Де святкувати день народження в ресторані Києва: 6 затишних закладів - PostEat

пошук

Де святкувати день народження в ресторані Києва: 6 затишних закладів
17-01-2023 0 705


Де відсвяткувати день народження в ресторані Києва, розповідає редакція PostEat. Дозволити собі маленьке свято з рідними не злочин, адже життя іде та треба хапатись за кожен світлий момент, який дає сили боротись і працювати далі. Ось кілька нових та знайомих закладів Києва, де ви можете зібратись з рідними та близькими, аби відзначити день народження надихаючим спілкуванням та смачними стравами. Не забувайте підтримувати один одного добрим словом та наші титанічні ЗСУ донатами.

HayLoft 2.0

Де: проспект Академіка Глушкова, 1

Бюджет: ₴₴.

Страви: рулетики з цукіні з в’яленими томатами — 175 грн, добірка італійських м’ясних делікатесів — 265 грн, сир камамбер з ягідним соусом — 199 грн, шашлик з курки — 245 грн, мармуровий сом з гарбузовим хлібом — 269 грн.

Деталі: сімейний ресторан, належить до мережі столичних ресторанів Fiji Group Restaurants, знаходиться на ВДНГ, стильний еко-інтер’єр, страви європейської кухні, спеціальні пропозиції, фірмові напівфабрикати, винна карта, авторські коктейлі, дитяча кімната, резерв столів, доставка.

День народження — найкраща нагода, щоб зібрати сім’ю та друзів за одним столом у ресторані HayLoft 2.0 на ВДНГ. Широкий вибір страв на будь-який смак, професійна команда, затишна атмосфера та індивідуальний підхід до кожного свята, а також багато приємних лояльностей, на вибір, для іменинників. Ви можете обрати музичний супровід DJ на 3 години, отримати кешбек 10% на бонусний рахунок або скористатись лояльними умовами по алкоголю. Також на вас чекають гарантовані подарунки від HayLoft 2.0: фірмовий торт в подарунок для іменинника, welcome drink для вас та ваших гостей та подарунок-сюрприз від закладу. Середній чек на святкування дня народження стартує від 600 грн на особу. Також команда закладу розробила готове меню з топових позицій вартістю 7500 грн. Ваш персональний менеджер-координатор розрахує вартість заходу та відповість на всі питання щодо організації дня народження. Телефонуйте +380675014888 аби дізнатись деталі та незабутньо провести своє свято.

Mama Focaccia & Papa Сhacha

Де: вул. Хорива, 1/2Е

Бюджет: ₴₴

Страви: баклажани по-грузинськи з волоським горіхом — 95 грн, карпачо з телятини — 185 грн, фокача з копченою макреллю — 98 грн, піца «Чорізо» — 230 грн, хачапурі по-аджарськи — 175 грн, хінкалі — 32 грн/шт., люля-кебаб з баранини — 225 грн.

Деталі: ресторан грузинської та італійської кухонь, знаходиться на Подолі, тематичний інтер’єр, два поверхи, страви з дровяної печі, підходить для банкетів, винна карта, компліменти від закладу іменинникам, працює щодня з 11:00 до 21:00 

Mama Focaccia & Papa Chacha – справжній грузинський твіст на італійську кухню. Заклад має італійську дров’яну піч, класну команду та затишну атмосферу. Команда ресторану завжди допоможе з організацією свята, аби ви зайвий раз не турбувались ні про що. Ви можете замовити банкет на 20, 30 та 70 осіб – у Mama Focaccia & Papa Chacha є два окремих поверхи та можливість закриття закладу під оренду. На вашому святковому столі буде справжнє різноманіття: долма, тартари, піца, хачапурі та хінкалі, шашлики та люля-кебаб. До страв підберуть цікаві позиції тихих або ігристих італійських та грузинських вин з широкої винної карти. Святковий банкет можна організувати з бюджетом від 700 грн за людину, а всіх іменинників чекає привітання від закладу. Розділити емоції з близькими та насолодитись тепло атмосферою свята можна забронювавши свято в Mama Focaccia & Papa Chacha. Деталі за номером +380502780505.

G.Forte Restaurant

Де: вул. Богдана Хмельницького, 19-21

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: тартар з лосося з соусом кімчі з авокадо та томатами конкассе — 334 грн, салат з ростбіфом та шароном — 187 грн, філе міньон з трюфелем з соусом деміглас — 470 грн, сібас зі смаженою  картоплею та капонатою з томатів — 354 грн.

Деталі: ресторан середземноморської кухні, знаходиться в центрі міста, стильний інтер’єр, моцарела бар, велика винна карта, великий вибір шампанського, резерв столів.

G.Forte — ресторан в центр міста від власників закладів Barvy, Full Bar та Sparks. В меню ресторану майстерно поєднані європейські, українські та азійські гастрономічні техніки. У винній карті представлені всі винні регіони Італії та найпопулярніші регіони Франції. Ви можете провести ваше свято в загальному залі за окремим столом чи обрати окремий просторий зал до 80 гостей (при бронюванні цілого залу є обов’язковий депозит). Деталі уточнюйте за номером +380684850800.

Бістро Пекаря

Де: вул. Тарасівська, 29/50

Бюджет: ₴₴.

Страви: брускети з лососем та руколою — 244 грн, салат з креветками та манго — 388 грн, лазанья з телятиною та соусом чеддер — 292 грн, лосось запечений з мусом із цвітної капусти — 482 грн.

Деталі: мережа сімейних ресторанів, кілька зал, авторські страви італійської та європейської кухонь, страви на аргентинському грилі, домашня паста, свіжа випічка, сніданки, винний бутик, спеціальні банкетні пропозиції, резерв столів.

Мережа сімейних ресторанів «Бістро Пекаря» має локацію у центрі Києва на Тарасівській. Це заклад з італійським характером, аргентинським грилем та українською душею. Площа ресторану складає 180 кв. м, банкетний зал розраховано на 70 гостей. Меню «Бістро Пекаря» складається із закусок, салатів, піци, пасти, а у винній карті зібрані одні з кращих європейських зразків. Авторські страви, широка винна карта та спеціальні банкетні пропозиції — в ресторані зроблять все для того, аби ваш особливий день пройшов якнайкраще. Деталі за телефоном: +380988880028.

Mario Restaurant

Де: вул. Льва Толстого, 14

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: Вітелло Тоннато з арпаджиком та каперсами — 295 грн, брускета з лососем, маскарпоне та каперсами — 250 грн, салат з вугрем — 415 грн, філе сібаса з томатною пассатою та оливками з фокаччею — 395 грн.

Деталі: italian classic restaurant, два поверхи, кілька залів, бренд-шеф Huldrick Plaisent, сніданки, сезонне меню, lounge bar, страви на грилі, hookah terrace, декілька залів, підходить для банкетів, караоке, авторські коктейлі.

Mario Restaurant — це італійський ресторан з багаторічною історією, живою музикою та вечерями від шефа. В закладі поєднали атмосферу класичного ресторану преміум-класу та запальний відпочинок в караоке. На 2-му поверсі ресторану обладнано окремий, спеціальний зал для караоке з власним меню. В ресторані для банкетів є світла зала з окремим санвузлом та входом з вулиці, максимально в ній можуть розташуватись до 30 гостей. Для камерної події пропонують червону залу, розраховану на 6-8 осіб. Деталі за телефоном +380682990909.

OTDOHNULI

Де: вул. Драгоманова, 31; вул. Юрія Шумського, 3А

Бюджет: ₴₴. 

Страви: теплий салат з телятиною та баклажанами — 255 грн, рулетики фаршировані горіховою пастою — 150 грн, запечені гриби з сиром сулугуні — 165 грн, Міні хінкалі з куркою та грибами з соусом шкмерулі — 125 грн, хачапурі із чотирьох видів сиру та в’яленим м’ясом — 395 грн.

Деталі: ресторани грузинської кухні, знаходяться біля міських озер, страви на вугіллі, напої власного приготування, домашні чаї, доставка, take away.

Otdohnuli — ресторани грузинської кухні, які знаходяться на лівому березі міста біля озера Позняки та озера Тельбін. В меню закладу традиційні грузинські страви, 8 видів хачапурі та страви на вугіллі. Це кілька видів соковитого шашлику, люля-кебаб, челогач та рибні страви. Ви можете розташуватись великою або маленькою компанією в затишних окремих будиночках поруч з озером. Деталі за телефонами +380973008833, +380932328484.

Фото: Facebook HayLoft 2.0, Mama Focaccia & Papa Сhacha, G.Forte Restaurant, Бістро Пекаря, Mario Restaurant, OTDOHNULI.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi