Цікаві пропозиції ресторанів у вересні: спеціальні меню та гастровечері - PostEat

пошук

Цікаві пропозиції ресторанів у вересні: спеціальні меню та гастровечері
03-09-2020 0 382


Цікаві пропозиції ресторанів у вересні шукала редакція PostEat. Осінні оновлення, спеціальні меню та гастровечері від шефів — чудова можливість скуштувати нові страви із сезонних продуктів та розширити свої гастрономічні горизонти. Розповідаємо вам про гастрономічний проєкт та еногастрономічну вечерю, делікатесне меню з лобстером і креветками та інжирне меню.

PM Hall

Де: Паркова дорога, 16а (КВЦ «Парковий»)

Бюджет: ₴₴₴. Салати (190–340 грн), крудо бар (190–350 грн), основні страви з риби та морепродуктів (250–800 грн).

Страви: лосось з лаймовим соусом та водоростями кайсо; філе дорадо з морквяним мусом; норвезькі вафлі, меренга, крем та ягоди – 550 грн.

Напої: коктейлі: Pisco – 220 грн, Milano – 220 грн, New York – 250 грн.

Деталі: entertainment-простір преміум рівня, знаходиться на 3 поверсі КВЦ «Парковий», зручне розташування в центрі столиці, шеф-кухар Іштван Андрела, європейська та паназійська кухні, авторська подача, гастрономічні вечері, винна карта, вина побокально, класичні та авторські коктейлі, караоке, підходить для організації заходів різного формату, літня тераса, резерв столів, окрема велика парковка з охороною, швидка доставка страв з меню до вашого офісу або дому.

PM Hall — це entertainment-комплекс, який об’єднує ресторан signature cuisine, sport hub, караоке, event-локацію та «Музей Легенд» з колекцією ексклюзивних речей від зірок світового спорту. Sport HUB зона спроєктована у формі амфітеатру, де можна дивитись трансляції спортивних подій на величезному екрані, а також на плазмових панелях в різних частинах локації. Зала ресторану виконана в класичному стилі, також в ресторанній зоні є окрема зала для заходів на 20 осіб. У вечірні години ресторанна зона PM Hall трансформується в караоке-майданчик з високою якістю звуку. Кухня комплексу досить різноманітна і пропонує вишукані авторські страви європейської та паназійської кухні. Зараз в PM Hall триває масштабний гастрономічний проєкт «7 Континентів» від Шефа комплексу Іштвана Андрела — викладача Кулінарної Академії, почесного члена Асоціації шеф-кухарів України. Шеф проходив навчання у Німеччині, Іспанії, Польщі, а також проводив гастро-вечері у королівському клубі у Бельгії та для посольства України у Швейцарії. Протягом 7 тижнів в PM Hall відбуватимуться гастрономічні віртуальні подорожі світом — з 1 вересня в ресторані розпочався тиждень норвезької кухні, тож гостям пропонують спробувати сет з трьох страв за фіксованою ціною. На черзі в PM Hall гастрономічні мандрівки в Азію, Бразилію, Мексику, Марокко та Австралію. На гостей чекають щодня з 11:00, резерв столів за номером телефону +380687701111.

Catch Seafood Restaurant

Де: вул. Володимирська, 12

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (165–545 грн), основні страви (485–998 грн), свіжа риба та морепродукти (138–586 грн/100 г).

Страви: фірмове плато креветок та лобстерів гриль з підкопченими томатами й травами – 2890 грн, севіче зі скампій та ікрою кети – 886 грн, карпачо з креветок гамба роха й тартаром з папаї та чилі перцем – 998 грн, біск з трьох видів креветок – 565 грн, равіолі з тигровими креветками, ікрою кети та соусом понзу – 386 грн, ризото міланезе з татаки з креветок карабінерос та пудрою з канзурі – 655 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан мережі La Famiglia, акцент на рибі та морепродуктах, комунальний стіл, кілька видів устриць, страви на грилі, винна карта, бар шампанського, паркінг, формат take away, kids friendly.

Catch Seafood Restaurant — заклад із величезним вибором страв з риби та морепродуктів. Творці ресторану, команда La Famiglia, зібрали під одним дахом усе, що цінують справжні гурмани. Тут один з найбільших у столиці асортиментів риби та морепродуктів, 8 видів устриць, 130 видів шампанського, а також грандіозний асортимент білих вин. Зараз в ресторані діє Lobster & Shrimp Menu — пропонують севіче зі скампій, карпачо з креветок, салат з лобстером, біск з трьох видів креветок, равіолі з тигровими креветками та ризото міланезе з татаки з креветок карабінерос. На компанію пропонують замовити фірмове плато креветок та лобстерів гриль. Резерв столів за номером телефону +380443343015.

Веранда на Днепре

Де: Набережне шосе, 11а

Бюджет: ₴₴₴. Салати (170–1200 грн), страви з м’яса та птиці (198–1850 грн), страви з печі (290–768 грн).

Страва: свинячі ребра в тайському стилі – 350 грн, томлена фермерська качка з медовими яблуками – 598 грн, гомілка молодого ягняти з печеною картоплею і білими грибами – 768 грн, біфштекс з телятини з фуа-гра та грибами шиітаке – 498 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: триповерховий ресторан на воді, розташований у Наводницькому парку, чудовий краєвид Дніпра, тераса на даху, власна сироварня, raw-bar, страви з печі тандир, страви на відкритому вогні, лаунж-зона, кальян, змістовна винна карта, працює до останнього гостя, dress code, підходить для банкетів.

«Веранда на Днепре» — преміум-ресторан на воді, з якого відкривається захоплюючий вид на Дніпро. На кожному з трьох поверхів закладу особлива атмосфера і концепція. Меню закладу базується на принципах поєднання простоти, унікальності і вишуканості смаків. Страви в «Веранде на Днепре» готують зокрема в тандирі, печі та на відкритому вогні. 6 вересня в ресторані відбудеться справжній м’ясний фестиваль у техаському стилі — на гостей чекатимуть частування у вигляді м’ясних делікатесів, яскрава фотозона, дитяча анімація, виступ випускника шоу «Голос країни» GIO та енергійний dj-set від Stanislavsky. Резерв столів за номером телефону +380684009898.

Сыто-Пьяно. Гастрономический ресторан

Де: Дніпровська набережна, 19а

Бюджет: ₴₴. Салати (95–305 грн), гарячі страви з риби (245–365 грн), гарячі страви з м’яса (235–325 грн).

Страви: чорноморська тюлька пряного посолу – 98 грн, салат з качиною грудкою під трюфельним соусом – 255 грн, тріска з карамельними овочами та соусом фуа-гра – 245 грн, томлена телятина з лісовими грибами та дерунами – 235 грн.

Напої: еспресо – 40 грн, узвар – 39 грн, смузі маракуя з м’ятою – 95 грн, лимонад огірковий – 85 грн.

Деталі: гастрономічний ресторан авторської кухні; страви європейської, італійської, середземноморської та японської кухонь; устриці та інші морські делікатеси, акваріум з молюсками, сніданки, змістовна винна карта, коктейльна карта, резерв столів.

«Сыто-Пьяно» знаходиться у затишному дворику на Осокорках та виконаний в стилістиці таверни епохи Відродження — кожна деталь в інтер’єрі невипадкова та створює особливу атмосферу. Під керівництвом шеф-кухаря Сергія Тарасенка на кухні ресторану створюють авторські страви з італійськими, середземноморськими та японськими відтінками. У ресторані готують морепродукти, які гості можуть самостійно вибрати в акваріумі. У вересні в закладі пройде кілька еногастрономічних вечерь, на яких гостей  знайомитимуть з різними винами та гастрономічними поєднаннями, зокрема, з органічними та біодинамічними винами. Резерв столів за номером телефону +380978333780.

Citronelle

Де: вул. Богдана Хмельницького, 23

Бюджет: ₴₴₴. Салати (320–595 грн), гарячі закуски (240–440 грн), страви з м’яса і птиці (260–1550 грн).

Страви: севіче з морськими гребінцями, королівськими креветками та інжиром – 280 грн, карпачо з інжиром, козиним сиром і трюфельним медом – 390 грн, карпачо з буратою, інжиром та грушею – 190 грн, в’ялений інжир, фарширований фуа-гра – 260 грн, сир брі, запечений з інжиром і часниковими чіпсами у винному гранатовому соусі – 320 грн, спинка кролика, фарширована інжиром та грибами – 390 грн, соковитий інжир з йогуртовим морозивом та грушею – 140 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан французької кухні, знаходиться в центрі Києва, шеф-кухар Ігор Крамаренко, сучасний інтер’єр у пастельних тонах, панорамні вікна, винна карта, еногастрономічні вечори, винотека з великим вибором французьких вин.

Citronelle — ресторан у форматі bistro noveau, де готують найкращі страви французької гастрономії. Вишуканий інтер’єр та першокласне обслуговування створюють у закладі ідеальну атмосферу, а французька кухня у легкому форматі без будь-яких обмежень задовольнить будь-якого гурмана. Шеф Ігор Крамаренко подбає про винятковість подачі, а досвідчений сомельє порекомендує вино, яке найкраще підкреслить смак обраних страв. Зараз в ресторані діє сезонне інжирне меню від шефа — пропонують спробувати цей плід з морськими гребінцями, з буратою, із запеченим сиром брі та фарширований фуа-гра. Резерв столів за номером телефону +380672171420.

Not Only Fish

Де: вул. Велика Васильківська, 94

Бюджет: ₴₴₴. М’ясні страви (270–1720 грн), гарячі закуски (200–860 грн), страви з риби (340–2550 грн).

Страви: бургер з телятиною та фуа-гра – 370 грн, ризото з вугром і пармезановою еспумою – 420 грн, котлети з крабом і трюфельним пюре – 800 грн, кушиякі з гребінця – 620 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан азійської кухні в центрі Києва, проєкт холдингу Bulldozer Group, шеф-кухар Олександр Алфімов, устриці, морські делікатеси, дизайнерський інтер’єр, два поверхи, VIP-зал на 10 персон, авторська коктейльна карта.

Not Only Fish — проєкт міжнародного холдингу Bulldozer Group. Витончений, лаконічний, з пікантним смаком кращих східних традицій, ресторан Not Only Fish розташувався в самому серці Києва. У закладі гостей знайомлять з цікавими азійськими стравами – в меню представлені суші, сашимі, страви з рибою та морепродуктами тощо. 3 вересня в ресторані відбудеться гастрономічна вечеря з шефом Олександром Алфімовим — перед гостями він приготує свіжу чорноморську камбалу в азійському стилі. Традиційним доповненням до вечері стануть кращі вина з колекції Not Only Fish та музичний супровід від DJ Chiv. Резерв столів за номером телефону +380988882204.

Фото: Facebook PM Hall, Catch Seafood Restaurant, Веранда на Днепре, Сыто-Пьяно. Гастрономический ресторан, Citronelle, Not Only Fish.

 

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi