День Святого Миколая в ресторанах Києва: казкові пряники, майстер-класи та веселощі - PostEat

пошук

День Святого Миколая в ресторанах Києва: казкові пряники, майстер-класи та веселощі
16-12-2021 0 2569


Де святкувати День Святого Миколая в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. 19 грудня кожна дитина з надією зазирає вранці під подушку, щоб знайти свій подарунок від Святого Миколая. Зробити це свято незабутнім для дитини зовсім не складно — багато закладів Києва запрошують до себе на святкування всією сім’єю. Розповідаємо, де цьогоріч для малечі приготували розважальні програми, майстер-класи, смаколики та подарунки.

Taverna

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 4

Бюджет: ₴₴.

Страви: аліфес плато (дзадзикі, тірокафтері, тарамасалата) з пітою – 145 грн, рулетики з баклажанів — 126 грн, халумі схарас (сир халумі на грилі) – 95 грн, мусака – 145 грн, гірос – 118 грн, сувлаки для дружної компанії – 555 грн, баклава – 92 грн.

Деталі: сімейна таверна на Русанівці, грецька кухня, рибна вітрина, відкритий мангал, фермерські сири з Греції, великий вибір морепродуктів, резерв столів, жива музика, дитяче меню, доставка, винна карта, формат take away.

Сімейний ресторан грецької кухні Taverna вже не перший рік є улюбленою родинною локацією напроти мальовничої Русанівської набержної. Тут наслідують щирість та щедрість грецького застілля, на якому завжди багато смачних страв середземноморської кухні. 19 грудня в ресторані Taverna чекають на всю родину, щоб смачно та цікаво провести День Святого Миколая. В неділю о 14:00 розпочнеться дитячий кулінарний майстер-клас «Пряникова хатинка», на якому малеча буде майструвати пряникову хатинку та розмалює її зимовими візерунками. А після кулінарних завдань о 15:00 до дітей завітає св. Миколай зі своєю онучкою — робимо святкові фото з нашим фотографом та пишемо новорічний лист с побажаннями. День Святого Миколая в ресторані Taverna — чудова нагода подарувати дитині незабутні враження, нових друзів та святковий настрій. Вартість участі у кулінарному майстер-класі — 150 грн. Для участі у майстер-класі необхідний попередній запис за телефоном +380952806633.

Бelkin

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Перемоги, 40 (парк імені Пушкіна)

Бюджет: ₴₴.

Страви: зелений салат з цукіні, яблуком та горіховим соусом – 189 грн, маринована макрель з картоплею конфі – 395 грн, качина грудка з морквяним кремом – 460 грн, курячий суп з тортеліні – 210 грн, піці з томатами та підкопченим шовдарем – 320 грн.

Деталі: сімейний ресторан, знаходиться у парку Пушкіна, дизайнерський інтер’єр, локальні продукти, дров’яна піч і відкритий мангал, власна кондитерська, дитяча зона,

«Бelkin» — сімейний ресторан у парку Пушкіна з атмосферою заміського відпочинку в межах міста для всієї родин. Простора територія, дитяча зона, власна кондитерська на чолі з десертним шефом, дров’яна піч і відкритий мангал. В інтер’єрі використані натуральні матеріали, а багатьом речам надано друге життя. Це гарне місце для просторого сімейного ресторану із сучасною європейською кухнею з сезонних і локальних продуктів. 19 грудня відбудеться казка від Святого Миколая для наймолодших гостей Бelkin — о 15:00 малечу зустрінуть Святий Миколай та його чарівні ельфи. Також буде аквагрим, кулінарний майстер-клас, дискотека з мильними бульбашками та паперове шоу для дітей. Вхід вільний для гостей ресторану.

Vino e Cucina. Ristorante/Enoteсa

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Січових Стрільців, 82

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: салат з індичкою та капустою кейл – 372 грн, брускета із печеним перцем та козячим сиром – 217 грн, пюре з артишоків із гречаними грінками – 295 грн, кальмари в легкому соусі з томатів fresca. – 398 грн, равіолі з кроликом – 325 грн.

Деталі: італійський ресторан із власною енотекою, відзначеною Wine Spectator; заклад сім’ї ресторанів La Famiglia, три поверхи, дров’яна піч, страви з органічних продуктів, сніданки, резерв столів, доставка, сезонне меню, kids friendly, хлібна лавка, формат take away, тераса, вечори живої музики, вина за цінами бутика.

Vino e Cucina. Ristorante/Enoteсa — ресторан італійської кухні з власної енотекою. В меню представлені три види моцарели, хліб власної випічки, вишукані закуски, різноманіття домашньої пасти та ризото і понад десять видів піци. Дитячий новорічний бранч в ресторані відбудеться 18 та 19 грудня з 11:00 до 18:00 — неповторна атмосфера новорічної казки, спеціальне святкове меню та активності для молодших гостей. У програмі розваг: майстер-клас із приготування морозного мила та розпису новорічних іграшок, новорічні привітання від Санти та Ельфів. Подарунки — для кожного, вартість квитка — 700 грн. Бронювання за телефоном +380444991413. 

Причал    

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Набережне шосе, 11

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: брускета з ростбіфом – 220 грн, салат з рапанами, солодким перцем, огірком – 295 грн, міні-чебуреки з телятиною і свининою – 150 грн, легкий овочевий суп з яйцем – 245 грн, дорадо запечена з ароматними травами в солі – 125 грн/100 г.

Деталі: ресторан на воді, літня тераса з видом на Дніпро, дитяча кімната, дитяче меню, свіжі риба та морепродукти, страви Азії, суші та роли, страви на вугіллі, відкрита кухня, різноманітна винна карта, авторські коктейлі та лимонади, барна карта, резерв столів.

«Причал» — це сімейний ресторан на Дніпрі в Наводницькому парку, з якого відкривається захоплюючий краєвид на річку. Меню складається із страв азійської, японської, європейської та авторської кухонь з акцентом на рибі та свіжих морепродуктах. День Святого Миколая в ресторані «Причал» — це про сімейні традиції проводити день весело всією родиною. На свято завітає Святий Миколай та привітає малечу зі святом. На наймолодших чекає розважальна програма: святкова анімація улюблених героїв, конкурси та майстер-клас з розмальовки новорічних картин піском, подарунки від Святого Миколая, грандіозне шоу мильних бульбашок. Початок 19 грудня о 15:00, безкоштовно для гостей ресторану. Бронювання столу за телефоном +380503831212.

Кафе-сироварня Мацоні

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: бульвар Ігоря Шамо, 1/5

Бюджет: ₴₴. 

Страви: баклажанові рулетики з горіхами — 125 грн, салат з куркою гриль та анчоусною заправкою — 158 грн, хінкалі зі шпинатом та грибами — 92 грн, тушкована телятина в винному соусі — 235 грн.

Деталі: грузинське кафе-сироварня, стильний інтер’єр, сири для хачапурі готують в ресторані, чача і настойки, дитяча кімната з нянею, доставка, тераса, резерв столів.

Грузинський ресторан «Мацоні» знаходиться в мальовничому масиві Русанівка і славиться своєю сироварнею. Сири для «Мацоні» виготовляються з відбірного фермерського молока. У «Мацоні» відкрита кухня, і гості можуть спостерігати, як кухарі майстерно готують національні страви Грузії на тандирі, мангалі і в дров’яній печі. Столик можна зарезервувати на відкритій веранді та насолоджуватись прохолодним літнім вечором. «Мацоні» разом зі святим Миколаєм готують подарунки для діток — 19 грудня о 15:00 — розпис пряників, о17:00 — привітання від особливого Гостя, о 19:00 — жива музика. Бронюйте столик заздалегідь за номером +380501082838.

Koncha Zaspa Park

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Столичне шосе, 275

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: грузинські сири з трьома видами томатів, селерою, травами та пастою з грецьких горіхів – 395 грн, брускета з фетою, тархуном, чері та в’яленими томатами – 190 грн, якіторі мікс з куркою, лососем та креветками – 215 грн, каре теляти з гострим томатним та горіховим по-аджарськи соусами – 165 грн/100 г.

Деталі: заміський комплекс, ресторан європейської кухні, страви від шефа, спа-комплекс, можливість замовити масаж, кілька видів саун, процедура «пивна бочка», «трав’яна бочка», SPA-меню, допомога в організації весілля.

20 хвилин від Києва — і ви опиняєтесь у центральному парку Кончі-Заспи. Серед мальовничих пейзажів тут розташований ресторанно-готельний комплекс «KNZS» — затишні та комфортабельні номери готелю, сучасний ресторан з вишуканою кухнею, заснованою на кращих рецептах європейського і українського кулінарного мистецтва. 19 грудня о 13:00 чекають діток разом з батьками на День Святого Миколая в KONCHA ZASPA (KNZS-residence). В програмі майстер-клас з приготування імбирного печива, перегляд фільму «Один вдома» на великому екрані та, звісно ж, подарунки від Святого Миколая. Вхід безкоштовний за попереднім бронюванням. Деталі за телефоном +380668301438.

Фото: Facebook Taverna, Бelkin, Vino e Cucina. Ristorante/Enoteсa, Причал, Кафе-сироварня Мацоні, Koncha Zaspa Park.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi