День святого Миколая в ресторанах Києва: захоплюючі ігри та солодкі подарунки - PostEat

пошук

День святого Миколая в ресторанах Києва: захоплюючі ігри та солодкі подарунки
13-12-2019 0 1337


В ніч з 18 на 19 грудня всі діти чекають в гості святого Миколая, який обов’язково покладе під подушки солодощі та подарунки. Зробити це свято незабутнім для дитини зовсім не складно — багато закладів Києва запрошують до себе на святкування всією сім’єю. Редакція PostEat розповідає, де для маленьких гостей приготували розважальні програми, конкурси, майстер-класи, подарунки та смаколики.

Vino e Cucina. Ristorante/Enoteсa

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Січових Стрільців, 82

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (197–497 грн), домашня паста і ризото (189–397 грн), піца (109–377 грн).

Страви (з дитячого меню): бульйон з курячими польпете – 87 грн, морквяно-гарбузовий крем-суп – 69 грн, свіжий шпинат з авокадо і броколі – 126 грн, рибні фрикадельки з дорадо з картопляним пюре – 145 грн, фарфале з кроликом – 185 грн, солодка закрита піца «Кальцоне» з шоколадом, фруктами та фундуком – 145 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: заклад сім’ї ресторанів La Famiglia, італійський ресторан з власною енотекою, відзначеною 2 келихами Wine Spectator, триповерховий ресторан, дров’яна піч, страви з органічних продуктів, сніданки, резерв столів, доставка, сезонне меню, kids friendly, хлібна лавка, формат take away, тераса, вечори живої музики, вина за цінами бутика.

Vino e Cucina. Ristorante/Enoteсa — ресторан італійської кухні з власної енотекою. Заклад є втіленням головних сімейних італійських традицій, створюючи особливий комфорт для кожного гостя. 19 грудня у ресторані розпочнеться зимова казка — святий Миколай влаштовує диво-вечір з подарунками. На малечу чекає майстер-клас «Ялинка моєї мрії», новорічний флешмоб Jingle Bells, феєричне відкриття поштової скриньки і щирі вітання святого Миколая. Також діти будуть власноруч робити оформлення листівки для Діда Мороза та візьмуть участь у майстер-класі з приготування піци-ялинки, ice roll та молочних коктейлів. Завершить дивовижне дійство святкова дискотека. Початок свята о 18:00.

Forrest Club

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Мінський, 20а

Бюджет: ₴₴₴. Салати (145–324 грн), гарячі закуски (195–378 грн), м’ясо на вугіллі (116–388 грн).

Страви (з дитячого меню): борщ з куркою і сметаною – 86 грн, омлет з куркою – 89 грн, кольорові пельмені зі сметаною – 106 грн, різнокольорові спагеті з куркою – 117 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан з власним озером, банкетне і дитяче меню, винна карта, винна шафа, поради сомельє при ресторані, шоу-подачі, сезонні пропозиції в меню, дитячі розважальні програми й майстер-класи, тандир, відкритий гриль, альтанки й тераси, знаходиться в межах міста, жива музика.

Forrest Club — сімейний ресторан заміського формату. Комплекс розрахований на 250 гостей, на території є мальовниче озеро, над яким у вечірній час запалюють різнокольорові гірлянди. 19 грудня на День святого Миколая в ресторані відбудеться квест Хроніки Нарнії — юним учасникам потрібно буде повторити цю місію: пройти крізь шафу, навчитись стріляти з луків, оживити льодяні статуї, покататись на санях, придумати морозиво та багато інших неймовірних пригод. Початок розважальної програми о 18:00.

Dellini

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Ревуцького, 2

Бюджет: ₴₴. Салати (108–328 грн), гарячі закуски (128–237 грн), хоспер-меню (89–228 грн/100 г), десерти (58–236 грн).

Страви (з дитячого меню): макарони з сиром моцарела – 75 грн, польпете з індички з картопляним пюре – 128 грн, бургер з індичкою – 148 грн, печене яблуко з горіхами в карамелі – 58 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: затишний ресторан на березі озера Сонячне, інтернаціональна кухня, шеф-кухар Микола Карпенко, устриці, хоспер-меню, паста власного виробництва, сніданки кожен день з 11:00 до 16:00, дитяче меню, змістовні коктейльна і винна карти, кальян, резерв столів.

Dellini — ресторан інтернаціональної кухні з авторськими стравами, розташований на Харківському масиві біля красивого озера Сонячне. Крізь панорамні вікна відкривається мальовничий вид на озеро. Велике свято для дітей і дорослих в Dellini Music Hall заплановано на День святого Миколая: ляльковий театр від професійних акторів, майстер-клас від шеф-кухаря ресторану Dellini Миколи Карпенка, Дід Мороз. Початок о 18:00, вхід безкоштовний (депозит з дорослого і дитини 300 грн).

Баклажан

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: бул. Шевченко, 35.

Бюджет: ₴₴. Закуски (88–316 грн), салати (136–235 грн), тандир (144–352 грн), гарячі страви (180–325 грн).

Страви: паштет з курятини з малиною та грінками – 154 грн, салат з хрустким баклажаном та куркою – 168 грн, чашушулі – 157 грн, курча тапака – 280 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан кавказької і узбецької кухні, затишні банкетні і vip-зали, різноманітне меню, великий вибір алкоголю, страви на мангалі, камін в центрі просторого залу, жива музика.

Ресторан «Баклажан» — місце, де переплітаються гастрономічні традиції Кавказу та Середньої Азії і подаються «під соусом» щирої гостинності. 19 грудня до ресторану завітає справжній святий Миколай та його помічник, які підготували різноманітні активності для малечі: цікаву вікторину, справжнє наукове шоу, захоплюючі ігри, конкурси та солодкі подарунки від ресторану. Маленькі гості напишуть листи святому Миколаю та отримають фотографії на пам’ять. Початок свята о 18:00.

Руккола

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Хрещатик, 24

Бюджет: ₴₴. Салати (95–179 грн), піца (105–265 грн), основні страви (149–278 грн), десерти (39–98 грн).

Страви (з дитячого меню): сирні палички – 79 грн, піца з шинкою – 97 грн, курячі котлети – 76 грн, спагеті з томатами та шинкою – 69 грн, курячий бульйон з фрикадельками – 69 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: мережа сімейних кафе італійської кухні, належить до мережі ресторанів TARANTINO family, сніданки, страви на грилі, авторські сири, літня тераса, дитячі кімната і меню, винна карта, резерв столів, доставка.

Мережа італійських кафе для друзів «Руккола» увібрала в себе кращі кулінарні традиції Італії — в ресторанах готують неаполітанську піцу з дров’яної печі, домашню пасту, салати, сири, до яких завжди підберуть найкращі вина з різних куточків Італії. 19 грудня в ресторані на Хрещатику відбудеться казковий майстер-клас по виготовленню різдвяного імбирного печива. Участь безкоштовна за попереднім записом, початок о 19:00.

Фото: Facebook Vino e Cucina. Ristorante/Enoteсa, Forrest Club, Dellini, Баклажан, Руккола

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi