Де шукати азійські пельмені: розмаїття дім самів у закладах Києва - PostEat

пошук

Де шукати азійські пельмені: розмаїття дім самів у закладах Києва
23-04-2019 0 2001


Де шукати дім сами в Києві, дізналася редакція PostEat. Дім сам (або дяньсінь) — це легкі страви, наприклад, невеликі порції десерту, фруктів, овочів або морепродуктів. Дім сами подають з чашкою китайського чаю сорту пуер. Китайці їдять цю страву під час традиційного ранкового чаювання – «юм ча» (що на кантонському діалекті означає «пити чай»). Під час такого чаювання в якості дім самів можуть подавати різні булочки, приготовані на пару, рисові або пшеничні галушки, рулети з рисової локшини з яловичиною, куркою, свининою, креветками та іншими інгредієнтами. Розміри порцій зазвичай невеликі, тому прийнято замовляти багато різних дім самів, щоб всі гості за столом змогли спробувати різні смаки. Дім сами доступні в супермаркетах Китаю, Індонезії, Сінгапуру, Таїланду, Малайзії та на Тайвані як напівфабрикат, який можна вживати після розморожування або підігріву в мікрохвильовій печі. Редакція PostEat у новому огляді розповідає, де шукати розмаїття дім самів у закладах Києва.

Meiwei

Де: вул. Велика Васильківська, 23; Русанівський бульвар, 1а; Новокостянтинівська, 4а; Майдан Незалежності, 1 ТЦ GLOBUS 1; пл. Спортивна, 1а, ТРЦ Gulliver, 5 поверх.

Бюджет: ₴₴. Рис (109 – 165 грн), локшина (109 – 139 грн), супи (99 – 189 грн), салати (85 – 139 грн), десерти (69 – 75 грн).

Страви: дім сам з куркою та овочами – 99 грн, дім сам з креветками та куркою – 199 грн, дім сам зі шпинатом і тофу – 99 грн, дім сам асорті – 149 грн.

Напої: лимонад базиліковий, чай імбирний, грейпфрутовий тонік (330 мл) – 37 грн.

Деталі: паназійська кухня; замовлення через чат–боти у Facebook, Telegram та Viber, а також через сайт; вегетаріанські страви; доставка Glovo, Uber Eats.

Meiwei — мережа ресторанів швидкої та смачної паназійської кухні. Тут можна скуштувати страви тайської, китайської, японської, корейської кухонь. Серед страв — супи (рамен, том ям та місо), а також локшина, рис, бао–бургери, баоцзи, дім сами, спрінг-роли, салати. Дім сами у Meiwei готують з куркою та овочами, з креветками, зі шпинатом і тофу. Щоб скуштувати всі смаки, радимо замовити  дім сам асорті. Ресторан Meiwei запустив мобільного чат–бота, за допомогою якого можна замовити їжу прямо зі смартфона, використовуючи зручний для вас месенджер — Facebook, Viber або Telegram. Улюблені страви завжди можна взяти з собою — їх правильно запакують, аби ви могли посмакувати ними вдома або у гостях. А по буднях в Meiwei пропонують бізнес-ланчі, які також доставляють гостям через Glovo і Uber Eats.

Kitaika

Де: вул. Златовустівська, 16; вул. Раїси Окіпної, 8.

Бюджет: ₴₴. Салати (50 – 145 грн), основні страви (50 – 250 грн), десерти (45 – 75 грн).

Страви: дім сам зі свининою – 85 грн, дім сам з овочами – 80 грн, дім сам зі свининою та креветкою – 100 грн.

Напої: Caipirinha – 118 грн, Boulevardier – 118 грн, Earl Grey Sour – 118 грн, Cosmopolitan – 108 грн.

Деталі: ресторани на лівому і правому берегах Києва, в’єтнамська, тайська, корейська і китайська кухні, в обох ресторанах концептуальний світлий інтер’єр з дерев’яними елементами, червоними лампами з бахромою, картинами на стінах і великою кількістю живої зелені, доставка, формат take away.

Kitaika — це ресторани в’єтнамської, тайської, корейської та китайської кухонь. До концепції ресторанів Kitaika закладено поєднання духу сучасної прогресивної Азії та традиційних смаків паназіатської кухні. В меню представлені різні азіатські супи, спрінг-роли, кілька видів локшини, смажений рис, страви з риби, морепродуктів, м’яса і птиці. Дім сами в Kitaika готують зі свининою, з креветками і з овочами — ви завжди можете взяти замовлені страви з собою або замовити власну безкоштовну доставку з ресторанів.

CHI restaurant

Де: Паркова дорога, 16а.

Бюджет: ₴₴₴. Закуски і салати (105 – 750 грн), гарячі страви (195 – 1600 грн), десерти (55 грн – 255 грн).

Страви: чорний дім сам з крабом і креветкою – 380 грн, рожевий дім сам з морським гребінцем і шпинатом – 235 грн, дім сам Шу Май з креветкою, пагонами бамбука і морським гребінцем – 235 грн, дім сам в савойській капусті зі свининою і креветкою – 235 грн, дім сам сет – 395 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись безпосередньо в закладі.

Деталі: знаходиться в центрі Києва, ресторан і party-place мережі Carte Blanche, кухня Південно-Східної Азії, Індії та Китаю, літня тераса, вид на Київ, live show, паркінг, доставка, працює до останнього гостя, барна та чайна карти, спеціальне меню, робата-гриль, вечірки.

CHI restaurant – ресторан-party place, де можна весело відпочити, потанцювати і насолодитися смачною кухнею, яка представляє собою симбіоз смаків і гастрономічних традицій Південно-Східної Азії, Індії, Китаю з європейським акцентом. Особливої уваги заслуговують барна та чайна карти — в CHI restaurant кожен гість знайде напій на свій смак. В меню ресторану представлено чотири види дім самів — радимо спробувати ексклюзивний чорний дім сам з крабом і креветкою.

BAO • Modern Chinese Cuisine

Де: вул. Мечникова, 14.

Бюджет: ₴₴₴. Дім сам (99 – 745 грн), страви з м’яса (269 – 1759 грн), десерти (67 – 249 грн).

Страви: дім сам вегетаріанський – 99 грн, кристалічний дім сам з морепродуктами – 219 грн, дім сам з креветками у прозорому тісті – 219 грн, жовтий дім сам зі свининою і креветками – 149 грн, червоний дім сам з крабовим м’ясом – 469 грн, чорний дім сам з лобстером – 289 грн.

Напої: Opium Wars – 250 грн, Jiangshi – 290 грн, Pisco Punch – 220 грн, Master S – 140 грн.

Деталі: розташований в центрі Києва, ресторан сучасної китайської кухні від Ектора Хіменес-Браво, відкрита кухня, страви для вегетаріанців, chinese afternoon selection з 12:00 до 17:00 по буднях, тераса, комунальний стіл, стильний інтер’єр, вина з різних куточків світу. 

BAO • Modern Chinese Cuisine — це сучасна китайська кухня, де гостям пропонують скуштувати екзотичні страви Сходу – від закусок до основних страв. У меню представлений великий вибір страв з риби і морепродуктів. Всі гості можуть спостерігати за процесом приготування страв на відкритій кухні, яка відокремлена від основних залів панорамними вікнами. Серед великого вибору дім самів у BAO • Modern Chinese Cuisine радимо зупинити свій вибір на чорному дім самі з лобстером.

KOYA

Де: вул. Басейна, 2а.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (18 – 355 грн), сашимі (145 – 230 грн), холодні закуски та севіче (134 – 299 грн).

Страви: дім сам з качкою по-пекінськи – 196 грн, сет дім самів – 235 грн, хар гао з тигровими креветками та кораловими грибами – 145 грн, цзяо цзи зі свининою та деревними грибами – 138 грн, сью май з тунцем та зеленою цибулею – 168 грн.

Напої: Mango Sour – 199 грн, ананасовий фреш – 155 грн, американо – 40 грн, Sazerac – 190 грн.

Деталі: ресторан високої азіатської кухні в центрі Києва, лаконічний сучасний інтер’єр, три поверхи, меню розроблено британським шеф-кухарем Реєм Сабіносом, авторські коктейлі з азіатських інгредієнтів від шеф-бармена Євгена Толмачова, кальянна карта, жива музика, dj-сети, запальні вечірки, банкетні пропозиції.

У вишуканому ресторані азіатської кухні KOYA вашу естетичну насолоду доповнять гастрономічною — авторські страви з морських і м’ясних делікатесів припадуть до смаку найдосвідченішим гурманам. Фундамент кухні ресторану — японська та паназійська кухня з нотками латиноамериканської, китайської та корейської гастрономії. В KOYA радимо скуштувати пікантні дім сами з качкою по-пекінськи та оригінальні сью май з тунцем та зеленою цибулею.

Ikigai

Де: вул. Пушкінська, 29.

Бюджет: ₴₴₴. Суші (75 – 205 грн), сашимі (245 – 2595 грн), основні страви (85 – 2345 грн), десерти (85 – 465 грн).

Страви: дім сами: королівський краб – 405 грн, чилійський сібас – 275 грн, креветка – 215 грн, овочеві – 120 грн, курка та креветка – 165 грн, фірмові дім сами з фуа-гра – 285 грн, фірмові «грошові мішечки» зі смаженим морським гребінцем – 210 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись безпосередньо в закладі.

Деталі: ресторан японської кухні, знаходиться в Шевченківському районі Києва при Premier Palace Hotel, сучасний елегантний інтер’єр, кайсекі-сети, дім сам меню, тепан-страви а ля карт, традиційні та сучасні японські страви з морепродуктів, акваріум-меню, акваріум з крабами, лобстерами та устрицями.

Ikigai – ресторан ексклюзивної японської кухні, який знаходиться в готелі Premier Palace Hotel, єдиному діючому готелі з віковою історією в Києві. В закладі ви можете скуштувати страви з авторського меню австралійського шеф-кухаря Джонатана Кертіса. У меню представлені дім сами, суп том ям, каррі з куркою та інші позиції з цікавими інгредієнтами. В Ikigai варто спробувати фірмові дім сами з фуа-гра і «грошові мішечки» зі смаженим морським гребінцем.

Фото: Facebook Meiwei, Kitaika, CHI restaurant, BAO • Modern Chinese Cuisine, KOYA, Ikigai

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi