Де зустріти Новий рік у Львові: 5 локацій для смачного та веселого святкування - PostEat

пошук

Де зустріти Новий рік у Львові: 5 локацій для смачного та веселого святкування
22-12-2018 0 3457


Заглавная фотография: Ресторація Бачевських — Baczewski Restauracja

Де зустріти Новий рік у Львові, дізнавалась редакція PostEat. Бажаєте зустріти Новий рік у галасливій компанії із запальними танцями та веселощами? Або вам до душі вишукана та спокійна вечеря у колі близьких та знайомих? Ми дізнались, де зустріти Новий рік у Львові весело або камерно, але беззаперечно смачно — обирайте власний сценарій та святкуйте зустріч нового 2019 року із чудовим настроєм!


Голодний Микола

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Стрийська, 352.

Бюджет: ₴₴. Салати (75 – 175 грн), основні страви з м’яса (122 – 230 грн), десерти (65 – 82 грн).

Їжа: тареля печеного м’ясидла – 220 грн, шпинатні млинці з м’ясом птиці – 86 грн, пиріг з бараниною – 150 грн, пструг копчений – 220 грн.

Напої: «Піно Нуар Спіннін Топ» – 510 грн/750 мл, «Каберне Колоніст» – 495 грн/750 мл, «Джемісон» – 85 грн/50 мл, кумпельова зубрівка – 27 грн/50 мл.

Деталі: найбільший у світі ресторан галицької кухні з власною пекарнею, броварнею на території закладу, великим подвір’ям з терасою, дитячим майданчиком, крамничкою та подвійним ставком; дитяче меню, дві бенкетні зали, велика винна карта, щоп’ятниці та на вихідних – камерні концерти; власна крамниця з пивом “Кумпель”, галицькими смаколиками, свіжим хлібом з «Миколиної пекарні» та авторськими сувенірами.

У великому та гостинному ресторані «Голодний Микола» підготували святкову програму на будь-який смак та настрій. Новорічний вечір розпочнеться на подвір’ї ресторану, де гостей будуть частувати галицькими закусками, гарячим глінтвейном та медовухою. У кожному з залів планується своя цікава програма святкування: у залі з озером на першому поверсі до настання Нового року настрій гостей підтримуватиме фольклорно-розважальна програма від гурту «Родинна Капела» та DJ Nikolas — після настання 2019. В урочистій залі на другому поверсі гості зможуть взяти участь в цікавих конкурсах та потанцювати під запальні звуки від гурту LoveStory та DJ Bulba. Камерне та затишне свято біля каміну чекає на гостей малої бенкетної зали під веселі жарти та історії від Миколи Миколайовича та ведучого. За гастрономічні дива на святі окремо для дорослих і малих відповідає шеф-кухар ресторації Оксана Задорожна; до блюд будуть подані фірмові напої закладу. Ціна квитків: зала з озером – 2700 грн, урочиста зала – 3000 грн, мала бенкетна зала – 2500 грн. Початок свята о 22.00.


Ресторація Бачевських — Baczewski Restauracja

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Шевська, 8.

Бюджет: ₴₴₴.  Салати (57 – 165 грн), основні м’ясні страви (128 – 900 грн), десерти (72 – 88 грн).

Їжа: сковорідка м’ясна на компанію – 900 грн, баранина на кісточці – 298 грн, січеник з кролика – 155 грн, пструг запечений – 242 грн.

Напої: грушева наливка – 21 грн/50 мл, настоянка кминова – 21 грн/50 мл, шафранова наливка – 21 грн/50 мл, персикова наливка – 21 грн/50 мл.

Деталі: розміщена в центрі Львова, ресторація належить до спільноти Kumpel’ Group, оранжерея, три поверхи з терасою і верандою, «Бар Бачевських» з авторською коктейльною картою від бренд-бармена Івана Зелика, автентичний інтер’єр початку ХХ століття, авторська подача нової галицької кухні, меню страв із локальних продуктів, єврейське меню, дитяче меню, винна карта, сніданки з 08:00 до 11:00 у форматі безлімітного шведського столу, кабаре.

Новорічна ніч у галицькій ресторації Бачевських буде наповнена особливою атмосферою старого Львова та знаменитих львівських прихованих кнайп. У програмі вечора — вишукана музика арфи та фортепіано, атмосферний виступ гурту «Кварта львівська», святкова дискотека від DJ, лотерея з цінними подарунками від Kumpel’ Group та конкурс на найкраще вбрання. Ціна квитка у залах «Ресторація Бачевських — Baczewski Restauracja»: головний зал «Оранжерея» – 4000 грн, «Жидівська зала» та зала з бальконом – 3200 грн, наливкові зали та Bar Baczewski – 3200 грн. Частуватимуть гостей стравами від шеф-кухаря Олександра Чернишенка та авторськими коктейлями від команди барменів «Bar Baczewski» Івана Зелика та Олега Середницького. Новорічне святкування починається о 20.30 та триватиме до 4:00.


«Атляс» / Atlas

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Площа Ринок, 45.

Бюджет: ₴₴. Закуски (95 – 195 грн), салати (75 – 175 грн), основні страви (85 – 455 грн), десерти (30 – 125 грн).

Їжа (страви з новорічного меню): печеня з баранини, качина грудка с яблучним пюре, бігос, лісові грибочки у глечику з тіста.

Напої: ігристе вино, біле сухе вино, горілка, лимонад, узвар.

Деталі: розміщений у центрі Львова, страви української, польської, австрійської кухні, ранні сніданки з 08:00 до 12:00, 5 залів, літня тераса, концептуальний інтер’єр, працює до 00:00 щодня.

«Атляс / Atlas» є артистичною кнайпою у самому серці Львова з великою історією, інтер’єр якої розповідає про багато століть життя старовинного міста. Цьогоріч у закладі вирішили не перевантажувати новорічну ніч розвагами, адже багато цікавих та веселих атракцій планується поруч із закладом на головній площі міста. Тож у «Атляс» / Atlas відбується суто святкова новорічна вечеря, особливе меню для якої підготував шеф-кухар Іван Візний. Вартість вечері 1500 грн з особи.


Mon Chef Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Городоцька, 15.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (195 – 295 грн), основні страви (225 – 455 грн), десерти (40 – 145 грн).

Їжа: севіче з тунуця та авокадо – 235 грн, фуа-гра з яблуками – 485 грн, ніжка ягняти з соусом деміглас – 455 грн, філе лосося з овочами – 385 грн.

Напої: мохіто – 145 грн, імбирний лічі – 115 грн, «Шато Мезон Бланш» – 990 грн/750 мл, «Резерва Кюне Ріоха» – 1490 грн/750 мл.

Деталі: м’ясний ресторан у центрі міста, знаходиться на другому поверсі готелю Astoria, вишуканий інтер’єр, відмінний сервіс, фіналіст національної премії СІЛЬ 2017 у номінації «Найкращий м’ясний ресторан», гастрономічні вечері, стейки з української та американської яловичини, резерв столів.

Вишукано зустріти наступаючий 2019 рік запрошують до ресторану готелю Astoria — Mon Chef Restaurant. У новорічну ніч на вас чекатиме витончене меню від шеф-кухаря Ігоря Гериліва, дует саксофоніста та співачки Lovelysax & R’oksana, запальні танці з Dj Machitas та святкова лотерея. Вартість новорічної вечері – 3900 грн. Дітям до 6 років – безкоштовно Дітям від 6 до 12 років – надається знижка 50% від загальної вартості. Гостям готелю надається знижка 10% на святкування в ресторані.


Zeppelin / Цепелін

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Чорновола, 59.

Бюджет: ₴₴. Салати (79 – 215 грн), основні страви (79 – 330 грн), десерти (31 – 73 грн).

Їжа (страви з новорічного меню): курка галантин під грибним соусом, свиний рулет з паровими овочами та соусом блю чіз, печінкові роли, салат з карамелізованим яблуком та сиром дор блю.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: авторські страви української та європейської кухні, простора зала, підходить для бенкетів та сімейних святкувань, готові бенкетні пропозиції, бізнес-ланчі у будні дні з 12:30 до 16:00, фірмові страви з м’яса та риби, стейки, шоу-презентація фірмових страв, резерв столів.

У сімейному ресторані «Цепелін» 2019 рік планують зустрічати вечіркою у стилі Чікаго 30-х років. Для особливої ночі у закладі розробили святкове меню та цікаву розважальну програму: безліч конкурсів та призів, новорічний аукціон, приємні сюрпризи, інтелектуальні перестрілки та конфеті-шоу. Супроводжувати веселощі буде жива музика та DJ. Вартість новорічного свята – 2200 грн з особи.


Фото: Facebook Голодний Микола, Ресторація Бачевських — Baczewski Restauracja, «Атляс» / Atlas, Mon Chef Restaurant, Zeppelin / Цепелін

Читайте также:

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi