Де куштувати смачну пасту з морепродуктами у місті - PostEat

пошук

Де куштувати смачну пасту з морепродуктами у місті
20-08-2021 0 1660


Пасту з морепродуктами в закладах Києва шукала редакція PostEat. Смачніше за класичну пасту з пармезаном може бути тільки паста з морепродуктами. Шефи столичних ресторанів постійно експериментують з інгредієнтами й соусами, щоб зробити цю страву довершеною. Спробуйте спагеті, лінгвіне або папарделе з апетитними креветками, мідіями, кальмарами та іншими морепродуктами й насолодіться глибиною смаку.

POSITANO

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Павла Тичини, 1в

Бюджет: ₴₴.

Страви: кавателі з нутом та мідіями – 168 грн, кавателі ала пескатора – 320 грн.

Деталі: проєкт команди «Сільпо», неаполітанська піца, піч на дровах, бренд-шеф ресторану Марко Черветті, натуральні італійські вина від Власного імпорту «Сільпо», сніданки у будні з 09:00 до 11:00, унікальна винна карта, панорамні вікна, меню ресторану разом із Марко Черветті розробляв всесвітньо відомий піцайоло – Енцо Кочча (засновник піцерії La Notizia, рекомендованої Червоним гідом Мішлен), літня тераса, резерв столів.

POSITANO — ресторан неаполітанської кухні, який є проєктом команди «Сільпо». Заклад знаходиться на лівобережному масиві Березняки поруч з берегом Дніпра. Цього року POSITANO знову ввійшов до списку 50 найкращих піцерій Європи — в рейтингу 50 Top Pizza Europe він посів 34 місце. В меню ви знайдете традиційні та авторські страви від бренд-шефа Марко Черветті. В ресторані італійської кухні POSITANO пропонують спробувати не лише смачну піцу, а й різні види пасти власного приготування. Можна обрати кавателі з нутом та мідіями. Вишуканим рішенням для вечері стан паста кавателі ала пескатора з тигровими креветками, гребінцями, мідіями у мушлях та білим вином.

Fish Fetish

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Московська, 2; проспект Правди, 47 (ТРЦ Retroville, 1 поверх, 4 вхід)

Бюджет: ₴₴. 

Страви: паста Боніто – 199 грн, паста з лобстером – 1199 грн, «Не те щоб Карбонара» – 358 грн паста з морепродуктами – 240 грн, паста з кальмаром – 170 грн, паста з мідіями – 140 грн.

Деталі: рибні ресторани, належать до міжнародного холдингу Bulldozer Group, крижана вітрина, великий вибір морепродуктів, моредоги, гарячі плато для компаній, морські делікатеси, сніданки, ланчі, винна карта, класичні та авторські коктейлі.

Fish Fetish — рибний заклад від Bulldozer Group Ukraine, що полонить розмаїттям свіжих смаків, а основні герої — морепродукти та риба, що зустрічають гостей на крижаній вітрині. Оформлення відсилає нас в динамічні світові столиці — railway stations Лондона, Парижа і NYC, де кожна деталь продумана з метою максимізувати комфорт гастрономічного мандрівника. Вже дві зупинки на фетиші у столиці: на Арсеналі та в ТРЦ Retroville. Назва закладу відразу розкриває усі карти щодо смаків.

На Арсенальній улюблену пасту ви знайдете у розділі «Catch». Як завжди, в підводному світі на страви дивляться під іншим кутом. Не те щоб Карбонара зберегла ніжний вершковий смак, проте замість звичної пасти тут ви віднайдете її копію з кальмарів. Паста Боніто — ароматна паста зі стружкою тунця для прихильників неординарних смаків. Паста з крабом надсилає до спогадів про найсмачніші відпустки на морських узбережжях. Абсолютно новий рівень відчуттів ви отримаєте від пасти з ніжним м’ясом лобстера, а розмір порції дозволить забути про те, що все хороше рано чи пізно закінчується.

На всіх, хто обожнює Італію за пасту на кожному кроці, чекають у  Fish Fetish в ТРЦ Retroville. В меню з’явився окремий розділ, присвячений пасті. Смаки, про які хочеться співати. Тут і з мідіями, і з кальмаром, з морепродуктами, і звісно, бестселери Fish Fetish — Не те щоб Карбонара та Боніто.

Bigoli

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Кловський узвіз, 7а

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: лінгвіні з цукіні та креветками – 355 грн, макароні алла читара з морепродуктами – 635 грн, спагеті Aglio e Olio з тартаром із скампій і ботаргою – 975 грн.

Деталі: традиційний італійський ресторан, заклад сім’ї ресторанів La Famiglia, сніданки щодня, домашня паста, моцарела-бар, паркінг, резерв столів, тераса, гастрономічна крамниця, меню від шефа, резерв столів.

Bigoli — ресторан сім’ї закладів La Famiglia, названий на честь домашньої італійської пасти з дуже щільного тіста. У ресторані її готують за традиційними рецептами з качкою, морепродуктами, кроликом, білими грибами та іншими соусами та начинками. Також в ресторані завжди є свіжа італійська моцарела-бурата, буфало, афумікато, страчатела, різні види італійського прошуто та антипасті. В ресторані готують лінгвіні з цукіні та креветками, спагеті aglio e olio з тартаром із скампій і ботаргою та макароні алла читара з морепродуктами.

Pizzeria Napule’

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 9

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: спагеті з креветками та цукіні – 269 грн, спагеті з фрутті ді маре – 349 грн.

Деталі: заклад сім’ї ресторанів братів Гусовських, італійський ресторан-піцерія, автентична неаполітанська піч для піци, італійські вина, сертифікат Associazione Verace Pizza Napoletana, головний піцайоло – італієць Джузеппе Іролло, резерв столів.

Pizzeria Napule’ — ресторан італійської кухні, але, перш за все, це — піцерія преміум-класу. У ресторані на вас чекає піца від італійського піцайоло Джузеппе Іролло. Піч, в якій готується піца, була виготовлена неаполітанським майстром Стефано Феррара з матеріалів, привезених з околиць Везувію. У 2008 році pizzeria Napule’ отримала сертифікат від Асоціації справжньої неаполітанської піци (Associazione Verace Pizza Napoletana). В меню ресторану більше 25 видів піци, різноманітні закуски та 10 видів пасти і ризото. Рекомендують спробувати спагеті з креветками та цукіні, або обрати різноманіття морських делікатесів у спагеті з фрутті ді маре.

Spezzo

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 8; вул. Святошинська, 3а.

Бюджет: ₴₴.

Страви: спагеті з морепродуктами у вершковому соусі – 198 грн.

Деталі: мережа ресторанів італійської кухні, концептуальний інтер’єр, власна сироварня, пекарня, антипасті-стіл, паста ручної роботи, сніданки щодня, винна карта, дров’яна піч.

Spezzo — мережа італійських ресторанів з власною пекарнею і сироварнею. В закладі дотримуються італійських родинних традицій: в ресторані на Русанівці облаштована велика дитяча кімната, в на вихідних працює няня та проводяться дитячі майстер-класи — в цей час дорослі спокійно насолоджуються італійською кухнею. Особливістю сімейних італійських ресторанів Spezzo є власна сироварня, де зі свіжого фермерського молока готують знамениті італійські сири: бурату, страчателу, моцарелу і рикоту. На вечерю пропонують спагеті з морепродуктами у вершковому соусі.

Mercato Italiano

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пл. Спортивна, 1а

Бюджет: ₴₴. 

Страви: папарделе з морепродуктами в томатному соусі – 345 грн, пасту орзо з пряними креветками, базиліком і томатами чері – 245 грн.

Деталі: страви італійської кухні, паста домашнього приготування, відкрита кухня, простора літня тераса, панорамний вид на Київ, винна карта, ділові обіди в будні дні з 12:00 до 16:00, сніданки, take away.

Mercato Italiano — концептуальна італійська тратторія для всієї родини. Ресторан знаходиться в ТРЦ «Гулівер», приміщення умовно поділено на вісім зон: м’ясна, рибна, овочева лавки, ряд делікатесів, кондитерська, піцерія, паста-бар і винний бутик. Гостям пропонують насолодитися італійськими стравами, класичними коктейлями та купити різноманітні делікатеси з собою. На вечерю можна обрати папарделе з морепродуктами в томатному соусі або пасту орзо з пряними креветками, базиліком і томатами чері.

Головна фото: Mercato Italiano

Фото: надані закладами/ Facebook POSITANO, Fish Fetish, Bigoli, Pizzeria Napule’, Spezzo, Mercato Italiano.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi