Де скуштувати стейки у Києві: м'ясні локації для знавців - PostEat

пошук

Де скуштувати стейки у Києві: м'ясні локації для знавців
18-07-2019 0 4192


Де скуштувати стейки у Києві, розповідаємо у новому матеріалі редакції PostEat. Шматок якісної яловичини, ідеально просмажений та доповнений келихом улюбленого напою — давно відомий рецепт ідеальної вечері. Столичні ресторатори всіляко намагаються задовольнити смаки гурманів, пропонуючи страви з високоякісного м’яса. У новому матеріалі розповідаємо, де скуштувати стейки у Києві. Детально про історію та види стейків ми розповідали у нашому матеріалі — почитайте, дуже цікаво.

Sam’s Steak House Prime

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Бульварно-Кудрявська, 3.

Бюджет: ₴₴₴. Закуски до віскі (45–250 грн), салати (175–355 грн), стейки (385–3465 грн), м’ясо take away (85–2885 грн).

Страви: стейк Рібай вологої витримки з української яловичини – 435 грн, стейк Портерхаус сухої витримки з української яловичини – 125 грн/100 г, стейк Тендерлойн prime з американської яловичини – 1525 грн, стейк Нью-Йорк Choice or higher з американської яловичини – 1355 грн.

Напої: Cilantro Virgin Mary – 140 грн, Smoky Bloody Mary – 165 грн, Penicillin – 215 грн.

Деталі: преміальний стейк-хаус, авторський інтер’єр, два поверхи, м’ясо власного дозрівання, яловичина корів породи кобе, кілька зал, м’ясна лавка, бізнес-ланчі по буднях з 12:00 до 16:00, ексклюзивна колекція односолодового віскі, підходить для івентів, дегустаційні вечері, формат take away, резерв столів.

Sam’s Steak House Prime — сучасний технологічний стейк-хаус з одним з найбільших асортиментів стейків у Києві та колекцією ексклюзивного односолодового віскі. В інтер’єрі тему скандинавської дикої природи підкреслили дерев’яними меблями, оригінальними диванами і соляними колонами. На стінах ресторану – декорації у вигляді металевих биків і світильники у формі  бичачих рогів. У закладі представлено кілька різновидів м’яса для стейків: українське сухої та вологої витримки та американське. В Sam’s Steak House Prime гості можуть придбати м’ясо для домашнього приготування.

Goodman Kyiv

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Жилянська, 75 (Eurasia Business Centre).

Бюджет: ₴₴₴. Салати (99–289 грн), основні страви (299–1299 грн), стейки (1399–2299 грн), гранд стейки (349–369 грн/100 г).

Страви: гранд стейк Тібоун – 359 грн/100 г, стейк Шатобріан – 2299 грн, стейк Рібай – 1399 грн, гранд стейк Портерхаус – 369 грн/100 г.

Напої: вино «Поммар. Дюде Надін» – 4169 грн/750 мл, вино «Барбера д’Альба Луціо» – 1269 грн, вино «Пассо Дель Сюд» – 189 грн/200 мл.

Деталі: стейк-хаус, заклад міжнародної мережі з ресторанами в Лондоні та Цюріху, хоспер, рекомендації по вину до стейків від сомельє ресторану, ідеальні умови зберігання м’яса, бізнес-ланчі по буднях з 12:00 до 16:00, страви для дітей, паркінг, резерв столів, доставка, формат take away, м’ясо від кращих світових постачальників.

Goodman — це стейк-хаус однойменної мережі ресторанів, заклади якої працюють також в Лондоні та Цюріху. У Goodman подають класичні стейки з мармурової яловичини, а також стейки з елітної мармурової яловичини кобе. Щоб м’ясо смакувало якнайкраще, його готують в хоспері на деревному вугіллі. Якість страв і високий рівень обслуговування в ресторані Goodman неодноразово були оцінені різними нагородами в сфері HoReCa. В меню закладу представлено безліч видів стейків, особливу увагу радимо звернути на гранд стейки з американської яловичини. До відмінного м’яса в Goodman вам завжди порекомендують відповідне вино.

BEEF meat & wine

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Шота Руставелі, 11.

Бюджет: ₴₴₴. Стартери (90–380 грн), м’ясо (320–990 грн), стейки (390–4250 грн).

Страви: стейк Рібай prime з американської яловичини – 1800 грн/450 г, стейк філе-міньйон з американської яловичини – 1000 грн/180 г, стейк Стріплоін з іспанської яловичини – 1100 грн/450 г, стейк Шатобріан з української яловичини – 700 грн/450 г.

Напої: Fatascia Grillo 2016 – 450 грн/750 мл, Tenuta di Fèlsina I Sistri – 2100 грн/750 мл, Tenuta Sette Ponti Crognolo – 480 грн/150 мл.

Деталі: м’ясний міжнародний ресторан, два поверхи, multi-сuisine, raw bar, сніданки з безлімітною кавою по буднях з 09:00 до 12:00 (у вихідні з 09:00 до 16:00), бізнес-ланчі з 12:00 до 16:00, окрема зала до 50 осіб, Chef’s table, винна і барна карти, сучасний лаконічний інтер’єр, літня тераса, майстер-класи, барні майстер-класи по міксологіі, дитячі майстер-класи, дитяча кімната, паркінг, формат take away.

BEEF meat & wine — відомий столичний ресторан м’ясної кухні, що приймає гостей з 2010 року. Дизайн закладу лаконічний і не відволікає від тонкощів смаку. Родзинкою ресторану є перший в Україні шефський стіл, розташований просто на кухні закладу. Відвідувачі, влаштувавшись за цим столом, можуть спостерігати за роботою ресторану, спілкуватися з шеф-кухарем і куштувати ексклюзивні страви, приготовані лише для них. В меню представлені стейки з американської, іспанської та української яловичини, які готують на чотириметровому відкритому грилі Parrilla і в дров’яній печі — можна замовити порцію м’яса на одного або на кількох гостей.

WHISKY CORNER

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Софіївська, 16.

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (230–890 грн), салати (125-385 грн), закуски до віскі (49–115 грн), стейки (175–450 грн/100 г).

Страви: Клаб стейк – 175 грн/100 г, стейк Портерхаус – 195 грн/100 г, стейк філе-міньйон – 175 грн/100 г, стейк Ковбой – 195 грн/100 г.

Напої: Old fashioned — 200 грн, Sazerac — 220 грн, Clover Club — 220 грн.

Деталі: шотландський дім-ресторан; страви шотландської, англійської та європейської кухонь; більше 750 видів віскі з Шотландії, Ірландії, Японії, Америки, Канади, Франції та Тайваню; великий вибір вин з різних регіонів, дегустації, доставка, резерв столів, тераса, формат take away.

WHISKY CORNER – ресторан шотландської і європейської кухні, де зібрана найбільша колекція віскі в Східній Європі. В закладі представлено близько 750 найменувань віскі з усього світу, а професійні сомельє допоможуть гостям обрати напій для ідеального фудпейрінгу. В меню ресторану ви знайдете стейки сухої витримки та ферментовані у воску. До 28 липня в ресторані WHISKY CORNER триває серія Steak Weekend — щосуботи та неділі в ресторані діють спеціальні пропозиції на стейки.

Стейкхаус

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимирська, 49а.

Бюджет: ₴₴₴. Салати і закуски (122–320 грн), м’ясо на вагу (160–340 грн), страви на грилі (180–420 грн).

Страви: стейк Стріплойн – 160 грн/100 г, стейк Тібоун – 190 грн/100 г, стейк Рібай на кості – 180 грн/100 г, стейк Рібай USA – 340 грн/100 г.

Напої: коктейль Tarta de Sabor – 160 грн, коктейль Tequila Old Fashioned – 220 грн, коктейль Bid Apple – 160 грн.

Деталі: м’ясний ресторан Савви Лібкіна, знаходиться в центрі Києва, європейська кухня з акцентом на м’ясі та вині, відкрита кухня, шеф-м’ясник Костянтин Лайпаков, бізнес-ланчі по буднях з 13:00 до 16:00, дитяче меню, доставка, формат take away, двоярусний зал, унікальний мінімалістичний інтер’єр від архітектора Дениса Беленко.

У концептуальному двоярусному ресторані «Стейкхаус», вхід в який лежить через м’ясну лавку, спеціалізуються на різних м’ясних стравах. Заклад вражає не лише правильно приготованим м’ясом, а й інтер’єром, дизайн якого розробляв архітектор Денис Беленко. Тут ви можете спробувати відмінні стейки, бургери, солоні еклери і випити по коктейлю. Стейки в закладі готують з переважно української яловичини, з американської яловичини готують стейк Рібай.

Oxota NA Ovets

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Воздвиженська, 10Б.

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (95–249 грн), основні страви (199–1390 грн), стейки (445–995 грн).

Страви: стейк Рібай з американської яловичини – 995 грн, стейк Рібай з української яловичини – 445 грн, стейк Ковбой – 575 грн, стейк Портерхаус – 655 грн.

Напої: Moёt&Chandon Brut Imperial – 2800 грн, Cava Zero, Codorniu – 800 грн, Puligny-Montrachet, Louis Jadot – 2950 грн.

Деталі: азійський стейк-хаус, знаходиться на Воздвиженці, один із закладів сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, відкрита кухня з дров’яним робата-грилем, акваріум з живими лобстерами і крабами, сніданки, доставка, тераса, формат take away, устричний і кав’яр бари, винна карта, pets friendly.

Oxota NA Ovets — м’ясний ресторан з азійським акцентом в меню і стильним концептуальним інтер’єром. У меню ви знайдете авторські вишукані страви з морських делікатесів, в яких зберегли автентичну пряність і баланс азійських смаків. У ресторані також подають стейки вологої і сухої витримки з української та американської яловичини, які готують на японському робата-грилі.

Ресторан Argentina Grill

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Маршала Тимошенко, 18; вул. Анни Ахматової, 22; вул. Сагайдачного, 27Б.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (159–399 грн), страви з риби і морепродуктів (149–799 грн), стейки (145–1495 грн).

Страви: стейк Рібай з української яловичини – 185 грн/100 г, стейк Тендерлоін з американської яловичини – 1395 грн/250 г, стейк Тібоун сухої витримки – 165 грн/100 г.

Напої: Desperado – 189 грн, Cigarro Humeante – 189 грн, Mezcal Oscuro – 229 грн.

Деталі: мережа сучасних ресторанів аргентинської кухні, індустріальний інтер’єр в фірмових бирюзово-сірих тонах, аргентинський гриль Parrilla, хоспер, дитяче меню, бізнес-ланчі з 12:00 до 17:00, сніданки з 08:00 до 12:00, винна і коктейльна карти, дитяча кімната, резерв столів.

Argentina Grill — мережа концептуальних м’ясних ресторанів, яка знайомить гостей з особливостями та оригінальними смаками аргентинської кухні. Заклади оформлені в єдиному стилі: в інтер’єрі переважає фірмовий глибокий бірюзовий колір, а в декорі багато зелені. В меню – класичні м’ясні та рибні страви аргентинської кухні, до яких можна замовити коктейль або пляшку аргентинського вина. В окремому asado-меню ресторану Argentina Grill представлені стейки з української та американської яловичини сухої та вологої витримки, які готують на аргентинському грилі parrilla та у хоспері.

Фото: Facebook Sam’s Steak House Prime, Goodman Kyiv, BEEF meat & wine, Ресторан WHISKY CORNER, Стейкхаус, Oxota NA Ovets, Ресторан Argentina Grill

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi