пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Не знаєте, де святкувати День народження в Києві? Редакція PostEat вже підготувала для вас відповіді. Грузинська кухня ідеально підходить для святкувань — щедрі порції, багато смаків і особлива атмосфера гостинності. У Києві є чимало ресторанів, де можна відзначити день народження у справжньому грузинському стилі. Тут подають хачапурі, шашлик, вино та інші традиційні страви, а тепла атмосфера робить свято ще приємнішим. У цій добірці зібрали ресторани грузинської кухні в Києві, які знаються на ідеальному святкуванні особливих подій.
Patio | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вулиця Оноре де Бальзака, 7а
Години роботи: щодня 11:00–22:00
Дещо з меню: теплий салат з телятиною та баклажаном — 339 грн, рулетики з баклажану та горіхової пасти — 239 грн, запечені печериці з сиром — 195 грн, хачапурі з лисичками, білими грибами та трюфельною пастою — 499 грн, шашлик курячий в апельсиновому маринаді — 350 грн.
Деталі: PATIO – затишний грузинський ресторан з внутрішнім зеленим двориком на лівому березі Києва. У ресторані представлені як традиційні грузинські страви, так і європейська кухня, приправлена ноткою Грузії. В PATIO є банкетні зали на будь-яку кількість гостей: величезне шатро на 120 осіб зі сценою, зала на 80 гостей на 1-му поверсі з окремим виходом на вулицю; камінна зала на 30 гостей для затишних камерних подій. А також зали на 18, 12 та 8 гостей і окремий будиночок до 26 гостей для тих, хто хоче зібрати лише найрідніших. Іменинників чекає знижка 10% на святкування.
Dediko | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: проспект Лобановського, 6А
Години роботи: щодня 10:00-22:00
Дещо з меню: дегустаційний сет хінкалі — 324 грн, фірмовий салат Дедіко — 295 грн, долма — 245 грн, хачапурі з фореллю та крем-сиром — 285 грн, скумбрія запечена в хоспері — 345 грн, курка в горіхово-грибному соусі — 435 грн.
Деталі: У ресторані Dediko, де панує атмосфера теплого грузинського дому, іменинники можуть відсвяткувати свій день народження, принісши улюблені напої, адже cork fee тут зовсім не стягується. А на додачу, кожен іменинник отримає в подарунок ніжний, мов хмаринка, Баскський чізкейк, що тане в роті. Dediko пропонує чотири зали, кожен з яких має свою неповторну ауру, від затишних куточків для невеличких компаній до просторих залів для великих святкувань. Тут готують не просто страви, а кулінарні шедеври, що відображають багатство традиційної грузинської кухні, а також авторські страви, що здивують навіть найвибагливіших гурманів.
За бажанням, ресторан допоможе перетворити свято на незабутню подію, організувавши все, від ведучого та діджея до живої музики та тематичної вечірки. Зручна парковка дозволить гостям безтурботно насолоджуватися святом. Спеціальна пропозиція діє у день народження та протягом семи днів після нього, тож ви зможете обрати ідеальний момент для вашого особливого свята.
Чачапурі | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: бульвар Тараса Шевченка, 36-А; вулиця Ахматової, 30
Години роботи: щодня 11:00-22:00
Дещо з меню: баклажани по–грузинськи — 265 грн, аджарулі зі страчателою та трюфельною олією — 375 грн, хачапурі з карамелізованою сливою та трьома видами сирів — 295 грн, томатна долма — 265 грн, асорті кебабів — 1400 грн.
Деталі: Ресторани «Чачапурі» називають себе «офіційним представництвом грузинської кухні в Україні». В місті є дві локації — в центрі та на Позняках. В ресторані шанують грузинські традиції гостинності та готують автентичні страви — у справжній печі-тандирі випікають лаваш та готують м’ясо. У меню «Чачапурі» ви знайдете 4 видів хінкалі, зокрема зі страчателою та з вершковим кроликом, та понад десять видів хачапурі — варто звернути увагу на новинки з карамелізованою сливою та трьома видами сирів, а також на хачапурі з жульєном.
Мацоні | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: бульвар Ігоря Шамо, 1/5
Години роботи: щодня з 12:00 до 22:00
Дещо з меню: сациві з куркою — 215 грн, баклажанові рулетики з горіховою пастою — 225 грн, салат старий Тбілісі — 265 грн, хінкалі калакурі смажені з соусом «мацоні» — 245 грн, сінорі по-аджарські — 265 грн.
Деталі: У «Мацоні» будь-яке застілля перетворюється на справжнє грузинське свято, де панує атмосфера щирої гостинності. Тут готують традиційні страви з любов’ю, подаючи соковиті хінкалі, хрустке хачапурі та ароматне м’ясо з мангалу. Щедро накритий стіл з різноманітними грузинськими соусами та закусками робить цей ресторан ідеальним місцем для великої компанії.
Іменинникам «Мацоні» дарує особливий подарунок – знижку на меню кухні, яка діє не лише в день народження, а й протягом шести днів після нього. Також тут можна скористатися послугою cork fee, а середній чек на людину становить від 1000 гривень. «Мацоні» – це місце, де можна відсвяткувати особливу подію в душевній атмосфері, залишаючи незабутні спогади.
Хінкалі Rooms | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вулиця Кониського, 82
Години роботи: щодня 11:00-22:00
Дещо з меню: хачапурі по аджарськи телятина — 255 грн, традиційний салат з горіховою пастою — 159 грн, мцвадіс оджахурі — 229 грн, люля кебаб з сиром сулугуні — 205 грн, м’ясний сет — 735 грн/1 кг.
Деталі: «Хінкалі Rooms» — це затишний ресторан грузинської кухні в центрі Києва. Заклад зберігає автентичні рецепти класничних грузинських страв. Головний акцент — зрозумілість страв за прийнятними цінами та середнім ціновим сегментом. Хінкалі Rooms мають широкий вибір страв, а саме 6 видів хінкалі, 3 види хачапурі та ще більше випічки та мангал. Якщо ви полюбляєте гострі страви, ідеальний вибір — це харчо та чашашулі, але якщо любите лагідні м’ясні страви, то ніжне курча по-чмерульски та будь-який салат – ідеальний вибір. Іменинників чекає знижка 10% на меню кухні.
Такахулі | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вулиця Велика Васильківська, 112
Години роботи: щодня 11:00-22:00
Дещо з меню: долма з бараниною — 270 грн, хачапурі з креветками Том-Ям — 355 грн, мініхінкалі в соусі чкмерулі — 165 грн, люля-кебаб телятина з пітою — 375 грн.
Деталі: У «Такахулі» грузинські традиції переплітаються з сучасними кулінарними тенденціями, створюючи неповторний смаковий досвід. Тут можна скуштувати автентичні страви в оновленому форматі, відчувши дух Грузії в кожній деталі. Концепція необістро поєднує невимушену атмосферу з високою якістю кухні, де comfort food – зрозуміла та традиційна грузинська їжа – подається в сучасному інтер’єрі. У меню ви знайдете класичні та авторські хачапурі, соковиті хінкалі, різноманітні закуски, ароматні м’ясні страви та шашлик, що готується на вугіллі. Імениннику дарують знижку 20% на святкування впродовж семи днів з дня народження.
Головна фото: Nadin Sh
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi