Діловий обід у ресторанах Києва: комфортні локації для переговорів - PostEat

пошук

Діловий обід у ресторанах Києва: комфортні локації для переговорів
01-09-2020 0 291


Де провести діловий обід у ресторанах Києва розповідає редакція PostEat. Якщо ви плануєте призначити ділову зустріч і шукаєте ідеальну локацію для обіду, наш огляд стане в пригоді. Ми підібрали для вас різноманітні київські заклади з цікавими концепціями та різноманітними кухнями, аби ви обрали заклад до душі.

Sam’s Steak House

Де: вул. Жилянська, 37

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (105–465 грн), основні страви (195–415 грн), десерти (56–115 грн).

Страви: бургер з яловичиною і чиром чедер – 235 грн, стейк з індички у цитрусовому маринаді – 215 грн, сібас на грилі зі шпинатним соусом – 385 грн, стейк Т-Боун – 560 грн, карпачо з яловичини з опеньками під трюфельною заправкою – 245 грн.

Напої: еспресо – 45 грн, цитрусовий лимонад – 75 грн, флет вайт – 85 грн, матча лате – 85/115 грн.

Деталі: ресторан в центрі міста, акцент на стейках, в будні дні з 12:00 до 16:00 діє спеціальна ланч-пропозиція, колекція ексклюзивного односолодового віскі та енотека, резерв столів.

Sam’s Steak House — перший ресторан в Україні, що в 1996 році впровадив вдосконалену технологію вологого дозрівання стейків. Також в ресторані є п’ять видів стейків від американського виробника America’s Heartland Beef. Гості можуть насолодитися різноманіттям стейків, а також доповнити страви односолодовим віскі чи винами з енотеки закладу. По буднях з 12:00 до 16:00 в Sam’s Steak House великий вибір ланчів.

Bigoli

Де: Кловський узвіз, 7а

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (160–1690 грн), піца (198–298 грн), паста (230–425 грн).

Страви: карпачо з лосося з медово-гірчичним соусом – 286 грн, тартар зі свіжого тунця з печеними овочами – 345 грн, тосканський мінестроне – 130 грн, біголі з качкою – 245 грн, домашня лазанья – 265 грн, карбонара з буратою – 365 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: традиційний італійський ресторан, заклад сім’ї ресторанів La Famiglia, сніданки щодня, основа кухні — домашня паста, моцарела-бар, паркінг, резерв столів, тераса, гастрономічна крамниця, меню від шефа, резерв столів.

Bigoli — ресторан сім’ї закладів La Famiglia, названий на честь домашньої італійської пасти з дуже щільного тіста. У ресторані її готують за традиційними рецептами з качкою, морепродуктами, кроликом, білими грибами та іншими соусами та начинками. Також в ресторані завжди є свіжа італійська моцарела-бурата, буффало, аффумікато, страчателла, різні види італійського прошуто та антипасті.

GRANO

Де: вул. Болсуновська, 2

Бюджет: ₴₴₴. Салати (250–420 грн), основні страви (370–3000 грн), десерти (69–300 грн).

Страви: тунець, запечений на вугіллі; подається на подушці із рису з овочами та чорними томатами – 650 грн, запечене яловиче філе з обсмаженим на вершковому маслі шпинатом та картопляним пюре з соусом песто – 470 грн, фарфале з бейбі-кальмарами та зеленим аспарагусом – 380 грн, ростбіф, заправлений лігурійською оливковою олією та лимонним соком – 280 грн.

Напої: коктейль Sour of your choice – 220 грн, коктейль Americano – 270 грн, коктейль Mint Julep – 270 грн.

Деталі: ресторан італійської кухні, шеф-кухар Костантіно Пассалаква, інтер’єр від римського архітектора Доменіко Арнальді, сніданки, дитяче меню, винна карта, вечори-дегустації, винна кімната, сомельє, тераса, бар, сезонне меню, парковка.

GRANO — стильний ресторан класичної італійської кухні на Печерську. В закладі можна скуштувати страви від іменитого шеф-кухаря Костантіно Пассалаква — він був одним із перших, хто показав Києву, якою є справжня італійська кухня. В меню ресторану представлені круді, холодні та гарячі антіпасті, традиційні супи, домашня паста і ризото, основні страви, приготовані на відкритому вогні, та класичні десерти.

ШОТІ

Де: вул. Мечникова, 9

Бюджет: ₴₴₴. Салати (149–269 грн), основні страви (199–559 грн), сири та десерти (69–299 грн).

Страви: салат мужужі зі свинячих вух із руколою, кінзою та волоськими горіхами – 129 грн, гебжалія з м’ятою у вершковому соусі – 189 грн, харчо по-мегрельськи з ташміджабі – 209 грн, люля-кебаб із баранини у лаваші – 269 грн.

Напої: лимонад з червоного базиліку – 89 грн, домашній тархун – 89 грн, чай з волоськими горіхами – 79 грн, капучино – 69 грн.

Деталі: ресторан високої грузинської кухні, належить до сім’ї ресторанів братів Гусовських, шеф-кухар Александре Баіндурашвілі, спеціальне меню від шефа, гастрономічні вечори, винна карта і міцний алкоголь.

«ШОТІ» — заклад високої грузинської кухні, що належить до сім’ї ресторанів братів Гусовських. Дістатись до ресторану легко — варто лише повернути з гамірного ділового центру на вулицю Мечникова. Назва ресторану походить від назви грузинського хлібу шоті. Такий хліб випікають у спеціальній кам’яній печі – саме така прикрашає одну із зал ресторану. Шеф-кухар готує автентичні страви, прикрашаючи їх авторськими штрихами, які гармонійно поєднуються з грузинськими винами з колекції «ШОТІ».

Публицист

Де: вул. Січових Стрільців, 25

Бюджет: ₴₴. Закуски та салати (110–290 грн), м’ясні страви (170–480 грн), ковбаси (155 грн).

Страви: карпачо з телятини з марнованим фенхелем і сиром грюєр – 255 грн, теляча ковбаса з сиром чедер і айваром – 155 грн, баранячий бік конфі з фісташками та вишнево-сливовим соусом – 480 грн, філе качки з картопляним пюре, норі та стружкою тунця – 270 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: м’ясний ресторан, шеф Алекс Якутов, стильний інтер’єр, сніданки, страви на грилі, відкрита кухня, бранчі, вина келихами, коктейльна карта, резерв столів.

«Публицист» — м’ясний ресторан, який знаходиться у стінах колишнього видавництва. Інтер’єр закладу стильний та сучасний, особливо приємно відпочивати за столиками біля великих вікон. У закладі відкрита кухня, а над стравами чаклує шеф Алекс Якутов. На гостей чекають м’ясні страви, різноманітні салати та закуски, а також піца.

ВАТРА

Де: вул. Архітектора Городецького, 4Б

Бюджет: ₴₴. Закуски (89–198 грн), страви на грилі (189–498 грн), бургери (158–269 грн).

Страви: стейк із тунця з овочевим салатом і соусом блю-чіз – 292 грн, black angus бургер з соковитою котлетою з американської мармурової яловичини – 198 грн, тунець татакі з пряним соусом та овочами – 159 грн, яловичі медальйони surf&turf з тигровими креветками, baby-кукурудзою, золотистою картоплею та овочами під лаймовим соусом – 269 грн.

Напої: лимонад грейпфрут-ваніль – 59 грн, лимонад чорна смородина з цитрусом – 59 грн, лимонад обліпиха з апельсином – 59 грн, мохiто б/а – 59 грн.

Деталі: український м’ясний ресторан, заклад сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, винна карта, стейки, бургери і BBQ в меню, літня тераса, cork fee, dogs friendly.

«ВАТРА» — стейк-хаус, який об’єднав гастрономію і містику, старовинні рецептури і сучасні технології. Оскільки «ВАТРА» це вогнище, тут є камін, а в меню – безліч страв на грилі. Автентичні рецепти, унікальні продукти регіону і атмосфера, просочена містикою карпатських лісів — це все про «ВАТРУ». В ресторані використовуються сучасні технології обробки м’яса, є власна коптильня і спеціальні камери для сухого визрівання м’яса.

Фото: Facebook Sam’s Steak House, Bigoli, GRANO, ШОТІ, Публицист, ВАТРА.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi