Цікаві та популярні позиції в меню ресторанів Києва: що куштувати? - PostEat

пошук

Цікаві та популярні позиції в меню ресторанів Києва: що куштувати?
19-09-2019 0 1150


Цікаві та популярні позиції в меню ресторанів Києва шукала редакція PostEat. Ресторани та кафе столиці щоразу намагаються здивувати своїх гостей новими цікавими стравами. Шефи експериментують з інгредієнтами, використовують нестандартні способи обробки продуктів та роблять усе для того, щоб гість отримав нові гастрономічні враження. Ми підібрали для вас заклади столиці, в меню яких є прості, але цікаві страви, котрі варто скуштувати! Де шукати цікаві та популярні позиції в меню ресторанів Києва, розкаже PostEat.

Mimosa Brooklyn Pizza

Де: вул. Басейна, 1/2

Бюджет: ₴₴. Сніданки (65–227 грн), закуски та салати (95–299 грн), піца (195–299 грн).

Страви: смажені телячі мізки з щучою ікрою – 159 грн.

Напої: апельсиновій фреш – 75 грн, базиліковий лимонад – 70 грн, лате – 52 грн.

Деталі: італійська та авторська кухні, сніданки з 09:00 до 12:00 (до 15:00 у вихідні), піцу печуть при гостях в залі, два поверхи, панорамні вікна з видом на Бессарабську площу, дизайнерський інтер’єр, коктейльна карта, вина Нового Світу, сезонні страви в меню.

У Mimosa Brooklyn Pizza подають не лише піцу та пасту! Ви знайдете тут смажені телячі мізки з щучою ікрою, які можна спробувати поєднати із фірмовими коктейлями від закладу. Телячий мозок дуже корисний, а також смачний, тож варто обов’язково скуштувати цю страву!

«Итальянская Редакция»

Де: вул. Велика Васильківська, 43

Бюджет: ₴₴₴. Піца (99–675 грн), салати (165–327 грн), паста (139–679 грн).

Страви: ніжний скрембл з чорним трюфелем, бріошем та буратою – 650 грн, піца «Майстер Маргарита» з чорним трюфелем — 229/329/675 грн, трюфельна бурата, запечена в тісті з песто та томатами – 339 грн.

Напої: еспресо – 49 грн, матча лате – 89 грн, афогато – 89 грн.

Деталі: авторська італійська кухня, група ресторанів First Line Group, дизайнерський інтер’єр, бренд-шеф Володимир Ташаєв, паста власного приготування, піца з дров’яної печі, коктейльна карта, дижестив меню, у винній карті більше 100 позицій, резерв столів.

У ресторані «Итальянская Редакция» варто скуштувати не лише вашу улюблену піцу, але й цікаві гастрономічні пропозиції з трюфелем. Чому б не замовити ніжний скрембл з чорним трюфелем, бріошем та буратою на сніданок або не обрати трюфельну бурату, запечена в тісті з песто та томатами, у якості закуски до вина?

Adelle

Де: вул. Велика Васильківська, 29

Бюджет: ₴₴₴. Страви з риби і м’яса (185–645 грн), піта (135–248 грн), вегетаріанські страви (79–375 грн).

Страви: цвітна капуста – 162/245 грн, єменський суп з бичачих хвостів – 178 грн.

Напої: еспресо – 35 грн, лате – 69/ 99 грн, коктейль Sharon – 180 грн.

Деталі: ресторан близькосхідної кухні, акцент на тель-авівській кухні, заклад рестораторів братів Гусовських, шеф-кухар — Олексій Краковський, дизайнерський інтер’єр, локальні продукти, авторська подача, автентичні рецепти, сніданки по буднях з 07:40 до 12:00 (з 09:00 до 13:00 у вихідні дні), формат take away, вина побокально, барна карта, коктейлі по 180 грн.

Adelle — це стильний ресторан близькосхідної кухні зі стравами від шефа Олексія Краковського. Якщо ви завітали до ресторану на обід, радимо замовити цікаву страву — єменський суп з бичачих хвостів. Доповнити замовлення можна смачною цвітною капустою та коктейлем.

Milk Bar

Де: вул. Шота Руставелі, 16.

Бюджет: ₴₴. Десерти (95–135 грн), салати (119–225 грн), супи (75–89 грн).

Страви: RED VELVET – 95 грн.

Напої: морквяний фреш – 75 грн, домашній лимонад – 49 грн, каскара – 85 грн.

Деталі: кав’ярня, американська нова кухня, з вівторка по п’ятницю сніданки з 08:00 до 11:30, в понеділок сніданки подають цілий день, бранчі у вихідні дні з 09:00 до 23:00, зручне розташування, формат take away, kids friendly, тераса, великий вибір десертів, можливість замовити торт.

Візитівкою кав’ярні Milk Bar можна сміливо назвати солодощі! У закладі ви знайдете розмаїття десертів на будь-який смак! Одним із найпопулярніших десертів закладу є торт Red Velvet, про історію виникнення якого ми писали тут. До вашого десерту запропонують різноманітні кавові напої та чай.

«Жизнь Замечательных Людей»

Де: вул. Велика Васильківська, 36

Бюджет: ₴₴. Солоні сніданки (129–299 грн), каші (109–139 грн), десерти (48–1270 грн), закуски (89–265 грн), основні страви (219–425 грн).

Страви: хамшука – 163 грн, «Той самий торт» — 127 грн, холодник із буряка – 139 грн.

Напої: коктейль 1251 – 192 грн, Emilia – 184, Sweet corn – 192 грн.

Деталі: група ресторанів First Line Group, авторська кухня, бренд-шеф Володимир Ташаєв, частково відкрита кухня, сніданки по буднім дням з 8:00 до 12:00 (з 9:00 до 13:00 по вихідних), комунальні столи, приємні сюрпризи іменинникам, коктейльна карта, паркінг, резерв столів, формат take away.

«Жизнь Замечательных Людей» — це історія про смачні страви та цікаві коктейлі у закладі з приємною атмосферою. Ви можете поснідати тут «Хамшукою» (надзвичайно гострою шакшукою), а на обід замовити холодник з буряком. Якщо з’явився настрій на десерт з кавою, обирайте «Той самий торт» — він точно не залишить вас байдужим!

Фото: Facebook Mimosa Brooklyn Pizza, Итальянская Редакция, Adelle, Milk Bar, Жизнь Замечательных Людей

Головна фотографія (колаж): Adelle«Жизнь Замечательных Людей»«Итальянская Редакция»

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi