Де пообідати в Ужгороді: кулінарні дива Закарпаття - PostEat

пошук

Де пообідати в Ужгороді: кулінарні дива Закарпаття
23-02-2024 0 947


Редакція PostEat шукала, де пообідати в Ужгороді. Кулінарні дива Закарпаття поєднують в собі як страви за рецептами карпатської кухні, так і різноманітні страви італійської, грузинської, японської кухонь. Щоб вирішити, де пообідати в Ужгороді, варто лише визначитися зі смаковими вподобаннями. На обід в Ужгороді можна скуштувати як бограч, банош та баньки, так і качукко, чихіртму або фунчозу.

Limoncello | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Собранецька, 150

Години роботи: щодня 11:00 — 23:00 

Бюджет: салати від 190 грн, основні страви від 260 грн, десерти від 40 грн.

Дещо з меню: качукко з морепродуктами (суп) – 365 грн  мінестроне з соусом песто – 160 грн курячий бульйон з польпетте  – 120 грн, гарбузовий крем-суп із беконом – 170 грн, ребра свинячі в соусі ВВQ – 360 грн, качина грудка з селеровим пюре –  280 грн, тальята з телятини – 340 грн, нога ягняти з картоплею по-тосканськи та ягідним соусом  – 460 грн, салат зі спаржею та кіноа – 155 грн, салат з креветкою, авокадо та кіноа – 290 грн

Деталі: У ресторані європейської кухні Limoncello є широкий вибір домашньої пасти власного виробництва, італійської піци з печі на дровах. Рибу та м’ясо готують на грилі, виготовленому ексклюзивно для закладу. Тут створили окремі винні та сирні кімнати, бо вважають це бездоганним доповненням до страв. З супів подають качукко з морепродуктами, мінестроне з соусом песто, курячий бульйон з польпетте. З основних страв можна замовити ребра зі свинини в соусі ВВQ, качине філе з селеровим пюре, тальяту з телятини, ногу ягняти з картоплею по-тосканськи та ягідним соусом, телячі щоки. У меню із новинок – салат із печеним перцем та сиром пекоріно, равіолі з тріскою, гарбузовий крем-суп із беконом, лазанья болоньезе. 

Tvoya Italiya | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мукачівська, 68

Години роботи: пн-пт 12:00-23:00, сб-нд 10:00-23:00 

Бюджет: салати від 230 грн, основні страви від 320 грн, десерти від 150 грн.

Дещо з меню: м’ясний суп – 190 грн, гарбузовий крем-суп – 250 грн, бульйон з білими грибами – 250, суп з морепродуктами – 390, каре ягня з полентою – 500 грн, осетр з цукінівим ризотто – 450 грн, качка з гарбузом та буряком – 320 грн, салат з креветками – 380 грн. 

Деталі: З салатів в закладі можна скуштувати варіації з креветками, з підкопченими мідіями, качкою, куркою. Є й теплий салат з баклажанами, класичний капрезе. Якщо замовляєте суп, в меню є м’ясний суп, з морепродуктами, гарбузовий крем-суп, бульйон з білими грибами. Як основні страви тут пропонують каре ягня з полентою, осетра з цукінівим ризотто, качку з гарбузом та буряком, стейки. Особливо популярна лазанья та восьминіг з картоплею. До обіду можна замовити свіжоспечену чіабату або фокачу з розмарином. А ввечері у ресторані проводять заходи з живою музикою, гастрономічні вечері.

hochu.puri | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Капушанська, 150

Години роботи: кав’ярня працює з 09:00, ресторан – 12:00-22:00

Бюджет: салати від 187 грн, основні страви від 249 грн.

Дещо з меню: харчо з телячою щічкою – 175 грн, чихіртма з домашньою куркою та яйцем –  165 грн, бульйон для дітей з домашньою куркою та мініхінкалями –  135 грн, шкмерулі –  309 грн, оджахурі зі свининою – 265 грн, запечені печериці з сиром сулугуні – 249 грн, овочевий салат по-грузинськи  – 187 грн, салат с куркою гриль та беконом – 217 грн.

Деталі: Ресторан грузинської кухні пропонує великий вибір хачапурі, хінкалі, страв з мангала. З салатів – овочевий салат по-грузинськи та салат з куркою гриль і беконом. З супів – харчо з телячою щічкою, чихіртму з домашньою куркою та яйцем (курячий бульйон на основі вершків з додаванням лайма, шафрана та оцту). З основних страв – шкмерулі (курча, підсмажене до золотої скоринки у вершках з часником), телятину в томатному соусі з помідорами та болгарським перцем, оджахурі (смажена свинина з картоплею), запечені печериці з сиром сулугуні. 

КОМІТАТ УНГ | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: площа Жупанатська, 3

Години роботи: ср-нд 12:00-23:00

Бюджет: салати від грн 99 грн, основні страви від 145 грн, десерти від 35 грн.

Дещо з меню: карпатський банош з бринзою та шкварками – 145 грн, карпатський банош під соусом з лісових грибів – 165 грн,  бограч-гуляш – 155 грн, грибний суп на вині – 175 грн, баньки з зеленою олією з бринзою та шкварками – 99 грн, «цімборська табла» – 1350 грн, салат “Короля Матяша” – 370 грн,  салат зі свіжої капусти – 99 грн. 

Деталі: У меню серед основних страв є два варіанти карпатського баношу (кукурудзяної каші, звареної на вершках), качина ніжка, бургери. Також тут є вибір з 6 салатів. Зокрема, салат Короля Матяша з ростбіфом та грильованими шампіньйонами, цезар с курячими шашличками чи креветками, асорті свіжих овочів. Незвичною стравою серед гарнірів можуть здатися баньки з зеленою олією з бринзою та шкварками – це картопля, яку готують на відкритій печі. У закладі працює мангальна кухня, де зроблять і форель, і коропа, і реберця, і стейки, і печеню, і шашлик. Якщо завітали до «КОМІТАТ УНГ» компанією для вас передбачена страва «цімборська табла» вагою майже у 2 кг: ребра, ковбаски, шашлик курячий, шашлик свинячий, печена картопля та ферментовані овочі. На обід тут також пропонують і бограч-гуляш з яловичого та свинячого м’яса із запеченою паприкою.

«Малий Уж»| Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Корзо, 17

Години роботи: пн-пт 09:30-23:00, сб-нд 10:00-23:00

Бюджет: салати від 50 грн, основні страви від 125 грн.

Дещо з меню: бограч – 90 грн, бульйон із домашньою локшиною – 70 грн, солянка –  95 грн, крем-суп із запечених овочів  – 120 грн, салат «а-ля грецький» – 120 грн, овочевий мікс – 175 грн, салат «Малий уж» –  205 грн, салат «Цезар із куркою» –  155 грн, банош по-закарпатськи – 105 грн, гриль-сет – 850 грн, пательня по-домашньому – 135 грн.

Деталі: Casual dinner restaurant нещодавно відсвяткував 2 роки роботи. За цей час у його популярні страви потрапили «сирна ванночка», салати «Малий уж»  з телятиною та в’яленими томатами та «капрезе», бургери. Тут пропонують стейки з телятини, зі свинини, із курячого філе або стегна, рибні страви, гриль-сети, пасту, удон, фунчозу, піцу. Є 4 види дерунів, пательня з овочами та пательня-шакшука з беконом, квасолею та авокадо.  Із супів готують бограч, бульйон із домашньою локшиною, солянку, крем-суп із запечених овочів.

Colibri | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Капушанська, 3

Години роботи: пн-пт 09:00-21:30, сб-нд 10:00 -21:30 

Бюджет: салати від 60 грн, основні страви від 110 грн.

Дещо з меню: телятина в медово-гірчичному соусі –  200 грн, індичка сувід з печеними овочами –  190, курча під сирним соусом з бататом фрі –  235,  камамбер в паніруванні з журавлиним соусом –  210 грн, курячий бульйон з локшиною 60 грн , сирний крем-суп –  80 грн , борщ зі сметаною – 80 грн,  тальятеле з курячим філе – 145 грн, теплий салат  –  185 грн, салат з печеного буряка  – 145 грн, гарбузовий салат – 185 грн. 

Деталі: У сімейному ресторані Colibri Cafe Uzhorod готують страви європейської кухні. Серед основних страв в закладі запропонують телятину в медово-гірчичному соусі, деруни, індичку сувід з печеними овочами, курча під сирним соусом з бататом фрі, шпинатні млинці з вершковим сиром, пельмені, вареники, фунчозу. Є паста та ризотто, бургер-меню, до якого входять 2 варіанти бургерів з яловичиною, з індичкою, куркою. Як першу страву можна замовити курячий бульйон з локшиною, сирний чи гарбузовий крем-суп, борщ зі сметаною.

Головна фото: «КОМІТАТ УНГ»

Фото: Instagram Limoncello, Tvoya Italiya, hochu.puri, КОМІТАТ УНГ, Малий Уж,Colibri 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi