Cупи з морепродуктами та рибою в закладах Києва: том ям, одеська юшка, рамен, буябес - PostEat

пошук

Cупи з морепродуктами та рибою в закладах Києва: том ям, одеська юшка, рамен, буябес
23-09-2021 0 901


Cупи з морепродуктами та рибою в закладах Києва шукала редакція PostEat. Делікатесні морепродукти та риба перетворюють звичний суп на апетитну першу страву. Сіфуд рамен, популярний том ям, насичений місо, юшка по-одеськи та навіть борщ з копченим осетром — ці й не тільки супи з рибою та морепродуктами пропонують скуштувати в столичних ресторанах.

Coco Japanese

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 16

Бюджет: ₴₴.

Страви: сіфуд рамен на бульйоні з лобстера/креветка гриль – 225 грн, місо суп з вугрем – 235 грн.

Деталі: ресторан японської кухні, new japanese, знаходиться в центрі міста, проєкт рестораторів Ігоря Сухомлина та Валерія Гальперіна, шеф Олексій Краковський, тематичний інтер’єр від Дениса Беленко, відкрита кухня, два поверхи, страви на грилі, авторські страви, натуральні вина, резерв столів.

Coco Japanese — ресторан японської кухні від ресторатора Ігоря Сухомлина та шефа Олексія Краковського. Архітектор Денис Беленко відтворив концепцію закладу, створивши яскравий інтер’єр з безліччю цікавих деталей. В меню представлені страви new japanese — тобто не автентична японська кухня, а трансформовані під європейським впливом авторські страви. Можна спробувати рамен, який готують на основі рибного бульйону з додаванням лемонграсу, кафір лайму,  сичуанського перцю, імбиру та часнику й доповнюють пшеничною локшиною, в’яленими шиіїтаке, креветкою гриль, маринованим жовтком та бобами едадаме.

Риба Пила

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 112

Бюджет: ₴₴.

Страви: рибний бульйон з домашньою локшиною – 210 грн, юшка по-одеськи – 210 грн, Том Ям з морепродуктами – 280 грн, борщ з лисичками та копченим осетром – 280 грн

Деталі: рибний ресторан, знаходиться в центрі Києва, заклад мережі Bulldozer Group, концепт-шеф Сергій Юрчишин, власний свіжий вилов щодня, рибна лавка, винна карта, літня тераса, резерв столів, доставка.

«Риба Пила» — рибний ресторан мережі BULLDOZER GROUP UKRAINE у центрі міста зі стравами з риби та морепродуктів власного чорноморського вилову. У меню ресторану справжнє рибне розмаїття та морські делікатеси від концепт-шефа Сергія Юрчишина. Інтер’єр закладу концептуальний та місцями брутальний, з оригінальним декором у вигляді циркулярних іржавих пил та лез. Кілька зал та VIP-кімната наповнюються шумом від розмов та дзвоном келихів, адже осінь увімкнула справжню прохолоду.

Зігріватись в затишних залах «Риби Пили» значно смачніше з ароматними супами з морепродуктами! Том Ям готують насиченим та з азійською гостринкою, де багато лосося та креветок.

Нині в ресторані пропонують сезонне меню лисичок, тож слід якомога швидше спробувати борщ з лисичками та копченою осетриною — насичений овочевий бульйон, хрусткі грибочки та ароматна осетрина зроблять цю осінь найсмачнішою у вашій пам’яті.

Оскільки шеф «Риби Пили» шанує смак локальної риби, також в ресторані пропонують зігріватися і класичним рибним бульйоном з домашньою локшиною або юшкою по-одеськи.

Кожен гість знайде в «Рибі Пилі» теплий суп на власний смак.

Eastman Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 85-87

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: шовковий рамен з біском, креветками, тонкою локшиною, теплим яйцем і шпинатом – 376 грн, том ям на двох або на одного з креветками, кальмарами – 730 грн/392 грн,

Деталі: ресторан східної кухні, знаходиться в центрі міста, проєкт ресторанної мережі First Line Group, бренд-шеф Вова Ташаєв, шеф-бармен Олександр Родіонов, кілька поверхів, коктейльний бар, винна кімната, дитяча кімната, наполеон-бар, сніданки, обід з 12:00 до 16:00 з понеділка по п’ятницю, дитяче меню, авторські коктейлі, доставка, резерв столів.

Eastman Restaurant — проєкт ресторанної мережі Дмитра Запорожця First Line Group. В ресторані спроєктовано два рівні — на першому розташовані коктейльний бар та винна кімната, а на другому облаштували дитячу кімнату. Меню розробив бренд-шеф Вова Ташаєв — це симбіоз індійської, китайської, тайської, шрі-ланкійської кухні. Можна замовити том ям на двох або на одного з креветками, кальмарами чи шовковий рамен з біском.

Spicy NoSpicy

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 114

Бюджет: ₴₴. 

Страви: Том Ям з креветками та кокосом – 290 грн, місо суп з вугрем і спайсі баклажаном – 180 грн.

Деталі: паназійська кухня, авторські страви, шеф-кухар Ігор Крамаренко, стильний інтер’єр від YOD Design Lab, сніданки, оригінальні авторські коктейлі, страви з морепродуктів, великий вибір азійських гарячих напоїв і чаю, резерв столів.

Spicy NoSpicy — ресторан паназійської кухні, який заснували рестораторки Альона Бебко та Наталія Іванцова. Ресторан засновано на образній історії про сестер Spicy і NoSpicy, які мають власні неповторні характери, розповідаючи через страви історії про багатогранність азійської їжі. В ресторані пропонують страви Японії, Китаю, В’єтнаму, Таїланду та Індії в авторській обробці нового досвідченого шефа Ігоря Крамаренка. Серед супів є й Том Ям, який готують з креветками та кокосом.

Très Français

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Костьольна, 3

Бюджет: ₴₴.

Страви: томатний рибний суп з морепродуктами Bouillabaisse з соусом айолі та темними грінками – 375 грн.

Деталі: розташований в центрі Києва, належить до сім’ї ресторанів Tres Franсais, ресторан регіональної французької кухні, сирна лавка, сніданки, літні ярмарки, доросла і дитяча кулінарні школи, формат take away, доставка.

Très Français — заклад французької кухні, який входить до сім’ї ресторанів Famille Très Français. Тут відчутна чарівна атмосфера французького брасері зі справжніми регіональними автентичними стравами, сирами та винами, що так полюбляють французи, гості міста та просто шанувальники французької кухні. Це місце, де хочеться душевно відпочити з рідними та друзями з французькою музикою, а ще це чудове місце для побачень та святкування річниць. Тут можна спробувати Bouillabaisse з морепродуктами, соусом айолі та темними грінками.

Mahjong

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Бюджет: ₴₴.

Страви: паназійський суп на курячому бульйоні з кокосовим молоком, восьминогами, креветками та кальмарами – 287 грн.

Деталі: проєкт Mahjong — доставка страв азійської кухні, яку характеризують як «Гру смаків». Його запустив ресторатор Олексій Карпов (Spelaya Kanareyka). Бренд-шефом проєкту став Ян Нгуен, відомий за роботою у ресторанах Chang та «Чічіко». Всі назви страв доповнені японськими трирядковими неримованими віршами хайку, які описують смак страв. Замовити доставку страв з Mahjong можна на сторінках проєкту в соціальних мережах. Можна замовити паназійський суп на курячому бульйоні з кокосовим молоком, восьминогами, креветками та кальмарами.

Головна фото: Spicy NoSpicy

Фото: Facebook Coco Japanese, Риба Пила, Eastman Restaurant, Spicy NoSpicy, Très Français, Mahjong.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi