерти (45–120 грн).
Страви: бургер Rooster – 110 грн.
Напої: еспресо – 35 грн, капу чино – 45 грн, лате – 55 грн.
Деталі: монопродуктовий ресторан, бар, в основі меню — страви з курчати, страви для вегетаріаців, карта вин, лояльна цінова політика, вечірки, формат take away.
Rooster Grill Bar пропонує гостям скуштувати безліч страв із курчати в парі з винами. «Найсмачніші страви з усього світу ми зібрали в одному місці і від їх різноманітності паморочиться у голові»¸ — кажуть у закладі. А якщо ви шукаєте смачний бургер на обід, оберіть фірмовий бургер Rooster.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Ярославів Вал, 19/33а
Бюджет: ₴₴. Бургери (59–159 грн), вафлі (49–79 грн), салати (39–79 грн).
Страви: бургер яловичий з трюфелем та беконом – 129 грн, бургер яловичий з дорблю та вишнею – 159 грн.
Напої: еспресо – 25 грн, журавлинний морс – 29 грн, лате – 35 грн.
Деталі: бургерна, заходиться у центральній частині міста, класичні та авторські бургери, сніданки з 09:00 до 12:00, салати, десерти, цікавий інтер’єр, take away.
1 вересня 2019 року відкрилась бургерна Zavod Burgers. В Zavod Burgers подають авторські та класичні бургери, можна обрати страву з курячою або з яловичою котлетою. Радимо замовити бургер яловичий з дорблю та вишнею або з трюфелем та беконом.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Воздвиженська, 21-23
Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (189 грн), лобстери (999-1999 грн).
Страви: crab’s burger з котлетою з краба – 269 грн, surf&turf з мармуровою яловичиною та м’ясом королівського краба – 369 грн.
Напої: уточнюйте безпосередньо у закладі.
Деталі: сім’я ресторанів Дмитра Борисова, безліч страв з морепродуктів, бургери з морепродуктами, стейки, винна карта, затишна літня тераса в центрі Воздвиженки.
Crab’s Burger — перший в Україні краб-хаус і сіфуд-бар з концепцією доступних морепродуктів. Скуштуйте бургери з м’ясом краба, а також фаланги королівського краба – така страва стане гарною ідеєю для вашого обіду та відкриє вам нові гастрономічні грані.
Фото: Queen, Crab’s Burger, Zavod Burgers, Rooster Grill Bar, Normal Art Restaurant
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi