Де відсвяткувати 8 березня: святкові програми в закладах Києва - PostEat

пошук

Де відсвяткувати 8 березня: святкові програми в закладах Києва
05-03-2021 0 1677


Де відсвяткувати 8 березня в Києві, розповідає редакція PostEat. До 8 березня багато ресторанів вирішили підготуватися ґрунтовно: підібрали гарних музикантів, придумали нові коктейлі та святкове меню, підготували приємні подарунки та сюрпризи. І якщо ви шукаєте ідеальне місце, щоб відсвяткувати прихід весни, то читайте наш огляд про пропозиції на 8 березня від ресторанів Києва і резервуйте стіл.

Партнер рубрики

INAKSHA — випічка без глютену для тих, хто цінує своє здоров’я. Перша в Україні безглютенова пекарня, яка працює за стандартами безглютенового виробництва.

Gastronom food&wine bar

Де: вул. Володимирська, 61/11

Бюджет: ₴₴. Закуски та салати (139–229 грн), гарячі закуски (116–349 грн), риба та морепродукти (236–1300 грн).

Страви: севіче з сібаса у соусі «Тигрине молоко» – 169 грн, пікантний томатний суп з морепродуктами – 189 грн, салат з пряними креветками, руколою та соусом бальзамік – 229 грн, соте з морепродуктів у тамариндовому соусі – 349 грн, тартар з лосося з мусом авокадо та трюфельною олією – 199 грн, брускета з прошуто крудо, сиром філадельфія та в’яленими томатами – 62 грн, лобстер на грилі – 650 грн.

Деталі: ресторан, контактний винний бар, gastro-лавка, знаходиться в історичному центрі столиці, три формати обслуговування, над меню працював шеф Антон Якимчук, fast smart food, slow smart food, wine & dine, кілька зал, готові страви, українські страви, десерти без цукру, локшина без глютену, винна колекція, резерв столів.

Gastronom food&wine bar — заклад в історичному центрі столиці, який працює в форматі ресторану, контактного винного бару та gastro-лавки. В концепції Gastronom food&wine bar об’єднали три формати обслуговування: fast smart food, де гостям пропонують обрати вже готове меню з вітрини, «Slow Smart food» з вишуканими стравами від шеф-кухаря Антона Якимчука та «Wine & Dine» з відмінною винною колекцією на понад 140 позицій з різних регіонів світу. Для кожного гостя в ресторані будуть підібрані цікаві пейринги зі стравами з основного меню та крафтовими делікатесами. Головний принцип у Gastronom food&wine bar — баланс простої та смачної їжі з келихом вина. 8 березня о 19:00 на гостей чекає виступ учасниці шоу «Голос країни» Анни Аніцой, яка з перших хвилин зачаровує своїм вокалом. Продовження вечора буде проходити під сети DJ SEVERYN, які лунатимуть з 21:00. Зарезервувати столик можна за номером +380960968008.

Буффаліно

Де: вул. Московська, 8; вул. Маршала Тимошенко, 18

Бюджет: ₴₴. Моцарела-бар (42–284 грн), паста і ризото (158–235 грн), м’ясо та птиця (148–335 грн).

Страви: піца «Маргарита» – 138 грн, спагеті карбонара – 158 грн, равіолі з грибами та гарбузовим соусом – 158 грн, брускета з креветками, томатами та запеченим сиром – 142 грн, салат верде з маринованими артишоками та свіжими овочами – 162 грн, дегустаційна тарілка сирів власного виробництва – 284 грн.

Деталі: італійська кафе-сироварня, входить до мережі закладів Tarantino Family, авторські рецепти, стильний інтер’єр, дров’яна піч, власна сироварня, кімната для витримки сирів, сніданки, паста власного виробництва, неаполітанська піца, страви на грилі, хліб власної випічки, сири можна придбати із собою, дитяче меню, винна шафа, велика винна карта, резерв столів.

Кафе-сироварні «Буффаліно» — затишні столичні ресторани з оригінальним інтер’єром. «Буффаліно» — це про родинне тепло, щиру гостинність, особливий затишок та смачну їжу, на якій італійці знаються чи не найкраще. Головний акцент в меню закладів зроблено на домашній італійській кухні. В кожному розділі закусок, салатів, основних страв можна знайти нові цікаві смаки та вже знайому й улюблену італійську класику. 8 березня «Буффаліно» влаштовує свято — неповторну атмосферу забезпечить жива музика з виступом дуету. Також на гостей чекають святкові устричні сети з ігристим по спеціальній ціні та тематичні фотозони з професійним фотографом. Зарезервувати стіл можна за телефонами: +380504684244 (вул. Московська, 8); +380504405433 (вул. Тимошенко, 18).Телефон: +38 (050) 440 54 33

Suluguni

Де: Музейний провулок, 10

Бюджет: ₴₴. Салати (135–225 грн), гарячі страви (135–360 грн), мангал-меню (150–295 грн).

Страви: теплий салат з качиною грудкою та айвою – 225 грн, хачапурі по-мегрельськи з томатом і базиліком – 189 грн, чашушулі – 219 грн, сет міні-хачапурі – 285 грн.

Деталі: ресторан грузинської кухні, вечори-дегустації, винна карта, домашні лимонади, сулугуні-бар, грузинські вина, страви на мангалі, резерв столів, етнічні елементи в інтер’єрі, літня тераса, жива музика.

Suluguni — ресторан грузинської кухні з дивовижним інтер’єром і автентичною кухнею. В інтер’єрі ресторану поєднуються сучасний і автентичний стилі: багато живої зелені, зручні меблі в поєднанні з етнічними елементами декору. У Suluguni представлені страви грузинської кухні, створені з дотриманням традицій грузинської гастрономічної спадщини. 8 бевзня в ресторані створюватимуть атмосферу свята та відпочинку. Улюблені страви від грузинських джигітів, запальні грузинські танці від АССА, гучні тости та чаруючий вокал від Шмагі Тагіашвілі. Резерв столиків за номером +380974484466.

La Fontana

Де: вул. Московська, 31/33

Бюджет: ₴₴. Закуски (85–199 грн), гарячі закуски (145–275 грн), домашня паста (155–385 грн).

Страви: індичка з печі з соусом томато та грушею – 185 грн, брускета з прошуто сан-даніеле – 129 грн, мідії гратен у вершковому соусі – 249 грн, тальоліні з креветками-гриль – 199 грн.

Деталі: італійський ресторан-траторія, знаходиться на Печерську, належить до мережі ресторанів Tarantino Family, фонтан, традиційні страви італійської кухні, сніданки щодня з 11:00 до 15:00, страви на грилі, піца з дров’яної печі, барна та винна карти, літня тераса, дитяча кімната, спеціальні пропозиції, резерв столів.

La Fontana — італійський ресторан-траторія на Печерську у кінотеатрі «Зоряний». Заклад належить до мережі ресторанів Tarantino Family. В меню — традиційні страви італійської кухні та авторські варіації, страви на грилі, піца з дров’яної печі та різноманітна домашня паста. 8 березня з 19:00 на гостей чекатимуть live music для особливого настрою, welcome drink, тематична фотозона та розіграш подарунків. Резерв столів за номером +380504066914.

SANPAOLO

Де: Музейний провулок, 4

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (159–340 грн), салати (175–410 грн), страви з риби і морепродуктів (235–440 грн).

Страви: бебі кальмар з молодою картоплею і лаймовим гелем – 275 грн, крабова котлета по-київськи – 410 грн, рис у тайському стилі з креветками – 235 грн.

Деталі: ресторан в центрі столиці, сучасна європейська кухня, сніданки, паркінг, доставка, літня тераса, формат take away, коктейльна карта, широкий вибір міцного алкоголю і вин, вечори живої музики, хліб власної випічки.

Ресторан сучасної європейської кухні SANPAOLO знаходиться в історичному центрі Києва. У закладі дотримуються концепції натуральності — інтер’єр ресторану виконаний з натурального каменю, дерева і вдало доповнений живими рослинами. День закоханих в ресторані SANPAOLO буде про особливе, особисте та, звичайно, про кохання — на гостей чекають наймелодійніші хіти від чарівної Олени Носалій та приємні весняні сюрпризи. Резерв столів за номером +380674337444.

Ygli Restaurant

Де: вул. Велика Васильківська, 72

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (90–450 грн), казан-мангал (90–255 грн), випічка (30–185 грн).

Страви: бабагануш (запечений баклажан із домашнім йогуртом та часником) – 150 грн, шанкліш (козячий сир із ліванськими спеціями, томатами та зеленою цибулею) – 155 грн, кебаб-бейті з двома видами соусів – 240 грн, піде з рубленою телятиною та овочами – 170 грн.

Деталі: ресторан східних кухонь, знаходиться в центрі міста; страви турецької, грузинської, азербайджанської та узбецької кухонь; дизайнерський інтер’єр від Loft buro, кілька зал, лаунж-зона, літня тераса; страви в казані, на тандирі та на мангалі.

Ресторан Ygli Restaurant привертає гостей цікавою концепцією — в меню представлені кухні різних народів Азії. Інтер’єр для ресторану розробило дизайнерське бюро Loft buro — ігри з освітленням, поєднання класичних деталей інтер’єру зі східними елементами зробили простір ресторану Ygli Restaurant стильним, затишним та комфортним. 8 березня в ресторані влаштовують вечір, сповнений запальними емоціями, дивовижним live vocal та вишуканими стравами. Special guest вечора виконавиця ТО-МА́. Святковий welcome drink —  коктейль Sunset. Резерв столів за номером +380675066477.

Фото: Facebook Gastronom food&wine bar, Буффаліно, Suluguni, La Fontana, SANPAOLO, Ygli Restaurant.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi