Де подають ребра в Києві: кулінарний гід по місту - PostEat

пошук

Де подають ребра в Києві: кулінарний гід по місту
24-01-2025 0 265


Шукаєте, де скуштувати найсоковитіші ребра у Києві? Ми зібрали для вас добірку найкращих ресторанів із BBQ ребрами, ребрами на дровах і авторськими соусами. Від ребер на Подолі до затишних закладів у центрі столиці – ці місця точно здивують вас своїм смаком і атмосферою. Читайте далі, щоб знайти свій ідеальний ресторан із ребрами в Києві!

Реберня на Арсенальній | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Івана Мазепи, 1

Години роботи: щодня 12:00-22:00

Дещо з меню: ребра на вогні — 329 грн, бринза маринована — 162 грн, овочі гриль — 146 грн, огірки биті — 108 грн.

Деталі: «Rebernia / Реберня» — м’ясний заклад львівської ресторанної мережі !FEST у київському Арсеналі, який зустрічає гостей в одному приміщенні з іншими ресторанними проєктами «П’яна Вишня» і «Львівська майстерня шоколаду». Основною стравою в меню є реберця, які готують на відкритому мангалі. Також на вогні готують скумбрію та яловичий антрекот. До ребер можна замовити овочі гриль, мариновану бринзу, салат з огірків та бринзи, картоплю на грилі з беконом і яйцем, смажене авокадо з хумусом та сир на грилі.

REBER BAR | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Велика Васильківська, 13/1

Години роботи: щодня 11:00-23:00

Дещо з меню: свиняче ребро по-техаськи smoker bbq — 385 грн, свиняче ребро томлене в крафтовому пиві — 385 грн, теляче ребро в ягідній глазурі — 555 грн.

Деталі: REBER BAR — пивний ресторан з акцентом на ребрах і крафтовому пиві з власної броварні. В меню 6 варіацій ребер зі свинини та 2 варіації телячих ребрець. У ресторані представлені різні сорти світлого і темного пива з власної броварні і виробництва інших українських пивоварень. В REBER BAR пропонують фірмове свиняче ребро в соусі BBQ чи на відкритому вогні з димком, а також теляче томлене ребро у ягідній глазурі.

Meatbusters | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Юрія Шумського, 3

Години роботи: щодня 12:00 — 22:00

Дещо з меню: ребра яловичі витримані три дні у сухому маринаді — 195 грн, свинні ребра «Baby» — 155 грн.

Деталі: Meatbusters — м’ясний ресторан традиційний американської кухні з оригінальною концепцією. Надихнувшись американським досвідом, в закладі взяли на озброєння унікальну технологію, що з’єднала мобільну BBQ-станцію і smokehouse. М’ясо в Meatbusters готують за оригінальною техаською рецептурою. У Meatbusters можна спробувати свинячі і яловичі ребра, до яких варто вибрати один з фірмових соусів.

Кузня ребра та пива | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: бульвар Тараса Шевченка, 2

Години роботи: нд-ср 12:00-22:00, чт-сб 12:00-22:45

Дещо з меню: реберця свинячі — 345 грн/400 г, домашні реберця — 435 грн/300 г,  тушковані яловичі реберця у кисло-солодкому соусі — 399 грн/300 г. 

Деталі: «Кузня ребра та пива» — м’ясний ресторан у центрі Києва із сучасним інтер’єром, у якому вдало поєднуються натуральне дерево, метал та панно, що збережене з минулого століття. Завдяки великій площі, в ресторані одночасно можуть розміститись до 200 гостей. В закладі можу спробувати свинячі та яловичі реберця, до яких можна замовити тушковану капусту, деруни з квашеної капусти, картоплю по-селянськи, соління, кукурудзу під сиром пармезан, овочі гриль та картопляні діпи.

Urban Grill | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Хорива, 25/12

Години роботи: нд-чт з 10:00 до 22:00, пт-сб з 10:00 до 23:00

Дещо з меню: ребра з вогню — 389 грн.

Деталі: Urban Grill meat&cider — гриль-бар у самому серці Подолу. Заклад розміщений на трьох поверхах, які мають різні концепції. Відкрита 3-х метрова грильова зона з circle-гриль для приготування ребер. Фірмові ребра готуються за авторським рецептом шеф-кухаря, також в меню великий асортимент страв з вогню, до яких можна обрати напій з понад 40 видів сидру.

В РЕБРО | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Володимира Івасюка, 24а; вулиця Ігорівська, 5.

Години роботи: з 12:00 до 23:00

Дещо з меню: BBQ Pork Ribs — 385 грн, BBQ Pork Ribs XXL — 130 грн/100 г, Stewed Beef Rib — 445 грн, 

Деталі: «В РЕБРО» — пивний бар з американським BBQ, який має локації на Оболоні та на Подолі. В меню закладу представлений великий вибір страв із м’яса, зокрема два види ребер — фірмові свинячі реберця в соусі BBQ або гострі, не солодкі ребра Мемфіс, які можна замовити в стандартному розмірі або в форматі XXL на вагу. А також яловичі ребра, які попередньо маринують та томлять до максимальної м’якості. 

Головна фото: Brian Wegman on Unsplash

Фото: Facebook/Instagram “Реберня”, REBER BAR, Meatbusters, “Кузня ребра та пива”, Urban Grill, “В РЕБРО”.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi