Діловий ланч у закладах Києва: 6 ресторанів у центрі міста - PostEat

пошук

Діловий ланч у закладах Києва: 6 ресторанів у центрі міста
15-09-2021 0 2006


Редакція PostEat дізнавалась, де провести діловий ланч у закладах Києва. Якщо ви саме шукаєте ідеальну локацію для обіду з колегами чи діловими партнерами, наш огляд стане в нагоді. Ми підібрали для вас різноманітні київські заклади з цікавими концепціями та різноманітними кухнями, аби ви обрали заклад до душі.

Gastronom food&wine bar

Де: вул. Володимирська, 61/11

Бюджет: ₴₴.

Страви (з меню ланчів): салати: салат домашній зі свіжими овочами, сиром фета та ароматним маслом; салат цезар з курячим філе та яйцем пашот; перші страви: окрошка з шинкою на кефірі, курячий бульйон з локшиною та перепелиним яйцем, червоний борщ з півнем; основні страви: котлета з індички та овочевим міксом, котлета з судака та картопляним пюре, бефстроганов з картопляним пюре, паста карбонара з яєчним жовтком та пармезаном.

Деталі: ресторан, контактний винний бар, gastro-лавка, знаходиться в історичному центрі столиці, три формати обслуговування, fast smart food, slow smart food, wine & dine, кілька зал, готові страви, українські страви, десерти без цукру, локшина без глютену, винна колекція, резерв столів.

Gastronom food&wine bar — заклад в історичному центрі столиці, який працює в форматі ресторану, контактного винного бару та gastro-лавки. В концепції Gastronom food&wine bar об’єднали три формати обслуговування: simple smart food, де гостям пропонують обрати вже готове меню з вітрини, simple slow smart food з вишуканими стравами від шеф-кухаря та simple & taste wine з відмінною винною колекцією на понад 140 позицій з різних регіонів світу. В будні дні з 12:00 до 16:00 в ресторані діють бізнес-ланчі — ви можете обрати різні комбінації: салат з першою стравою (99 грн), салат з основною стравою (120 грн), першу та основну страви (140 грн), а також салат, першу та основну страви (190 грн).

Virgin Izakaya Bar

Де: вул. Московська, 2

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: тако з крабом та гуакамоле – 399 грн, корейські пельмені з креветкою – 185 грн, салат з качкою sticky & spicy – 245 грн, курячий суп з локшиною та вонтонами – 145 грн, трюфельний рамен з телятиною – 155 грн, смажений рис з морепродуктами – 367 грн, телятина в пряно-перцевому соусі з овочевим пюре – 299 грн.

Деталі: ізакая, знаходиться в центрі міста, проєкт Bulldozer group, дизайн інтер’єру YODEZEEN, сучасний європейський інтер’єр, кілька зал, відкрита шоу-кухня, шеф-кухар Євген Песін, шеф-бармен Олег Якобенко, raw bar, свіжі морепродукти, азійські страви, страви на грилі робата, авторські коктейлі, винна карта, саке, zero waste, eco friendly.

Діловий ланч в центрі міста з вишуканими стравами від шефа VIRGIN IZAKAYA BAR. У ресторані в розпал дня панує спокійна атмосфера, як заведено у стриманих японців, тож ніщо не завадить вам провести зустріч за ланчем у стильно оформленому закладі. Оберіть зручний столик у залі або розташуйтесь на терасі, де панує невимушена атмосфера. Зелений паркан з величезних рослин подарує відчуття затишку, а в меню ви знайдете напої та страви, що стануть делікатним продовженням високого рівня переговорів. Стримана вишуканість — здається, саме те, що потрібно для правильного ходу зустрічі. Гарантоване уважне та непомітне обслуговування і знижка 20% з понеділка по п’ятницю, з 12:00 до 16:00.

Praktika Restaurant

Де: вул. Бульварно-Кудрявська, 3

Бюджет: ₴₴.

Страви (з меню ланчів): томатний гаспачо з крем-сиром, курячий бульйон з фрикадельками, домашньою локшиною та яйцем; капрезе з помідорами та сиром моцарела, салат з баклажаном-гриль, міксом овочів та листям салатів з бринзою; фіш боли з пюре та овочевим соусом, паста карбонара з шинкою, курячим філе та беконом з білими грибами у вершковому соусі з пармезаном.

Деталі: ресторан авторської кухні, знаходиться в центрі міста, стильний інтер’єр, страви на вогні, сезонне меню, ланчі, підходить для банкетів, сети, винна карта, коктейлі класичні, міні-крамниця, резерв столів.

Praktika Restaurant — ресторан авторської кухні на Бульварно-Кудрявській. В закладі гостям пропонують новий рівень гастрономічного і культурного досвіду, знайомлячи їх з фудперінгом. Praktika — це ф’южн культурних кодів, авторської кухні і сталої практики бартендерів. В ресторані підібрали відмінну винну карту, яка дозволить ідеально розкривати смак страв. Також можна спробувати щось з барної карти, де представлені класичні позиції. Ланч-меню в Praktika Restaurant діє по буднях з 12:00 до 16:00 — можна обрати дві страви за 197 грн або три страви за 257 грн. До кожного ланчу подається хліб та вода з лимоном та м’ятою. Додатково можна замовити чай або каву (25 грн), морс (20 грн) чи келих вина (65 грн).

Saxagansky Restaurant

Де: вул. Саксаганського, 83

Бюджет: ₴₴.

Страви (на вибір з меню ланчів): хумус з печеними овочами, одеський салат з томатів та тюльки, гарбузовий крем-суп з підкопченим гарбузовим насінням та бебі моцарелою, розсольник з телятиною, картопля запечена по-португальськи зі стейком зі свинини, фрікасе з індички у вершковому соусі з тальятеле з кабачку.

Деталі: ресторан мультинаціональної кухні, сімейне кафе з окремим меню та власним маркетом, знаходиться в центрі міста, шеф-кухар Слава Кондратюк, vegan меню, ланчі в будні з 12:00 до 16:00, велика винна шафа, відділ кондитерської, затишний камін, органічні чаї, міцний алкоголь, класичні коктейлі, доставка.

Saxagansky Restaurant — традиційний ресторан мультинаціональної кухні, який є ребредингом ресторану Vino Grad. Шеф-кухар ресторану розробив для нового формату 100% корисні позиції за використанням еко-продуктів. Однією з головних фішок закладу став маркет крафтових продуктів та напівготової продукції, щоб гості могли обирати особливі продукти для приготування вдома. Також у кафе на вас чекають десерти та vegan страви його авторства. У Saxagansky Restaurant діє знижка 20% на основне меню та кондитерські вироби у форматі take away. У будні дні з 12:00 до 16:00 в ресторані діє меню бізнес-ланчів, виможете обрати три страви та додати до обіду чай, каву, морс, узвар або компот.

Барсук на Бессарабці

Де: Бессарабська площа, 7

Бюджет: ₴₴.

Страви (з меню ланчів): курячий бульйон з мітболами, курячий шашличок, традиційний цезар з куркою, карбонара, сирний суп з куркою, бефстроганов з відварною картопелькою, борщ зелений зі щавелем, рибна котлета з картопляним пюре, борщ український зі сметаною, котлетка куряча з картопляним пюре.

Деталі: гастропаб, знаходиться в центрі міста, проєкт ресторатора Дмитра Борисова, домашня європейська і українська кухня, сніданки цілий день, дитяче меню, стильний інтер’єр, карта українських та світових вин, резерв столів.

«Барсук» — це демократичний гастрономічний заклад з «комфортною» космополітичною їжею. Саме з цього гастробару почалась історія «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова». У ресторані «Барсук» на Бессарабці є два поверхи, які можуть прийняти близько 100 гостей. Заклад працює в концепції гастробару: тут подають сніданки увесь день, космополітичну їжу та коктейлі. Ланчі в ресторані доступні кожного буднього дня з 12:00 до 16:00 — вартість 149 грн, а меню оновлюється щонеділі.

Amster Damster

Де: вул. Велика Васильківська, 111/113

Бюджет: ₴₴.

Страви (з меню ланчів): салат із курячою печінкою і виноградом, салат нідерландський, гарбузовий суп із страчателлою, червоний суп із фенхелем і телапією, рибна котлета з запеченою картоплею і соусом тартар, куряча ніжка із спагеті в вершковому соусі та в‘яленими томатами.

Деталі:  ресторан-бар, знаходиться в центрі Києва, західноєвропейська кухня, сніданки, стильний інтер’єр, тераса, формат take away, kids friendly, винна і коктейльна карти, авторські коктейлі.

Amster Damster — це європейський ресторан, в якому подають авторські інтерпретації традиційних голландських страв і популярні страви європейської кухні. В Amster Damster варто приходити у будь-яку годину дня, щоб познайомитись із розмаїттям смаків голландської кухні. Щодня з 12:00 до 16:00 тут можна пообідати ланчем: дві страви на вибір коштують 119 грн, а обід з трьох страв 174 грн.

Фото: Facebook Gastronom food&wine bar, Virgin Izakaya Bar, Praktika Restaurant, Saxagansky Restaurant, Барсук на Бессарабці, Amster Damster.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi