Де пообідати в Києві: локації в центрі міста - PostEat

пошук

Де пообідати в Києві: локації в центрі міста
25-05-2023 0 2802


Куди запросити бізнес-партнерів на обід у центрі Києва шукала редакція PostEat. Секрет успішних переговорів у вдалій локації для їх проведення, де можна в спокійній атмосфері обговорити всі деталі, а потім невимушено поспілкуватись і насолодитись смачною їжею. Якщо ви не знаєте, де пообідати в Києві у центрі міста, наш огляд вам допоможе.

ЇshFish

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 60

Бюджет: ₴₴

Страви: устриця «Голландський афінаж» з ферментованими томатами — 130 грн, тартар з трьох видів риби — 280 грн, рибний запечений суп — 380 грн, карпачо з дорадо з сиром Тет де Муа — 290 грн.

Деталі: мережа рибних ресторанів, власний імпорт риби, кілька локацій по Києву, тематичний інтер’єр, холодна вітрина зі свіжою рибою та морепродуктами, суші, плато морепродуктів, авторські коктейлі, цікава винна карта, резерв столу.

ЇshFish — мережа рибних ресторанів від найбільшого імпортера риби України Atlantic Umma. Головна особливість — використання виключно свіжих продуктів найвищої якості, як в найкращих ресторанах узбережжя Іспанії. Шеф-кухар Олександр Фісунов презентував нові страви, які незвично розкривають можливі смакові палітри рибного світу, до яких ми звикли. Це точно здивує і не залишить байдужими навіть найвибагливіших гурманів. ЇshFish на Великій Васильківській запрошує на обід та рекомендує скуштувати дещо нове: устрицю «Голландський афінаж» з ферментованими томатами, тартар з трьох видів риби, рибний запечений суп та карпачо з дорадо із сиром Тет де Муа.

Глек 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Житомирська 6/11

Бюджет: ₴₴.

Страви: київброд зі спаржею – 180 грн, великі парові вареники з м’ясом – 240 грн, салат з молодою картоплею та шинкою – 240 грн, літній холодник з шинкою – 240 грн, зелений борщ з підкопченим сомом – 240 грн, філе судака на пару зі зморшками та шпинатом – 320 грн.

Деталі: ресторан сучасної київської кухні, знаходиться в центрі міста, дизайнерський інтер’єр, кілька зал, власна пекарня, сезонні локальні продукти, сніданки, еногастрономічні вечори, класичні та авторські коктейлі, натуральні сидри, українські та європейські вина, резерв столів.

«Глек» — ресторан сучасної київської кухні про гастрономічні відкриття, про фудпейрінг з винами і напоями. Шеф-кухар Андрій Северенчук поєднує смаки сезонних локальних продуктів — саме в цьому полягає концепція сучасної київської кухні для поціновувачів рідних страв у авторських інтерпретаціях. У закладі можна пообідати цікавим сезонними стравами, наприклад, київбродом зі спаржею, літнім холодником з шинкою та філе судака на пару зі зморшками та шпинатом.

BEEF meat & wine

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Шота Руставелі, 11

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: (з меню ланчів): стартери: спаржа з овочами гриль та грушевим вінегретом, салат з молодих овочів, окрошка, том ям з лососем, пак-чой з яловичиною; основі страви: спаржа з яловичиною та горіховим соусом, філе дорадо з сезонними овочами, ризото з тартаром з яловичини, качина ніжка конфі.

Деталі: м’ясний міжнародний ресторан, два поверхи, multi-сuisine, raw bar, сніданки, бізнес-ланчі, окрема зала до 50 осіб, Chef’s table, винна і барна карти, сучасний лаконічний інтер’єр, майстер-класи, дитяча кімната, паркінг, формат take away.

BEEF meat & wine — відомий столичний ресторан м’ясної кухні, що приймає гостей з 2010 року. Затишний інтер’єр дозволить обрати зручний столик та відпочити у спокійній атмосфері. В 2023 році BEEF посів 86 місце у світовому рейтингу найкращих м’ясних ресторанів World 101 Best Steak Restaurant. В меню представлені стейки з американської, аргентинської та української яловичини, які готують на чотириметровому відкритому грилі parrilla і в дров’яній печі. Пообідати в закладі пропонують різними комбінаціями ланчу — дві страви та напій коштують 440 грн, також можна додавати десерт за 120 грн, келих вина за 190 грн та стейк.

ШОТІ

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 9

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: овочевий салат по-грузинськи – 229 грн, «сациві» з вішанок на грилі – 279 грн, харчо – 189 грн, курча тапака – 429 грн, люля-кебаб із баранини у лаваші – 339 грн.

Деталі: ресторан грузинської кухні, належить до сім’ї ресторанів братів Гусовських, шеф-кухар Александре Баіндурашвілі, спеціальне меню від шефа, гастрономічні вечори, винна карта і міцний алкоголь.

«ШОТІ» — заклад грузинської кухні, що належить до сім’ї ресторанів братів Гусовських. Дістатись до ресторану легко — варто лише повернути з ділового центру на вулицю Мечникова. Назва ресторану походить від назви грузинського хлібу шоті. Такий хліб випікають у спеціальній кам’яній печі – саме така прикрашає одну із зал ресторану. Шеф-кухар готує автентичні страви, прикрашаючи їх авторськими штрихами, які гармонійно поєднуються з грузинськими винами з колекції «ШОТІ». Пообідати можна «сациві» з вішанок на грилі, гострим яловичим харчо та соковитим люля-кебабом із баранини у лаваші.

Saxagansky Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Саксаганського, 83

Бюджет: ₴₴.

Страви: дві страви на вибір та напій — 260 грн, три страви на вибір та напій — 290 грн.

Деталі: ресторан італійської кухні, знаходиться в центрі міста, бренд-шеф Елеонора Баранова, сніданки, ланчі в будні з 12:00 до 16:00, жива музика, спеціальне банкетне меню, власна кондитерська, закриття зали або ресторану, колекція  вин, резерв столу.

Saxagansky Restaurant — сучасний італійський ресторан в центрі столиці з вишуканим інтер’єром. Вражаюче авторське меню створила бренд-шеф Елеонора Баранова, справжні гурмани обов’язково знайдуть щось цікаве для себе. У будні дні з 12:00 до 16:00 в ресторані діє меню бізнес-ланчів, ви можете обрати дві або три страви: салат з копченою скумбрією або салат коул слоу з індичкою, крем-айс борщ або розсольник з телятиною, фіш енд чіпс з рисом або шніцель по-віденськи з картопляним салатом.

Барсук

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Бессарабська площа, 7

Бюджет: ₴₴.

Страви (з меню ланчів): ланч №1 (борщ український з салом та хлібом, куряча котлета з гречкою, салат з пекінською капустою, огірком та помідором) – 219 грн, ланч № 2 (курячий бульон з мітболами, голубці зі сметаною, салат коул-слоу з сметаною та гірчицею) – 219 грн, ланч №3 (окрошка на кефірі з куркою та ковбасою, шашлик курячий з картоплею та свіжим огірком) – 219 грн.

Деталі: гастропаб, знаходиться в центрі міста, проєкт ресторатора Дмитра Борисова, домашня європейська і українська кухня, сніданки цілий день, дитяче меню, стильний інтер’єр, карта українських та світових вин, резерв столів.

«Барсук» — це демократичний гастрономічний заклад з «комфортною» космополітичною їжею. Саме з цього гастробару почалась історія «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова». У ресторані «Барсук» на Бессарабці є два поверхи, які можуть прийняти близько 100 гостей. Заклад працює в концепції гастробару: тут подають сніданки увесь день, космополітичну їжу та коктейлі. Ланчі в ресторані доступні кожного буднього дня з 12:00 до 16:00 — вартість 219 грн, а меню оновлюється щонеділі.

Фото: Facebook ЇshFish, «Глек», BEEF meat & wine, «ШОТІ», Saxagansky, «Барсук».

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi