Де куштувати піцу в Києві: шукаємо цікаві варіанти - PostEat

пошук

Де куштувати піцу в Києві: шукаємо цікаві варіанти
21-12-2019 0 3211


Де куштувати піцу в Києві, дізнавалась редакція PostEat. Піца — це традиційна італійська страва, котра запікається в печі. Начинка піци може складатися з овочів, м’яса і приправ, в рецепті може не використовуватися сир. Не варто забувати і про популярну легенду виникнення піци «Маргерита». Вважається, що вона була придумана в 1889 році, коли королівський палац Каподімонте замовив неаполітанському піцайоло Raffaele Esposito страву на честь запрошеної королеви Маргарити Савойської. З трьох різних піц королева обрала піцу з начинкою в кольорах італійського прапора — червоний (помідор), зелений (базилік) і білий (моцарела). Піца так припала до смаку Маргариті, що королева дала їй своє ім’я.

Ми писали ще багато цікавих фактів про піцу та її виникнення у цьому матеріалі. А де куштувати піцу в Києві, читайте у нашому матеріалі.

POSITANO

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Павла Тичини, 1в

Бюджет: ₴₴. Неаполітанська піца (115–289 грн), домашня паста (129–289 грн), десерти (25–98 грн).

Страви: піца «Маргерита лазанья» — 225 грн, піца «Горела» — 189 грн, піца з лососем та песто із цукіні – 237 грн, «4 сири» — 222 грн, прошуто е фунгі – 229 грн.

Напої: L’Acino Giramondo 2016 – 105 грн/125 мл, Croci Campedello – 680 грн/750 мл, Cascina Boccaccio Dolcetto di Ovada Celso Zero 2016 – 650 грн/750 мл.

Деталі: проект команди «Сільпо», сніданки з 09:00 до 11:00 по буднях, неаполітанська піца, паста власного приготування, піч на дровах, дитячі розвиваючі майстер-класи по вихідних, сork fee, аперитиви з бренд-шефом ресторану Марко Черветті, натуральні італійські вина від Власного імпорту «Сільпо», унікальна винна карта, панорамні вікна, меню ресторану разом із Марко Черветті розробляв всесвітньовідомий піцайоло – Енцо Кочча, засновник піцерії La Notizia, рекомендованої Червоним гідом Мішлен.

Ресторан італійської кухні POSITANO увійшов до списку найкращих піцерій Європи за версією італійського онлайн-гіду 50 Top Pizza. Варто завітати до закладу та переконатися – тут дійсно непристойно неаполітанська піца! Обирайте, наприклад, «4 сири» або піцу з лососем та песто із цукіні, та обов’язково доповнюйте замовлення натуральними винами.

Vero Vero

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Іллінська, 18.

Бюджет: ₴₴₴. Салати і закуски (195—950 грн), супи (114–315 грн), паста і ризото (176—985 грн).

Страви: піца: «Маргарита» — 148 грн, «Діабола» — 225 грн, з грушею і горгонзолою – 235 грн, «Чотири сири» — 287 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо у закладі.

Деталі: італійський ресторан, належить до закладів La Famiglia, розташований на Подолі, більше 30 видів тосканських вин к’янті, винна карта, заходи для дітей, ранні сніданки з 08:00 до 12:00, страви для вегетаріанців, спеціальне меню від шефа, сезонне меню, моцарела-бар, домашня паста і морозиво, тераса з фонтаном в центрі, жива музика.

Vero Vero – італійський ресторан, що належить до закладів La Famiglia. Тут в можете обрати різноманітні страви італійської кухні, у тому числі і піцу. Варто звернути увагу і на багатогранну винну карту закладу- у ній ви точно знайдете цікаве вино до пари стравам.

pizzeria Napule’

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 9

Бюджет: ₴₴₴. Піца (87–469 грн), закуски (168–289 грн), паста і ризото (145–369 грн), десерти (69–162 грн).

Страви: піца Campagnola – 220/145 грн, піца Regina Di Salmone – 469/310 грн, Valdostana – 285/ 188 грн.

Напої: з напоєм вам допоможуть визначитися безпосередньо у закладі.

Деталі: заклад сім’ї ресторанів братів Гусовських, італійський ресторан-піцерія, автентична неаполітанська піч для піци, італійські вина, сертифікат Associazione Verace Pizza Napoletana, головний піцайоло – італієць Джузеппе Іролло, резерв столів.

pizzeria Napule’ — ресторан італійської кухні, але, перш за все, це — піцерія преміум-класу. У ресторані на вас чекає піца від італійського піцайоло Джузеппе Іролло. У 2008-му році заклад першим в Україні отримав сертифікат Associazione Verace Pizza Napoletana, котрим офіційно підтверджено, що піца в Napule — справжня неаполітанська.

Итальянская Редакция

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 43

Бюджет: ₴₴₴. Антипасті (89–379 грн), салати (197–315 грн), паста (155–397 грн).

Страви: «Просто Маргарита» — 189/ 115 грн, «Майстер Маргарита» — 339/ 229 грн, «Як в усіх, тільки краще» — 279/ 189 грн.

Напої: з напоєм вам допоможуть визначитися безпосередньо у закладі.

Деталі: авторська італійська кухня, група ресторанів First Line Group, дизайнерський інтер’єр, бренд-шеф Володимир Ташаєв, паста власного приготування, піца з дров’яної печі, коктейльна карта, у винній карті більше 100 позицій, резерв столів.

«Итальянская Редакция» — це стильний заклад в центрі міста, який приваблює як своєю концепцією, так і смаком італійських страв. Особливої уваги заслуговує піца від закладу, котру готують у дров’яній печі. Обирайте піцу з цікавими назвами та інгредієнтами, замовляйте яскравий коктейль та відпочивайте смачно.

Fabius

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Столичне шосе, 70

Бюджет: ₴₴₴. М’ясні антипасті (105–170 грн), салати (220-465 грн), крабове меню (430-745 грн).

Страви: «Кальцоне» – 295 грн, «Море е Монтi» — 490 грн, «Цезар» — 325 грн, «Пера Б’янка» — 375 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: власна сироварня, пекарня, екотеплиця, винна карта, барне меню, коктейльна карта, дитяче меню, вишуканий сучасний інтер’єр, 5 зал, літні тераси й альтанка, панорамна тераса з лісовим пейзажем, двоповерховий ігровий будиночок і великий відкритий майданчик для дітей, жива музика, великий камін.

Fabius — елегантний ресторан авторської кухні. Гості можуть відпочити за столиком поруч з великими панорамними вікнами з видом на мальовничі ліс та озеро. Також на вас чекає авторська кухня з італійським відтінком, і бездоганний сервіс.

Mercato Italiano

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пл. Спортивна, 1а

Бюджет: ₴₴₴. Стартери (175–485 грн), піца (185–375 грн), паста (205–345 грн), десерти (49–135 грн).

Страви: «Маргарита» — 185 грн, «Чотири сири» — 285 грн, «Капрічоза» — 295 грн, «Диявола» — 235 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо у закладі.

Деталі: страви італійської кухні, паста домашнього приготування, відкрита кухня, простора літня тераса, панорамний вид на Київ, винна карта, ділові обіди в будні дні з 12:00 до 16:00, сніданки, take away.

Mercato Italiano — заклад італійської кухні. Ресторан розділений на вісім зон, в яких ви можете придбати італійські продукти за приємними цінами. Варто посмакувати тут піцою «Чотири сири» або обрати, наприклад, «Маргариту», а з собою купити пасту та італійські смаколики.

Фото: Facebook POSITANO, Vero Vero, pizzeria Napule’, Итальянская Редакция, Fabius, Mercato Italiano

Головна фото: Итальянская Редакция

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi