пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Шукаєте, де скуштувати найсоковитіші ребра у Києві? Ми зібрали для вас добірку найкращих ресторанів із BBQ ребрами, ребрами на дровах і авторськими соусами. Від ребер на Подолі до затишних закладів у центрі столиці – ці місця точно здивують вас своїм смаком і атмосферою. Читайте далі, щоб знайти свій ідеальний ресторан із ребрами в Києві!
Реберня на Арсенальній | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вулиця Івана Мазепи, 1
Години роботи: щодня 12:00-22:00
Дещо з меню: ребра на вогні — 329 грн, бринза маринована — 162 грн, овочі гриль — 146 грн, огірки биті — 108 грн.
Деталі: «Rebernia / Реберня» — м’ясний заклад львівської ресторанної мережі !FEST у київському Арсеналі, який зустрічає гостей в одному приміщенні з іншими ресторанними проєктами «П’яна Вишня» і «Львівська майстерня шоколаду». Основною стравою в меню є реберця, які готують на відкритому мангалі. Також на вогні готують скумбрію та яловичий антрекот. До ребер можна замовити овочі гриль, мариновану бринзу, салат з огірків та бринзи, картоплю на грилі з беконом і яйцем, смажене авокадо з хумусом та сир на грилі.
REBER BAR | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вулиця Велика Васильківська, 13/1
Години роботи: щодня 11:00-23:00
Дещо з меню: свиняче ребро по-техаськи smoker bbq — 385 грн, свиняче ребро томлене в крафтовому пиві — 385 грн, теляче ребро в ягідній глазурі — 555 грн.
Деталі: REBER BAR — пивний ресторан з акцентом на ребрах і крафтовому пиві з власної броварні. В меню 6 варіацій ребер зі свинини та 2 варіації телячих ребрець. У ресторані представлені різні сорти світлого і темного пива з власної броварні і виробництва інших українських пивоварень. В REBER BAR пропонують фірмове свиняче ребро в соусі BBQ чи на відкритому вогні з димком, а також теляче томлене ребро у ягідній глазурі.
Meatbusters | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вулиця Юрія Шумського, 3
Години роботи: щодня 12:00 — 22:00
Дещо з меню: ребра яловичі витримані три дні у сухому маринаді — 195 грн, свинні ребра «Baby» — 155 грн.
Деталі: Meatbusters — м’ясний ресторан традиційний американської кухні з оригінальною концепцією. Надихнувшись американським досвідом, в закладі взяли на озброєння унікальну технологію, що з’єднала мобільну BBQ-станцію і smokehouse. М’ясо в Meatbusters готують за оригінальною техаською рецептурою. У Meatbusters можна спробувати свинячі і яловичі ребра, до яких варто вибрати один з фірмових соусів.
Кузня ребра та пива | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: бульвар Тараса Шевченка, 2
Години роботи: нд-ср 12:00-22:00, чт-сб 12:00-22:45
Дещо з меню: реберця свинячі — 345 грн/400 г, домашні реберця — 435 грн/300 г, тушковані яловичі реберця у кисло-солодкому соусі — 399 грн/300 г.
Деталі: «Кузня ребра та пива» — м’ясний ресторан у центрі Києва із сучасним інтер’єром, у якому вдало поєднуються натуральне дерево, метал та панно, що збережене з минулого століття. Завдяки великій площі, в ресторані одночасно можуть розміститись до 200 гостей. В закладі можу спробувати свинячі та яловичі реберця, до яких можна замовити тушковану капусту, деруни з квашеної капусти, картоплю по-селянськи, соління, кукурудзу під сиром пармезан, овочі гриль та картопляні діпи.
Urban Grill | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вулиця Хорива, 25/12
Години роботи: нд-чт з 10:00 до 22:00, пт-сб з 10:00 до 23:00
Дещо з меню: ребра з вогню — 389 грн.
Деталі: Urban Grill meat&cider — гриль-бар у самому серці Подолу. Заклад розміщений на трьох поверхах, які мають різні концепції. Відкрита 3-х метрова грильова зона з circle-гриль для приготування ребер. Фірмові ребра готуються за авторським рецептом шеф-кухаря, також в меню великий асортимент страв з вогню, до яких можна обрати напій з понад 40 видів сидру.
В РЕБРО | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: проспект Володимира Івасюка, 24а; вулиця Ігорівська, 5.
Години роботи: з 12:00 до 23:00
Дещо з меню: BBQ Pork Ribs — 385 грн, BBQ Pork Ribs XXL — 130 грн/100 г, Stewed Beef Rib — 445 грн,
Деталі: «В РЕБРО» — пивний бар з американським BBQ, який має локації на Оболоні та на Подолі. В меню закладу представлений великий вибір страв із м’яса, зокрема два види ребер — фірмові свинячі реберця в соусі BBQ або гострі, не солодкі ребра Мемфіс, які можна замовити в стандартному розмірі або в форматі XXL на вагу. А також яловичі ребра, які попередньо маринують та томлять до максимальної м’якості.
Головна фото: Brian Wegman on Unsplash
Фото: Facebook/Instagram “Реберня”, REBER BAR, Meatbusters, “Кузня ребра та пива”, Urban Grill, “В РЕБРО”.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi