пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Десерти в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Десерт — апогей будь-якого вечора та урочистості. Проте іноді гостей ресторану цікавить не тільки смак оригінальних страв, а й можливість зробити гарне фото для свого Instagram-профілю. Де скуштувати десерти, варті вашого Instagram, розповімо у нашому огляді.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Мазепи, 6
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: малабі Rose – 347 грн, шоколадне кремю – 347 грн.
Деталі: ресторан сучасної близькосхідної кухні, знаходиться недалеко від Арсенальної площі, дизайн інтер’єру YOD Design, бренд-шеф Меїр Адоні, авторський підхід до страв, кілька поверхів, контактний бар, велика винна карта, авторські коктейлі, вечірки, обов’язковий попередній резерв столів.
It’s Samna — ресторан сучасної близькосхідної кухні, який знаходиться у старовинній пам’ятці архітектури будинку-садибі Іпсіланті недалеко від Арсенальної площі. За кухню відповідає досвідчений шеф-кухар Меїр Адоні, який запускав ресторани у Нью-Йорку, Тель-Авіві, Берліні, Барселоні. Його кухня — це синергія Марокко, Лівану, Ємену, традиції Катару та Ізраїлю в його сучасній інтерпретації. В меню ви знайдете десерт Earth: мус із халви, шоколадні камені з кардамоном, гриби з шоколаду, крамбл з бобами тонка, айва, чіпси з топінамбуру, грибна пудра, ванільне морозиво.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Ярославів Вал, 20; вул. Нижній Вал, 19/21; вул. Хрещатик, 38 (ЦУМ)
Бюджет: ₴₴.
Страви: чізкейк лохина-саусеп – 187 грн, «Спалах» – 185 грн, «Пандора» – 175 грн, «АЛЬФОНСО» – 192 грн, Plum – 165 грн.
Деталі: мережа кондитерських, цукерки ручної роботи, великий вибір авторських десертів, повноцінне меню, сніданки, доставка, формат take away, домашнє морозиво, коктейльна і барна карти, сезонне меню, веган-меню.
HONEY — мережа кафе-кондитерських де подають ранні сніданки, випічку та морозиво. Крім сніданків і страв, в основному меню представлена і карта десертів, в якій ви знайдете еклери, макарони, морозиво і тістечка. Серед різноманіття авторських десертів ви знайдете «Пандору» — ніжний фундучний мус на карамелізованому шоколаді, кисленьке смородинове кюлі в капсулі зі сметанного мусу та хрусткий горіховий бісквіт у шоколаді Танзанія.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Московська, 44
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: суфле, ягідний соус, морозиво – 330 грн, яблучний тарт татен, карамельний соус – 220 грн, еклер солоний шоколад – 230 грн.
Деталі: ресторан французької кухні, проєкт Bulldozer Group, шеф-кухар Сергій Савенко, авторські страви, шеф-бармен мережі Олег Якобенко, сніданки, страви на грилі, авторські коктейлі, літня тераса, резерв столів.
Фото з десертами розлітаються соцмережами, як світлини з тижня моди у Парижі. Солодкі страви, естетика яких змушує поділитися світлинами у соцмережах, зібрані у меню ресторану із французьким шармом Frou Frou. Найвідомішим десертом та рекордсменом з представлень у сторіс стало суфле. Суфле рекомендують замовляти на початку трапези, адже на приготування необхідно щонайменше 40 хвилин. Подають, ефектно розрізавши суфле у центрі та заповнивши розріз ягідним соусом. Серед класичних десертів з неординарною подачею виокремлюють тарт татен, який подається у розібраному вигляді, а також 30-сантиметровий шоколадний еклер з маскарпоне, який прикрашає суспільне золото.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Басейна, 1/2
Бюджет: ₴₴.
Страви: асорті міні-десертів – 180 грн, медовик із пряженим кремом, сметанним морозивом і медовою крихтою – 240 грн, баскський чизкейк зі сливово-ревневним кюлі – 220 грн, шоколадний тарт-суфле із трюфелем і малиновим сорбетом – 220 грн.
Деталі: ресторан, знаходиться на Бессарабці, проєкт рестораторів Дмитра Заходякіна та Аліни Косічкіної, авторський інтер’єр — Наталія Білоногова, два поверхи, 200 посадкових місць, барна карта, колекція японських чаїв, резерв столів.
«Редкая птица» — авторський проєкт рестораторів Дмитра Заходякіна та Аліни Косічкіної, який знаходиться на Бессарабці. В ресторані два поверхи, на кожному з яких можуть розташуватись до 100 гостей. Серед різноманіття десертів — шоколадний тарт-суфле із трюфелем і малиновим сорбетом, баскський чизкейк зі сливово-ревневним кюлі, а щоб познайомитись із солодким, можна замовити асорті міні-десертів.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Межигірська, 63
Бюджет: ₴₴.
Страви: Намелачна Павлова – 190 грн, наполеон із запеченою грушею – 185 грн, еклер із дитинства – 55 грн, дульсе де лече ванільний – 140 грн, Намелачний мільфей на двох – 250 грн.
Деталі: кафе-кондитерська на Подолі, інтер’єр у рожевих кольорах, кондитерська студія, десерти та випічка, сніданки, доставка.
Кафе-кондитерська Namelaka від Марини Гусак і Єлизавети Глотової працює біля станції метро «Тараса Шевченка. Приміщення кондитерської оформили в інстаграмних ніжно-рожевих відтінках, інтер’єр доповнюють тематичними фотозонами. Меню закладу складається з сніданків, випічки та десертів, кожен з яких вирізняється цікавим дизайном та смаковими рішеннями.
Головна фото: It’s Samna
Фото: Facebook It’s Samna, HONEY. Кафе-кондитерська, Frou Frou, Редкая Птица, NAMELAKA.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi